![]() |
Solutii pentru toti romanii:
1. Nu mai dati spaga! 2. Nu mai acceptati sa fiti mituiti! 3. Cititi legile in cauzele care va intereseaza si luptati pentru drepturile voastre cu legea in mana! 4. Daca un functionar public va trateaza cu dispret, reclamati-l! Cereti dreptul la respect! 5. Fiti onesti cu voi insiva si faceti-va datoria cinstit acolo unde munciti. Daca va sunt incalcate drepturile, protestati! Impreuna sa facem toate acestea si putem schimba. Altfel, inertia lui "lasa-ma sa te las" va duce tara chiar in prapastie, nu pe marginea ei, pentru ca acolo este deja! |
Oamenii cinstiti asa procedeaza. Problema se pune pentru cei bogati, care au uitat cu totul de Dumnezeu.
|
Criza asta este rezultatul afacerilor ilegale,a cheltuielii aiurea a banilor dar si a (prea)multei libertati a omului.Statul a preferat sa cheltuiasca bani pe brad de Craciun cu mii de luminite in centrul orasului,pe asfaltari scumpe care oricum nu rezista mai mult de un sezon,pe distractii,filme, in loc sa-i dea la spitale,piata,etc.Cred ca si importul de diverse lucruri a dus la criza si la solutii din astea extreme.Din Romania nu mai exista nimic,daca mergi la magazin in afara de zarzavaturi totul este doar de import.O solutie pt a ne reveni ar fi sa se incerce sa exportam alimente,obiecte,sa atragem turisti in Romania(mai ales pe litoral ca vine vara)si sa folosim banii pt stricul necesar adica mancare,cateva haine,impozit de casa,lumina,intretinere fara sa ne luam masini de mii de euro sau vile in diverse orase.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Copiilor mei, insa, le spun cu seriozitate: "invata, tata, cat de multe poti, fa-ti o meserie pe care sa o practici oriunde in lume ca sa nu te chinuie coruptii analfabeti de la noi." |
Citat:
Ma umplu de mita pe santier...Numa caramizi, fier-betoane si mortaruri...primesc mita "nene"...si, mai o ploaie, ce ma uda pan' la...mai un viscol...ca de, suntem capitalisti, putem lega fieru' s'iarna ! Mai o arsita, ce sa mai, rai nu alta...la 40*C...cu soarele'n cap...A, si banii, a uitat ue si cu bashescu(nu o fi avand, ca i'o fi cheltuit cu campania) sa mi'i dea, de anu' cea trecut...:65::4: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:27:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.