![]() |
Stefanx,am incercat sa citesc acea carte,dar nu am reusit.Probabil mi-a expirat Adobe readerul si trebuie sa il reinstalez.Oricum,multumesc si cu prima ocazie voi incerca sa citesc,sunt chiar curioasa ce s-a scris acolo.
Am mai gasit pe acest forum ideea cum ca New Age propaga ideea ca omul este Dumnezeu. Aceasta este doar o bucatica dintr-un intreg.Dumnezeu este peste tot,omniprezent si se afla in absolut orice inseamna creatia sa. Oare nu am fost noi creeati dupa chipul si asemanarea Sa?Oare Divinul nu il gasim prima data chiar in noi?Ce este eronat in asta? Daca ai urmarit documentarele "The Secret" sau "What the bleep do we know" cred ca ti-ai dat seama ca nu e vorba despre nici un fel de vrajitorie sau spiritism acolo. |
Citat:
Din punct de vedere aritmetic, este interesant că:5508=153x36!!! 153 de pești, vezi Evag. după Ioan. 36 este cel mai mare număr dublu din tabla înmulțirii pentru că provine din două surse diferite. 6x6 și 4x9. Și 1+2+3+4+etc+35+36=666!!!!!!!!!!!!!! Curios,nu?!! |
Citat:
iar Trambitza a Treia ne spune despre && ca fiind semnul antichristului cu care ii va insemna pe oameni... eu citesc shi asha AmpersantAmpersant iar dupa cum ai socotit dumneata pare a fi 36 numarul crucii shi fericirilor 153 fiind pamantul fagaduintzei, iar privirea indarat la felul cum s-au adaugat, ca semn al prozelitismului rezultand numarul fiarei sau numele ei, a omului insemnat.... eu ma gandesc la semnul cu care era insemnat Cain... deci un fel de semn al pacatului.... ca nimeni sa nu-l omoare pe Cain daca-l gaseshte.... caci cine omoara pe Cain va fi razbunat de 10 ori pe atat de catre Dumnezeu... deci pare a fi un semn al razbunarii dar de om... de satana pus.... ca shi cum ar fi o razbunare de la Dumnezeu.... deci cam asta.... dar multzumesc pentru socotelile tale.... |
Parintele Arsenie Papacioc si parintele Cleopa trateaza cu intelepciune multe probleme. In legatura cu semnul fiarei, se impotmolesc insa. Oamenii ii citeaza cu incredere crezand ca daca dumnealor sustin ca 666 inseamna trei tipuri de pacate - gata- au scapat de griji si pot sa-si ia si buletine cu microcip si alte inventii sataniste.
Daca pentru atei documentele cu microcip sunt deranjante numai pentru ca permit autoritatilor sa-i urmareasca permanent, pentru crestini lucrurile stau altfel. In Apocalipsa, capitolele XIII-XIV, se precizeaza clar sa nu ne insemnam pe mana dreapta sau pe frunte cu 666. Tot de aici reiese ca e vorba despre un NUMAR al carui semn este 666. Unii Sfinti Parinti (Paisie Aghioritul, Lavrentie de Cernigov etc.) urmaresc cu atentie semnele timpului si valorifica duhovniceste rezultatele cercetarilor stiintifice cu privire la acest aspect. CNP este ,,numarul de om'' si iata ca devine din ce in ce mai important. Daca ai semnat ca te identifici cu acest numar in defavoarea numelui de Botez, insemana ca te-ai lepadat de numele de botez, deci nu mai esti crestin. Daca accepti documente prin care te identifici cu un NUMAR, asta faci. Raul cel mare este implantul cu microcip pe mana dreapta sau pe frunte. In Apocalipsa se spune in special despre acesta. Sfintii Parinti Paisie Aghioritul si Lavrentie de Cernigov ne indeamna sa respingem si buletinele electronice de identitate si pasapoartele si permisele de conducere cu microcip si chiar cardurile. ,,Evita raul cel mc pentru a-l putea evita si pe cel mare!'' - spunea Parintele Paisie Aghioritul. Inginerul Mircea Vlad, in cartea Apocalipsa 13. Sfarsitul libertatii umane demonstreaza clar cum cele trei perechi de bare de pe ambalajul fiecarui produs, dupa decodificare dau 666, un numar cu semnificatii oculte. Pentru cei care-l vor primi, acceptarea acestui numar inseamna ca se supun lui Antihrist. Intreaga tehnologie de identificare a persoanelor si a marfurilor se bazeaza pe 666. Crestinii ar putea sa se uneasca si sa propuna legi care sa le apere drepturile. Aceasta ar fi o solutie inteleapta, iar Forul Ortodox Roman ar trebui sprijinit sa propuna astfel de legi. Altfel, unii vor cadea in mrejele lui Antihrist, altii se vor izola de lume. Suntem pregatiti duhovniceste sa facem fata unei astfel de situatii? |
shtii ce ma gandesc? poi daca e AmpersantAmpersant adica && adica
2xShift+7 unde 7 este porunca sa nu fii desfranat, adica sa nu primeshti sa sa nu-tzi pui increderea in om ca nebun este cine ishi pune nadejdea in om cum este in VT, ar putea fi o identificare in lumea de dincolo, ca itzi plaseaza un drac adica un & cu care omul, creshtinul este unit pe la mijloc formand al doilea & shi astfel in lumea de dincolo este ushor gasit de dracul, de satana, care cauta semnele lui Cain... shi astfel loveshte pe creshtini, iar cum tu eshti && inseamna ca Dumnezeu daca vrea sa te loveasca atunci odata cu dracul va omora shi un creshtin... deci iata antichristul perfect.... shi cum e vorba de un recensamant, numarand fiintzele astea din lumea nevazuta, draci-oameni, satana poate shti catzi creshtini ajung sfintzi sau pe cine sa ii aiba in vedere dupa moarte ca sa-i ispiteasca mai abitir... astfel ca dracul ala implantat cu care eshti unit te va ajuta mereu sau doar se va preface ca te incurca, cand defapt il intereseaza doar lupta de dupa, atunci cand vei da socoteala prin vami.... ca pana atunci doar te ajuta sa stai linishtit shi in pace iar patimile shi invartosharea salashluie in tine, ivindu-se pe neashteptate la momentul oportun, demonstrand ca nu eshti desavarshit shi astfel n-ai cum sa intrii in imparatzie... deci am impresia ca este vorba de semnul cu care satana ishi insemneaza jucaria lui in care sa sporeasca patimile false ca sa nu te ocupi de adevaratele patimi in care te afli.... caci alea sporesc shi daca stau asha nelucrate, ca moartele... dar aici am facut o presupunere speculativa... sau cum spun parintzii Cleopa shi Papacioc ca ar fi pofta fara minte, naluciri pripite shi manie fara judecata cum au marturisit sfintzii, atunci & ala ar fi un and nevazut, deci ar fi 6&6&6 unde & este un fel de Tesla in magnetism, un fel de unime a treimii pacatelor.... ca daca te uitzi la omul satanizat adica la drac-omul se vede doar && shi 666 nu se vad, deci sunt in nevazut, in ascuns... astfel ca && pare ca este insemnata viclenie a desfranarii sataniceshi... pentru a devani el Ispititor in locul lui Dumnezeu, shi astfel intronandu-se intr-un fel de sfintzenie, de dreptate, fatza de oameni ca practic el l-a ispit pe Hristos doar de 3 ori iar oamenii l-au ispitit mult mai mult el pare a cashtiga teren cand se va da lupta... shi astfel poate oricand pretinde ca dumneata eshti mai mic decat el, prin aceasta fapta, ca el l-a ispitit pe Domnul doar de 3 ori iar omul sarman de mii de ori caci in fiecare clipa omul il ispiteshte pe Hristos... shi pe Dumnezeu la manie cum spun sfintzii.... deci e un fel de supunere shi inchinare fortzata shi deductiva la satana... prin numele ei shi prin numarul numelui ei, shi se spune ca sa nu primim semnul ei pe frunte sau pe mana dreapta in ideea ca sfanta Cruce e dreptatea cu care ne pecetluim shi nu numele fiarei ori numarul numelui ei.... greu domnule.... miluieshte-ma Doamne pe mine pacatosul in numele sfintei Treimi care am gandit shi am cercetat ce ai scris prin sfintzii Tai ca precis poate ca am greshit.... dar poate ca nu, daca m-ai miluit shi ai lucrat Tu... in locul meu. deci pare ca am deslushit ceva... |
sau mai poate fi ura shi revolta cu care v-a dori sa-i ucida duhovniceshte pe cei doi finici, ispitindu-i la egalitate prin batjocura unul fatza de altul deshi ei sunt deja egali... ca dreptate... cum este sf Ap Petru shi Pavel, arhanghelii Mihail shi Gavril sau diferitzi altzi sfintzi, crescandu-le astfel intzelepciune sherpeasca, sporirea diavoleasca ca shi contrapartida, dar dupa Dracul shi nu dupa Hristos... deci poate ca este un atac spre Cer shi spre sfintzi, dar fireshte ca prin oameni.... prin ingeri shi prin orishicine... face parte din creatzia lui Dumnezeu....
multzumesc Lui Dumnezeu pentru atat pricepere deocamdata. Doamne ajuta. |
Incep momelile imbaietoare
|
Cipul asta biometric are 666 scris pe el sau ce legatura strict literala si personala are cu numarul asta?
|
Citat:
Deja se observa ca importanta CNP creste in defavoare numelui de Botez. Daca acceptam microcipul, numele nostru nici nu va mai conta. Lepadarea numelui inseamna lepadare de Botez. Practic, nu mai esti crestin, mai intai la modul simbolic si apoi la modul practic. De ce? Pentru ca prin acest microcip poti fi urmarit si chiar dirijat tot timpul, caci obiectivul este controlul total al fiintei umane. Total poate insemna pe plan spiritual ceva mai grav decat temnitele comuniste, dar sa ti se creeze impresia ca esti liber. Inseamna sclavie. Sclavia l ui Antihrist despre care ne avertizeaza sfintii. Citeste: Apocalipsa 13 de Mircea Vlad, Trezire duhovniceasca de parintele Paisie Aghioritul, Dictatura biometrica (Manastirea Petru Voda), Cipurile spion de Katherine Albrecht si Liz McIntyre. Pe Apologeticum.ro, gasesti mai multe informatii pe aceasta tema. In Apcalipsa, capitolele XIII-XIV si XV scrie clar sa nu ne insemnam cu 666 si sa nu primim un numar in locul numelui. |
eu si sotul meu am discutat pe tema aceasta intre noi si cu alte persoane ...e clar ca sunt mai multe tabere ...noi facem parte din tabara care crede ceea ce scrie in apocalipsa13.Intrebarea pe care i-am pus-o sotului meu a fost : crezi ca eu as putea supravietui dc ceva se va intampla si va trebui sa fugim in munti ? iar el a spus : cu ajutorul lui D-zeu cred ca da ,deoarece tu esti o femeie puternica ! despre asta e vorba : credinta si supravietuire ! cei care acum iau in deradere apocalipsa13 mult vor plange ! si eu eram superficiala inainte ,insa ceva m-a facut sa ma schimb : credinta ! eutiroxul pe care il iau pe viata pt tiroida ma ajuta fizic,insa cu ajutorul lui D-zeu duc boala inainte ! nu stiu cati dintre voi si-au pus intrebarea ce ar face daca...? eu da ! pentru ca avand o boala cronica ,depinzand de niste medicamente ,te gandesti la multe ! nimeni nu stie cand se va implini ceea ce scrie in apocalipsa13,insa cert este ca a inceput ! ma credeti ca eu de cand am venit acasa nu mi-am facut card la banca ? daca inainte aveam vreo 4 acum nu vreau nici macar unul ! dar ce se va intampla cand nu o sa mai poti plati cash ? vei fi nevoit sa iti faci card !
s-a discutat,se discuta ,si se va mai discuta despre 666 intrebare este : ce vei face tu cand iti vor implanta cipul si nu vei putea sa decizi tu pentru tine !? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:56:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.