Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Pro si contra vaccinarii ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18785)

simpllu 10.05.2017 17:41:23

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 648340)
insisti

Eu nu insist, tu insisți. Nu ți-am băgat pe gât homeopatia, nici nevaccinarea. Ești liber să alegi, dar rogu-te oferă-mi același drept, fără să mai apelezi la tot felul de cocluzii specifice ție.

iuliu46 10.05.2017 23:01:32

Pai nici el nu-ti baga pe gat vaccinarea ca nu-i ca homeopatia. Ti-o baga in maini sau ...mi-e si rusine sa spun unde. :)

AlinB 10.05.2017 23:38:08

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 648353)
Vorbești prostii! Biluțele sunt ieftine. Rezolvarea ține și de cel care dă tratamentul, de cum răspunde organismul celui bolnav și de calitatea medicamentului. Nu-mi spune că alopatele sunt eficiente 100%.

Tot mai bune decat apa chioara sau zahar orb :)
Singurul avantaj al homeopatiei: zero efecte secundare..dezavantaj: din pacate si alea primare tot pe acolo :)

AlinB 10.05.2017 23:41:53

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 648337)
După primele doze, cam după 10-15 minute a început să se tragă umflătura (luam doze din 5 în 5 minute, așa m-a sfătuit gazda care folosea apis). Eu habar nu aveam, neavând altă soluție am mers pe mâna gazdei. Am zis că ce pot să pățesc de la apă chioară. Trebuia să iau doze timp de o oră, dar câd am observat că se trage umfătura am renunțat să mai iau.

Poate fi f. bine ca in faza aia cu raceala. Tratata trece in 7 zile. Netratata, intr-o saptamana :)

Daca vrei un test obiectiv, intepati-va vreo 6 macar si tratati-va simultan, 3 cu "apis" 3 cu apa chioara "clasica", dar nici macar ala care da tratamentul sa nu stie ce v-a dat (il pregateste altul care nu da ochii decat cu cel care da tratamentul) - asta se cheama in limbaj stintific "test dublu orb" atunci sa vezi la cati si daca functioneaza de fapt.

iuliu46 10.05.2017 23:42:22

Daca nu are riscuri atunci e clar ca ar trebui sa militam sa devina obligatorie. :)

Mihnea Dragomir 11.05.2017 00:05:18

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 648337)
Trebuia să iau doze timp de o oră, dar câd am observat că se trage umfătura am renunțat să mai iau.

Intuitiv, ati procedat foarte bine. Odata forta de vindecare declansata, prizele trebuie rarite sau chiar oprite. A le lua in continuare in acelasi ritm este nu doar inutil, ci poate avea consecinte nedorite.

Este falsa ideea ca tratamentele homeopatice nu au reactii adverse. La doze mari si frecvent repetate pot induce patologie de remediu.

simpllu 11.05.2017 00:37:38

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 648378)
Poate fi f. bine ca in faza aia cu raceala. Tratata trece in 7 zile. Netratata, intr-o saptamana :)

Daca vrei un test obiectiv,

După experința cu albina, le-am testat pe copii în cazul contuziilor, durerilor, a răcelilor, a stării generale de agitație etc... Nu am nevoie de alte teste. :)

AlinB 11.05.2017 10:38:35

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 648384)
După experința cu albina, le-am testat pe copii în cazul contuziilor, durerilor, a răcelilor, a stării generale de agitație etc... Nu am nevoie de alte teste. :)

Da si probabil ca si fara "testele" respective ar fi trecut la fel de repede.

D'asta si "dublu orb" daca vrei sa fii obiectiv. Dar obiectivitatea nu e pe gustul tuturor pe cand "gandirea magica" este ceva innascut la fiecare individ..

AlinB 11.05.2017 10:51:34

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 648380)
Intuitiv, ati procedat foarte bine. Odata forta de vindecare declansata, prizele trebuie rarite sau chiar oprite. A le lua in continuare in acelasi ritm este nu doar inutil, ci poate avea consecinte nedorite.

Este falsa ideea ca tratamentele homeopatice nu au reactii adverse. La doze mari si frecvent repetate pot induce patologie de remediu.

Dom' doctor, ma bag eu sa beau un litru de-ce-vrei-tu "medicament" homepatic si inca ceva "strong" gen 30C.
La bombonele, aka bilutele de zahar, nu ma bag la mai mult de 100g ca tin la silueta.

Daca nu se intampla nimic, promiteti ca va lasati de povesti homeopatice?

Manusa a fost aruncata..

Lancelot 11.05.2017 11:02:16

a mai murit un copilas, 2 ani, nevaccinat, din bihor.

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:34:45.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.