![]() |
Citat:
2. Sa fiu iertata dar abia s-au putut pune de acord cu similitudinile evangheliilor , multime de experti....Asa ca ce sau cine imi garanteaza mie, ca e asa cum scrie x, y, z? Pe cand cele "cuite" Bibliei imi sunt clare(chiar daca mai am mici nedumeriri)... 3. Cred CUVANTUL Lui asa cum il inteleg! Doamne ajuta!:25: 4. Exista o diferenta vadita intre noi : eu imi exprim opinii, tu incerci sa le impui... |
Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
|
@Zaharia: Orice ai spune, oricum ai intoarce-o, nu poti sa legi ideea de Dumnezeu drept judecator cu conceptul unui Dumnezeu milos, cu atat mai mult drept, care ar trimite in iad milioane de suflete, suflete care nu au avut nici o posibiliatte sa akleaga ele insele (sufletele copiilor avortati). De ce ar tine dreptatea asta?
Si de ce tot vorbesti de apocatastaza? Cine a spus aici ca toti oamenii se vor mantui pana la urma? Eu in nici un caz. Nu putem da la o parte posibilitatea existentei iadului vesnic, tocmai pentru ca Dumnezeu nu poate da la o parte libertatea omului pe care l-a creat dupa chipul Sau. Chiar daca Dumnezeu ar face absolut totul ca sa salveze un suflet, daca el prefera sa ramana departe de El (deci in iad), acolo va ramane. Si de asta zic eu ca ideea condamnarii la iad vesnic a unor copii nenascuti este absurda din toate punctele de vedere: si a dreptatii lui Dumnezeu, si a logicii propriei creatii (a omului liber), si a milostivirii si dragostei de oameni. PS ce inseamna 'coreligionari in travesti'? |
Nelamurire
Citat:
Haina de nunta nu e Hristos? Adica botezul? Eu eram sigura ca aceasta este interpretarea.. Omul era nebotezat sau isi murdarise haina botezului prin pacate nepocaite/nespovedite. .. Si in parabola fiului risipitor acesta primeste haina cand se intoarce la Tatal. Sunt destul de convinsa ca haina este Hristos. |
Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
De ce se canta in saptamana mare 'camara Ta, Mantuitorule, o vad impodobita, si imbracaminte nu am ca sa intru intr-insa'? ca doar suntem botezati cei care cantam asta... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pe mine nu ma deranjeaza formularea, eu ma simt. Daca dvs. considerati altfel va puteti sustrage foarte usor. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:41:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.