Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Scad salariile si pensiile (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9372)

forfota 11.05.2010 17:29:44

Solutii pentru toti romanii:

1. Nu mai dati spaga!
2. Nu mai acceptati sa fiti mituiti!
3. Cititi legile in cauzele care va intereseaza si luptati pentru drepturile voastre cu legea in mana!
4. Daca un functionar public va trateaza cu dispret, reclamati-l! Cereti dreptul la respect!
5. Fiti onesti cu voi insiva si faceti-va datoria cinstit acolo unde munciti. Daca va sunt incalcate drepturile, protestati!

Impreuna sa facem toate acestea si putem schimba. Altfel, inertia lui "lasa-ma sa te las" va duce tara chiar in prapastie, nu pe marginea ei, pentru ca acolo este deja!

Rodica50 11.05.2010 18:48:09

Oamenii cinstiti asa procedeaza. Problema se pune pentru cei bogati, care au uitat cu totul de Dumnezeu.

luminita- 11.05.2010 19:18:14

Criza asta este rezultatul afacerilor ilegale,a cheltuielii aiurea a banilor dar si a (prea)multei libertati a omului.Statul a preferat sa cheltuiasca bani pe brad de Craciun cu mii de luminite in centrul orasului,pe asfaltari scumpe care oricum nu rezista mai mult de un sezon,pe distractii,filme, in loc sa-i dea la spitale,piata,etc.Cred ca si importul de diverse lucruri a dus la criza si la solutii din astea extreme.Din Romania nu mai exista nimic,daca mergi la magazin in afara de zarzavaturi totul este doar de import.O solutie pt a ne reveni ar fi sa se incerce sa exportam alimente,obiecte,sa atragem turisti in Romania(mai ales pe litoral ca vine vara)si sa folosim banii pt stricul necesar adica mancare,cateva haine,impozit de casa,lumina,intretinere fara sa ne luam masini de mii de euro sau vile in diverse orase.

eodor nastasa 11.05.2010 20:40:13

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 246644)

1. Nu mai dati spaga!
3. Cititi legile in cauzele care va intereseaza si luptati pentru drepturile voastre cu legea in mana!
4. Daca un functionar public va trateaza cu dispret, reclamati-l! Cereti dreptul la respect!
5. Fiti onesti cu voi insiva si faceti-va datoria cinstit acolo unde munciti. Daca va sunt incalcate drepturile, protestati!

Impreuna sa facem toate acestea si putem schimba. Altfel, inertia lui "lasa-ma sa te las" va duce tara chiar in prapastie, nu pe marginea ei, pentru ca acolo este deja!

Demagogie. Stiu ca sari ca arsa...Dar din moment ce "ocupatia" ta este politica, nu este decat demagogie, "tanti" forfota...

glykys 11.05.2010 21:05:19

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 246644)

1. Nu mai dati spaga!

Sa stii ca ai dreptate! Noi insine intretinem spaga din greu si apoi ne miram ca toti sunt corupti si cer bani. Daca asa i-am invatat! Dar orice invat are si dezvat.

forfota 12.05.2010 15:44:07

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 246731)
Demagogie. Stiu ca sari ca arsa...Dar din moment ce "ocupatia" ta este politica, nu este decat demagogie, "tanti" forfota...

Nene "nastasa", primeste in continuare mita linistit. Esti unde trebuie.

Copiilor mei, insa, le spun cu seriozitate: "invata, tata, cat de multe poti, fa-ti o meserie pe care sa o practici oriunde in lume ca sa nu te chinuie coruptii analfabeti de la noi."

eodor nastasa 12.05.2010 16:12:48

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 247106)
Nene "nastasa", primeste in continuare mita linistit. Esti unde trebuie.

Copiilor mei, insa, le spun cu seriozitate: "invata, tata, cat de multe poti, fa-ti o meserie pe care sa o practici oriunde in lume ca sa nu te chinuie coruptii analfabeti de la noi."

Ma umplu de mita pe santier...Numa caramizi, fier-betoane si mortaruri...primesc mita "nene"...si, mai o ploaie, ce ma uda pan' la...mai un viscol...ca de, suntem capitalisti, putem lega fieru' s'iarna ! Mai o arsita, ce sa mai, rai nu alta...la 40*C...cu soarele'n cap...A, si banii, a uitat ue si cu bashescu(nu o fi avand, ca i'o fi cheltuit cu campania) sa mi'i dea, de anu' cea trecut...:65::4:

forfota 12.05.2010 16:52:22

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 247120)
Ma umplu de mita pe santier...Numa caramizi, fier-betoane si mortaruri...primesc mita "nene"...si, mai o ploaie, ce ma uda pan' la...mai un viscol...ca de, suntem capitalisti, putem lega fieru' s'iarna ! Mai o arsita, ce sa mai, rai nu alta...la 40*C...cu soarele'n cap...A, si banii, a uitat ue si cu bashescu(nu o fi avand, ca i'o fi cheltuit cu campania) sa mi'i dea, de anu' cea trecut...:65::4:

Si faptul ca vinzi la negru, de pe santier, materiale care nu-ti apartin, tot mita se numeste!

glykys 12.05.2010 16:53:52

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 247147)
Si faptul ca vinzi la negru, de pe santier, materiale care nu-ti apartin, tot mita se numeste!

Oameni buni, nu va mai certati atat, dati-va mana si fuguta la Vecernie, ca maine e Inaltarea! :8:

AndruscaCIM 12.05.2010 17:03:48

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 247149)
Oameni buni, nu va mai certati atat, dati-va mana si fuguta la Vecernie, ca maine e Inaltarea! :8:

Ce scumpa esti!:6:

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:27:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.