Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Despre viclenia sectantilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11810)

the_Listener 03.08.2011 19:24:08

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 385622)
@Osutafaraunu: Imi cereti argumente biblice pentru fapte ce tin de traditie, deci care nu se regasesc explicit in Biblie. La fel ,dumneavoastra nu aveti argumente biblice pentru a justifica legitimitatea absoluta a calendarului iudaic, pe care-l folositi atunci cand corelati ziua a 7-a a creatiei cu ziua de Sambata. Dumnezeu a spus ziua 7 si atat! Pentru a evita interminabilele discutii contraproductive am sa ma opresc aici. Dumneavoastra aveti interpretarile cultului de care apartineti, le respect, dar nu le impartasesc, asa cum dumneavoastra nu le impartasiti pe ale mele. O seara placuta!

sa inteleg ca imi dai voie sa il preiau si sa dau cu el de pamint? :5:
multa iubire
ps astept raspunsul tau

ioanna 03.08.2011 19:28:04

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385628)
sa inteleg ca imi dai voie sa il preiau si sa dau cu el de pamint? :5:
multa iubire

Datorita semnaturii atasate, postarile tale au de cele mai multe ori o nuanta cvasi-oximoronica. ( pac-pac ... multa iubire)

the_Listener 03.08.2011 19:34:06

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 385631)
Datorita semnaturii atasate, postarile tale au de cele mai multe ori o nuanta cvasi-oximoronica. ( pac-pac ... multa iubire)

deci imi dai voie sa il preiau ? raspunsul e clar si se spune ori DA ori NU .... :5:
multa iubire

ioanna 03.08.2011 19:54:42

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385635)
deci imi dai voie sa il preiau ? raspunsul e clar si se spune ori DA ori NU .... :5:
multa iubire

Nu ai nevoie de acordul meu pentru a posta,insa as prefera sa te lansezi in discutii constructive, nu in contre verbale; am facut eu destule :)

Mai bine am reveni on-topic si am discuta despre formele si metodele activitatii prozelitiste . Cu siguranta toata lumea ne-am confruntat macar o data in viata cu asa ceva, deci sa discutam despre ce am apreciat si ce nu in lucrarea lor de predicare, despre modul de abordare etc.

the_Listener 03.08.2011 20:15:58

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 385649)
Nu ai nevoie de acordul meu pentru a posta,insa as prefera sa te lansezi in discutii constructive, nu in contre verbale; am facut eu destule :)

Mai bine am reveni on-topic si am discuta despre formele si metodele activitatii prozelitiste . Cu siguranta toata lumea ne-am confruntat macar o data in viata cu asa ceva, deci sa discutam despre ce am apreciat si ce nu in lucrarea lor de predicare, despre modul de abordare etc.

ba da .. tu decizi daca continui sa ii arat sectarului ca greseste GRAV sau il las in necunoastere totala .... :77:
multa iubire
ps raspunzi cu
da ori nu ... da ŽŽai voieŽŽ oriŽŽ nu ai voie ŽŽ unu din aceste raspunsuri
multa iubire

Adriana3 03.08.2011 20:28:46

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 385618)
Nu ne-au rămas documente scrise din Dacia pre-romană. Un singur lucru a rămas, lucru care ne-ar putea pune pe gânduri: templul-calendar de la Sarmizegetusa în care tot a șaptea zi era zi de repaus (tot al șaptelea stâlp culcat).

Foarte interesant. :)

Si se poate corela stalpul culcat cu sambata sau duminica? Nu prea stiu cum arata acest templu-calendar.

osutafaraunu 03.08.2011 20:31:34

Citat:

În prealabil postat de Adriana3 (Post 385668)
Foarte interesant. :)

Si se poate corela stalpul culcat cu sambata sau duminica? Nu prea stiu cum arata acest templu-calendar.

Templul datează dinaintea schimbării duminicale. Se poate corela eventual cu faptul că geto-dacii erau monoteisti, nu politeisti ca romanii.

Adriana3 03.08.2011 20:39:46

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385625)
se numeste ecumenism si le place salata de fructe ... asadar ce marturisesc ei este minciuna .... daca adevarul si minciuna marturisesc acelasi lucru tu ii crezi? nu poti sluji la doi stapani ... nu poti sa fi si cu iisus si cu diavolul ... iar din pacate pentru tine sunteti cu diavolul .... si acela isi face propria biserica ... sa nu uitam ca va incerca de este posibil si pe cei alesi sa ii insele ....
multa iubire
ps asadar mai ai de studiat , dar sectarii nu inteleg :16:
multa iubire

Minciuna zici? Credinta intr-Una Sfanta, Catolica si Apostolica Biserica este minciuna? O fi pentru tine, nu te contrazic :))

Adriana3 03.08.2011 20:42:57

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 385670)
Templul datează dinaintea schimbării duminicale. Se poate corela eventual cu faptul că geto-dacii erau monoteisti, nu politeisti ca romanii.

Cred ca imi scapa ceva. Templul-calendar este de dupa venirea lui Hristos sau dinainte? Exista ceva informatii pe net sa citesc mai multe detalii?

osutafaraunu 03.08.2011 20:50:21

Citat:

În prealabil postat de Adriana3 (Post 385675)
Cred ca imi scapa ceva. Templul-calendar este de dupa venirea lui Hristos sau dinainte? Exista ceva informatii pe net sa citesc mai multe detalii?

Templul datează dinainte. Există informații, însă există și multe speculații pe tema aceasta. Din această cauză n-aș putea recomanda ceva anume.

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:55:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.