![]() |
Citat:
|
Citat:
Dar multumesc tuturor pentru toate jignirile. E ceva la ordinea zilei, deci nu ma supar; incerc doar sa ma smeresc. |
Citat:
|
Citat:
Sincer, ar trebui sa fiti mai responsabil.Ganditi-va (daca nu cer prea mult), la acei vizualizatori ai temei,, Calugaria”, poate o parte dintre ei chiar cauta niste raspunsuri, altii au reticente fata de ortodoxie si vor sa-si explice niste lucruri…la ce concluzii credeti ca au ajuns ei din moment ce calugaria este contestata la ea acasa?Mesajul dvs., nu i-a smintit putin, sustinand-o pe Ory? Dar ca bun crestin ortodox ce sunteti, nu puteati s-o convingeti tot pe privat ca din moment ce si-a expus o data,.de 2..de n ori opinia e bine baremi sa fie politicoasa si sa nu loveasca chiar in inima ortodoxiei? Nu suntem totusi nici pe forumul penticostalilor, nici pe forumul,, Copiii spun lucruri traznite”, suntem pe un forum ortodox. Nu stiu sincer ce drept va arogati sa judecati oamenii..ala-i bun, celalalt nu, altul sare calul, etc….… Nu stiu in acest caz cine este josnic, sau lipsit de bun simt asa cum m-ati calificat in randurile sus amintite datorita faptului ca am afirmat ca sustineti parerile lui ORY si ca va erijati intr-un fel de ,,GURU” al acestui forum… |
Citat:
1 Ioan 4. |
Citat:
]"7.Iubiților, să ne iubim unul pe altul, pentru că dragostea este de la Dumnezeu și oricine iubește este născut din Dumnezeu și cunoaște pe Dumnezeu." vezi, dragostea este de la Dumnezeu! Ca urmare tu de ce sanctionezi lumea pe forum atentionindu-i ca ei nu inteleg ce este iubirea Dumnezeiasca?...cind noi o traim zi de zi prin iubirea noastra( sau LIPSA ei) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dupa mine ,ea are multe rataciri. Sfantul Nicon de la man.Optina spunea :" s-a vazut din experienta ca cei care traiesc dupa voia proprie culeg roade amare". Noi cand mergem la medic primim tratament in functie de gravitatea bolii ,de alte afectiuni de care suferim si alti factori. Asa si cu canoanele ,ele sunt necesare si sunt aplicate de fiecare preot in functie de sufletul fiecaruia ,de bolile sufletesti ale fiecaruia. De ce ataca ea canoanele? Noi ne pricepem la toate. De ce nu ne pricepem la medicina asa cum ne pricepem la teologie ? Sau in alte domenii de ce nu dam sfaturi ? Tot sfantul Nicon spune spun ca scrierile sfintilor parinti sunt precum oglinda in care ne vedem chipul. Daca este murdar de praf ,daca are vreo rana. Asa cum trebuie sa avem grija de fata noastra ,sa ne spalam ,sa ne tratam ,asa este si cu sufletul. Eu in cartile sfintilor parinti am gasit multe sfaturi folositoare si mi-am descoperit multe neajunsuri. La fel ,ea nu da doi bani pe sfintii parinti. Nu inteleg de ce trebuie sa ii fie rusine Laviniei? Ca si-a spus parerea? Mi se pare ca pentru un forum ortodox sa catalogam pe cineva ca nesimtit este prea mult. Este o manifestare a maniei care nu isi are locul aici. |
Citat:
"Mântuiește , Doamne și miluiește pe cei ce mă urăsc , mă dosâdesc și mă asupresc și nu-i lăsa pe dânșii să piară pentru mine ticălosul . Amin ! " |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:44:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.