Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dumnezeu, Patrie, Famile (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10420)

IonelS 30.08.2010 11:04:51

Bine spus, insa raul ne vine din pricina necredintei noastre ca neam, deci aici trebuie lucrat..

"Daca iti vine un necaz.. nu te intreba de ce ti-a venit printr-acela, ci intreaba-te unde ai gresit, pt ca fie prin acela , fie printr-altul, necazul tot ti-ar fi venit !"

Adriana Cluj 30.08.2010 13:31:56

M-a lasat memoria

Citat:

În prealabil postat de TINERI PENTRU ROMANIA (Post 283475)
Adriana, noi n-am inițiat nicio petiție.
Vă rugăm să ne iertați că nu v-am răspuns mai repede.

Eu sunt datoare sa-mi cer iertare... M-a lasat memoria si am incurcat subiectele.
Imi pare rau. Toate cele bune.

Radu32 30.08.2010 16:25:08

ok

unul dintre motivele pentru care nu ne merge bine, zic eu, este faptul ca in tara asta is prea putini sefi ca lumea !
Pai unde seful e un om dur dar corect, cinstit,si care nu tolereaza abateri din partea angajatilor supravegheindu-i cu un ochi vigilent si mereu atent, pai acolo nu cred ca e necinste, coruptie, lene !
Avem prea putini sefi destoinici, la fel ca si prea putini politicieni buni !
Sefii romani in general ori is de paie, ori is exagerati si desantati de duri si fara obiectivitate,ori corupti ! Ori toate la u n loc...

io cred ca de la sefi ni se trage, de la lipsa unui management eficient !

bmd 30.08.2010 19:44:13

Radule

...esti un visator!
Un sef, corect, cinstit in Romania (presupunind ca exista)nu poate concura cu ceilalti, care nu-s asa (din domeniul lui) si duce firma f. rapid de ripa!

IonelS 30.08.2010 19:55:41

Vrea sa spuna ca avem nevoie de o gramada de oameni providentiali...
Codreanu a avut dreptate cand spunea: " Țara aceasta piere din lipsă de oameni, nu din lipsă de programe." Ideea este profund crestina: neamul incepe sa duca lipsa de oameni providentiali atunci cand slabeste credinta.

TINERI PENTRU ROMANIA 30.08.2010 21:04:30

"Drepturilor individuale ale omului nu trebuie să intre în contradicție cu morala creștină. Ele nu pot fi opuse valorilor și intereselor patriei, comunității, familiei. Realizarea lor nu poate justifica atentatul la spațiile consacrate, la valorile culturale și la specificul național." - Tomescu Ionuț

TINERI PENTRU ROMANIA 30.08.2010 21:09:48

"SINGURI SUNTEM SLABI ȘI VULNERABILI...

Ca indivizi luați izolat suntem slabi și vulnerabili. Națiunea în ansamblul său e ca un copac puternic și forțele fiecăruia ca seva care circulă sunt de folos tuturor. Consacrându-ne națiunii noastre devenim noi înșine puternici, atingem o stare de grație. Naționalul durează identificându-se astfel cu eternitatea și cu Dumnezeu." - Mihail Gh. Bujor (Ghebu)

TINERI PENTRU ROMANIA 30.08.2010 21:22:32

CÂNTEC SFÂNT
de Ștefan Octavian Iosif

Cântecul ce-ades ți-l cânt
Când te-adorm în fapt de seară,
Puiule, e-un cântec sfânt,
Vechi și simplu de la țară.

Mama mi-l cânta și ea,
Și, la versul lui cel dulce,
Puiul ei se potolea
Și-o lăsa frumos să-l culce.

Azi te-adorm cu dânsul eu,
Ieri el m-adormea pe mine,
Și-adormi pe tatăl meu
Când era copil ca tine...

Mâine, când voi fi pământ,
Nu uita nici tu și zi-le,
Zi-le doina, cântec sfânt,
La copiii tăi, copile!

bmd 30.08.2010 21:24:27

Citat:

În prealabil postat de TINERI PENTRU ROMANIA (Post 283723)
"Drepturilor individuale ale omului nu trebuie să intre în contradicție cu morala creștină.

Da si mie mi-ar place....dar eu sint crestin, nu cred ca iar place unui evreu sau unui musulman!
Drepturile omului nu pot fi legate de religia cuiva.

andreicozia 30.08.2010 23:35:20

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 283736)
Drepturile omului nu pot fi legate de religia cuiva.

In legionarism se poate :)))

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:51:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.