Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Averea Bisericii Ortodoxe Române, a lui Hristos (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17902)

EzioAuditore 27.05.2015 22:28:49

Citat:

În prealabil postat de Corinusha (Post 591632)
si sincer, mai bine creste un copil, de exmplu, cu doua mame, decat doar cu una.

u go girl! :4:

Te-as invita la un rontait de caramele si o sticla de syrah sa filozofam un pic pe aceasta tema :3:
https://www.youtube.com/watch?v=ejk_TgSOBhY

Florinvs 27.05.2015 22:31:03

Bineinteles ca exista si cupluri heterosexuale care-si trateaza foarte rau copii- in cazul "parintilor" alcoolici, violenti, sau in "cuplurile" in care se petrec scandaluri, batai sau chiar incesturi! Bineinteles ca si in aceste cazuri putem vorbi de un mediu profund viciat, iar statul trebuie sa intervina pentru a-i scoate pe copii din acest mediu!

abaaaabbbb63 27.05.2015 22:52:58

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 591658)
ar vedea si "invata" anomalii sexuale!
.

Stai, crezi ca parintii o sa faca sex in fata copiilor? Sau ce?

Si cred ca internetul o sa le faciliteze asta mult mai bine decat altceva. In zilele de azi, dai peste vrute si nevrute pe net.

iuliu46 27.05.2015 23:50:38

Ia uite-l pe asta, de la 3 ani stia ca s-a nascut fata. :

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...treatment.html

"The mothers say that one of the first things Thomas told them when he learned sign language aged three - because of a speech impediment - was, 'I am a girl'.
"
In loc sa le duca pe alea doua la psihiatru, isi bat joc de bietul copil. Si nu avem voie sa spunem nimic, ca-i normal ce se intampla.

Barsaumas 28.05.2015 07:00:40

Corina, iti impartasesc multe idei si atitudini, dar aici m-ai dezamagit. Esti si tu o corecta politic, de...

Barsaumas 28.05.2015 08:04:18

Cred ca o sa imi tin gura/tastatura in pauza definitiva. Mai bine asa, decat sa dau de belea...

Barsaumas 28.05.2015 08:12:20

Citat:

În prealabil postat de Ioan_Cezar (Post 591442)
Aici cred că afirmați adevărul.
România aceea nu mai era o țară, nu mai era vorba despre oameni și popor (decât în discursuri nevolnice, ticăloase). România era un regim. Politic, economic și social. Devenise maidanul unor derbedei analfabeți care și-au închipuit că vor stăpâni lumea.
Pentru aceasta, megalomanul și criminalul Ceușescu a și fost judecat. Acuza principală a fost genocidul. Dar proporțiile distrugerilor făcute prin el și ai lui e cu mult mai mare decât s-a făcut cunoscut până azi.

Faptul că după Ceaușescu au venit alte jigodii și țara a ajuns în mare necaz, e și vina iresponsabilului mare bărbat al boborului. Ca baci cum se credea, trebuia să aibă în vedere care vor fi consecințele faptelor lui după căderea regimului. Trebuia ca marele om și luminător să vadă jocul, unde s-a crezut priceput, ceva mai departe - în perspectivă istorică. Dar se credea nemuritor iar de neamul lui nu îi păsa.
Astăzi plătim, cum am plătit și ieri și cum vom plăti și mâine.

Ai dreptate in parte, Ioan. Adevarul e la mijloc, intre ce scrii tu si Florinvs. In politica, totusi, nu poti prevedea jocul unora mai puternici decat tine.
In alta ordine de idei, o las moale definitiv cu atitudinea mea stupida antisistem. O sa scriu doar ce trebuie sa scriu, de acum inainte. Sunt destul de speriat; nu am chef sa o incurc cu cei ce au puterea si nici cu altii.
Reneg si imi resetez tot modul de gandire de pana acum.

Corinusha 28.05.2015 08:34:59

Citat:

În prealabil postat de Ioan_Cezar (Post 591635)
De 2 tați homosexuali.
Copilul este educat și învățat de 2 bărbați care fac sex anal și oral între ei.
Cu tot ce derivă de aici. Inclusiv mirosul de hazna...

Ai impresia ca acei 2 tati fac sex in fata copilului? Cum se face ca totusi mare homosexualii se nasc si cresc in familii heterosexuale??

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 591636)
Corina, aia "2 tati" NU sunt barbati umani. Unul e cica barbat, strict tehnic, iar celalalt e...nu stiu ce &%&-(+%##@#*"^ŽŽŽ√√°.
Eu am "ideea fixa" ca Ha-Shem Elohim a creat omul barbat si femeie. Punct. Oricine vrea sau gandeste altceva e sub influenta lui Darth Antitheos. Stii cine, adica...
(Faza cu Darth a vrut sa fie o poezie din partea mea, mai ales fiindca zilele astea joc SWTOR).

Sunt la fel de umani ca si tine, ca si oricune. Atata tot ca sunt atrasi de ceneva de acelasi sex ca ei. Singura diferenta asta e.

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 591641)
Sunt foarte multe cupluri heterosexuale care au acele practici, si copii pe deasupra....

True that, dar poate ii dezgusta mai mult faptul ca se intampla intre 2 oameni de acelasi sex...

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 591643)
On topic,pls. Vrei sa borasc chiar tot ce am mancat timp de o saptamana?

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 591644)
:))

Ghini, ghini.

Deeeci, ce parere aveti, ar trebui sa se gaseasca un mod in care sa se dea chitanta pentru donatiile din cutia milei?

Ar trebui, zic eu. Dar cum oricum parerea mea sau a altora nu conteaza, asta nu se va intampla.

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 591647)
Nu!
Asta ar fi un mod camataresc de a vedea problema. Statul "roman" condus de nuland,pardon,de iohannis si corporatiile sunt hoti chiar mai mari decat politicienii. Si da, am vazut cu ochii mei cum oamenii Biserticii, in cazxul respectiv un staret de manastire,facea milostenie.

Tocmai, ca ajunge cat ne jecmaneste statul, nu avem nevoie si de alte institutii care sa ne jecmaneasca, nu de biserica mai ales, de cea care predica despre bunatatea saraciei, mila si altele asemenea, macar.
Da, ala e un caz fericit; acel staret care face milostenie, ma refer; dar e un caz destul de izolat, din nefericire.

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 591655)
Soro, ești un caz vrednic de plâns. De ce cuplurile de homosexuali adoptă cu precădere băieți și nu fetițe? Și ce o să învețe un copil adoptat de la un cuplu de homosexuali? Cum să-și intemeieze o familie (soț și soție) și să aibă urmași sau cum să-și satisfacă plăcerile carnale? Am mai fi existat noi dacă de la începuturi omul ar fi luat-o în direcția asta? Ah, am uitat, trăim vremuri în care trendul este să fii open minded, adică spălat pe creier.

De ce si un cuplu heterosexual adopta cu precadere baieti, si nu fetite?
Sore deosebire de ce crede majoritatea, un homosexual chiar nu o sa-l invete pe copil sa fie homosexual. Nu inveti sa fi homosexual. Fie esti, fie nu.
A fi open minded inseamna a-l accepta pe cel de langa tine asa cum e; nu a-l omori cu pietre cum se facea odinioara; cum se mai face inca in statele islamice...

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 591658)
Sunt total impotriva ideeii ca homosexualii sau lesbienele sa aibe posibilitatea de a adopta copii, deoarece acest copii ar creste intr-un mediu anormal si profund viciat, si ar vedea si "invata" anomalii sexuale!

Daca doi homosexuali sau doua lesbiene decid sa locuiasca impreuna, nu are treaba statul in casa si spatiul lor privat, dar in accelasi timp statul are datoria de a apara morala si moravurile publice, dar si de a asigura cresterea si educarea copiilor in conformitate cu bunele moravuri si morala publica, si de a apara si proteja ideea de familie (formata dintr-un barbat si de o femeie).
Ori e clar ca in cazul copiilor "crescuti" si "educati" de doi homosexuali sau doua lesbiene, aceste conditii nu pot fi indeplinite.

Care morala?! In familii aparent normale pot trai copiii in medii cu adevarat viciate. Ai auzit de copii violati de proprii parinti, de copii abuzati de familiile lor, alea formate din mama si tata, de unchi care-si violeaza nepoatele si cate si mai cate. Sau aia ti se pare normal?
anomalii sexuale poti face bine mersi si intr-un cuplu hererosexual.
Acele conditii pot fi indeplinite, cu o singura exceptie: nu e familie formata din un el si o ea; e din 2 ei, sau 2 x ele. Dar asa te poti lua si de mamele sau taxii singuri; nici aia nu e normal conform standardelor tale, si ala societatii in general.

Citat:

În prealabil postat de EzioAuditore (Post 591659)
u go girl! :4:

Te-as invita la un rontait de caramele si o sticla de syrah sa filozofam un pic pe aceasta tema :3:
https://www.youtube.com/watch?v=ejk_TgSOBhY

Mesi de melodie :)
Ma gassesti in privat, daca vrei sa filosofam.

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 591665)
Stai, crezi ca parintii o sa faca sex in fata copiilor? Sau ce?

Si cred ca internetul o sa le faciliteze asta mult mai bine decat altceva. In zilele de azi, dai peste vrute si nevrute pe net.

Good point.

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 591673)
Corina, iti impartasesc multe idei si atitudini, dar aici m-ai dezamagit. Esti si tu o corecta politic, de...

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 591674)
Cred ca o sa imi tin gura/tastatura in pauza definitiva. Mai bine asa, decat sa dau de belea...

Nu tin sa dezammagesc sai sa fiu cuiva pe plac. da, in general impartasim multe idei comune, dar aici pur si simplu avem idei contradictorii, nimic mai mult.
Si ti-am mai zis, nu e vorba de corect sai incorect politic. Nu la mine. E vorba ca pur si simplu pot empatiza cu oamenii astia (cunosc cativa personal) si stiu si cum e sa traiesti intr-un orfelinat (been there, done that, not funny, not happy, not good).

Florinvs 28.05.2015 09:00:26

Care morala?! In familii aparent normale pot trai copiii in medii cu adevarat viciate. Ai auzit de copii violati de proprii parinti, de copii abuzati de familiile lor, alea formate din mama si tata, de unchi care-si violeaza nepoatele si cate si mai cate. Sau aia ti se pare normal?
anomalii sexuale poti face bine mersi si intr-un cuplu hererosexual.
Acele conditii pot fi indeplinite, cu o singura exceptie: nu e familie formata din un el si o ea; e din 2 ei, sau 2 x ele. Dar asa te poti lua si de mamele sau taxii singuri; nici aia nu e normal conform standardelor tale, si ala societatii in general

Intradevar, si in familii heterosexuale se pot intampla lucruri grave si cu efecte dezastroase asupra copiilor (alcoolism, batai, incest sau chiar copii violati de proprii parinti), intradevar si un barbat sau o femeie heterosexuali nu întotdeauna sunt capabili sa creasca si sa educe un copil, insa raman la acceasi parere- doi homosexuali sau doua lesbiene nu pot forma o familie normala si nici nu pot oferi educatia necesara unui copil.
Aici avem pareri diferite.

Corinusha 28.05.2015 09:24:56

Asa e, avem pareri diferite, dar hi, suntem oameni; e imposibil sa impartasim toti aceleasi pareri :)

Dar ce vroiam sa zic ca sunt su cupluri homosexuale capabile sa creasca un copil in armonie, asa cum, din pacate sunt cupluri heterosexuale care nu sunt capabile sa faca asta...

Unii sunt capabili, altii nu, indiferent de orientarea sexuala pe care o au.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:42:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.