Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   ce raspuns sa dau? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7534)

ovidiu-s 19.11.2009 21:58:31

Citat:

În prealabil postat de IoanaAndreea
Asa e,m-am gandit la melodiile lor cand am citit versetul scris de tine.Ei au versuri frumoase,dar nu simti frica de Dumnezeu cand le asculti.La ortodocsi,chiar daca e in alta limba cantarea si nu intelegi ce spune,simti.

Da, este vorba de diferența fundamentală între Biserica bimilenară a lui Hristos care își continuă drumul în timp fără adăugiri și tradițiile neoprotestante născute din materialismul protestant și pragmatismul american. Este diferența până la urmă, între lucrarea lui Dumnezeu și lucrarea satanei.

tricesimusseptimus 19.11.2009 22:06:45

pentru Ioana Andreea

Drăguț colajul, apreciez efortul, însă ai folosit prea mult lipici. Încearcă să te exprimi în cuvintele tale, vei fi mult mai credibilă.

Ioana-Andreea 19.11.2009 22:21:35

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 183468)
Drăguț colajul, apreciez efortul, însă ai folosit prea mult lipici. Încearcă să te exprimi în cuvintele tale, vei fi mult mai credibilă.

daca as fi spus cu cuvintele mele,ai fi raspuns: "nu vorbesc fara verset".

tricesimusseptimus 19.11.2009 22:26:13

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 183474)
daca as fi spus cu cuvintele mele,ai fi raspuns: "nu vorbesc fara verset".

Nu la trimiterile biblice m-am referit, ci la comentarii.

Ioana-Andreea 19.11.2009 22:33:14

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 183478)
Nu la trimiterile biblice m-am referit, ci la comentarii.

Pentru cine vrea sa cerceteze Adevarul,nu ar trebui sa se gandeasca la cel care da argumentele.Normal ca e de preferat sa vezi ce spun teologii,nu eu.Eu doar mi-am adus aminte de verset.

Ioana-Andreea 19.11.2009 22:36:43

Scuze lui Iustin45,nu am citit tot inainte sa postez acel verset,deja il postase.

Maranatha 20.11.2009 01:32:02

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 183457)
Asa e,m-am gandit la melodiile lor cand am citit versetul scris de tine.Ei au versuri frumoase,dar nu simti frica de Dumnezeu cand le asculti.La ortodocsi,chiar daca e in alta limba cantarea si nu intelegi ce spune,simti.

Oare asa sa fie Ioana? Nu trebuie sa intelegi ce cere Dumnezeu de la tine?
Ca sa simti pacatul trebuie sa-l recunosti,cred eu.Cum faci asta?
Inima nu stie ce sa aleaga ,daca ceva ii place .Pt asta ne-a fost data si ratiunea.
Ca sa stim sa alegem.
Cum crezi ca a ademenit-o sarpele pe Eva? Nu prin simt .Ia sa vezi ce bun e fructul acela al cunoasterii binelui si raului si ajungi ca Dumnezeu ,a zis el.
Si ea a ales ca doar iubea frumosul si tot ce e bun.Daca nu cunostea ce e rau!

Prin urmare , si mie imi plac multe melodii.Dar cind aflu despre ce cinta ,ori ma bucur ori ma infior.
Daca cinti lui Dumnezeu din tot sufletul ,atunci ai frica de Dumnezeu ,iar aceasta frica se traduce prin respect profund ,nu frica de un asupritor.
Tot timpul e o balanta intre iubire si ratiune .Orice extrema strica echilibrul.
De aceea eu sint rezervat in fata iubirii fara margini si mistice,in care lasi jos orice aparare.

Maranatha 20.11.2009 01:39:50

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 183408)
cum explici asta?
http://www.youtube.com/watch?v=HbcL4mkNfzM

Crezi ca daca icoanele ar fi fost idoli,s-ar mai fi miscat muntele dupa ce cei care s-au rugat au adus icoane,cruci si Sfinte Moaste?]

Ioana ,fa-ti un bine,vad ca esti onesta.
Nu iti lasa privirea de la Isus Hristos , de la credinta in El si nu o sa ai probleme sa intelegi Evanghelia Lui. In rest nu ai nevoie de absolut nimic. Elibereaza-ti mintea de lucrurile marunte ca sa-I faci loc Lui.
Sa ai pacea Lui.

Geony 20.11.2009 09:53:56

Citat:

În prealabil postat de Maranatha (Post 183552)
Cum crezi ca a ademenit-o sarpele pe Eva? Nu prin simt .Ia sa vezi ce bun e fructul acela al cunoasterii binelui si raului si ajungi ca Dumnezeu ,a zis el.
Si ea a ales ca doar iubea frumosul si tot ce e bun.Daca nu cunostea ce e rau!.

Asa cum a ademenit sarpele pe om in Rai , asa ademenesc cultele NP pe oameni:
"Crede in isus si te boteaza si vei fi mantuit" ...dupa care il tot amageste (diavolul pe om prin gura pastorului) ca este mantuit , ca nu trebuie sa mai faca nimic , ....si sarmanul om inregistreaza aceste cuvinte si se considera mantuit...daca un ortodox vb cu el , duhul mandriei il face pe NP sa-si arate superioritatea fata de "pacatosul de ortodox".
Nici un pacat nu mi se pare mai grav in lumea NP decat PACATUL MANDRIEI....apoi , sa nu crezi ca nu mai au ei pacate , stiute de ei si de D-zeu.

Citat:

În prealabil postat de Maranatha (Post 183552)
Daca cinti lui Dumnezeu din tot sufletul ,atunci ai frica de Dumnezeu ,iar aceasta frica se traduce prin respect profund ,nu frica de un asupritor.
.

Daca ai canta lui D-zeu manele crestine va da voua frica de El , apoi eu ma bucur. De cate ori aud cantece ale NP imi vine sa dansez .....de hip-hopuri crestine , de rock-crestin , etc are nevoie D-zeu ?
"Frica prin respect profund" - aici ai dreptate , ca nu dansati pe melodii din respect fata de D-zeu care se pomeneste in cantare.
"Frica de asupritor" - D-zeu rasplateste fiecaruia dupa faptele sale , fie in lumea asta , fie in cea viitoare. Daca nu am avea frica de D-zeu am ajunge sa facem rautati nenumarate .

tricesimusseptimus 20.11.2009 13:39:00

Citat:

În prealabil postat de Geony (Post 183585)
Daca ai canta lui D-zeu manele crestine va da voua frica de El , apoi eu ma bucur. De cate ori aud cantece ale NP imi vine sa dansez .....de hip-hopuri crestine , de rock-crestin , etc are nevoie D-zeu ?
"Frica prin respect profund" - aici ai dreptate , ca nu dansati pe melodii din respect fata de D-zeu care se pomeneste in cantare.

Nici noi (AZȘ) nu suntem de acord cu "muzica" hip-hop, rock sau manele, chiar dacă ar avea versuri creștine. Nu răspundem de preferințele muzicale ale altora. De gustibus non disputandum.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:59:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.