![]() |
Citat:
Te-as invita la un rontait de caramele si o sticla de syrah sa filozofam un pic pe aceasta tema :3: https://www.youtube.com/watch?v=ejk_TgSOBhY |
Bineinteles ca exista si cupluri heterosexuale care-si trateaza foarte rau copii- in cazul "parintilor" alcoolici, violenti, sau in "cuplurile" in care se petrec scandaluri, batai sau chiar incesturi! Bineinteles ca si in aceste cazuri putem vorbi de un mediu profund viciat, iar statul trebuie sa intervina pentru a-i scoate pe copii din acest mediu!
|
Citat:
Si cred ca internetul o sa le faciliteze asta mult mai bine decat altceva. In zilele de azi, dai peste vrute si nevrute pe net. |
Ia uite-l pe asta, de la 3 ani stia ca s-a nascut fata. :
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...treatment.html "The mothers say that one of the first things Thomas told them when he learned sign language aged three - because of a speech impediment - was, 'I am a girl'." In loc sa le duca pe alea doua la psihiatru, isi bat joc de bietul copil. Si nu avem voie sa spunem nimic, ca-i normal ce se intampla. |
Corina, iti impartasesc multe idei si atitudini, dar aici m-ai dezamagit. Esti si tu o corecta politic, de...
|
Cred ca o sa imi tin gura/tastatura in pauza definitiva. Mai bine asa, decat sa dau de belea...
|
Citat:
In alta ordine de idei, o las moale definitiv cu atitudinea mea stupida antisistem. O sa scriu doar ce trebuie sa scriu, de acum inainte. Sunt destul de speriat; nu am chef sa o incurc cu cei ce au puterea si nici cu altii. Reneg si imi resetez tot modul de gandire de pana acum. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Da, ala e un caz fericit; acel staret care face milostenie, ma refer; dar e un caz destul de izolat, din nefericire. Citat:
Sore deosebire de ce crede majoritatea, un homosexual chiar nu o sa-l invete pe copil sa fie homosexual. Nu inveti sa fi homosexual. Fie esti, fie nu. A fi open minded inseamna a-l accepta pe cel de langa tine asa cum e; nu a-l omori cu pietre cum se facea odinioara; cum se mai face inca in statele islamice... Citat:
anomalii sexuale poti face bine mersi si intr-un cuplu hererosexual. Acele conditii pot fi indeplinite, cu o singura exceptie: nu e familie formata din un el si o ea; e din 2 ei, sau 2 x ele. Dar asa te poti lua si de mamele sau taxii singuri; nici aia nu e normal conform standardelor tale, si ala societatii in general. Citat:
Ma gassesti in privat, daca vrei sa filosofam. Citat:
Citat:
Citat:
Si ti-am mai zis, nu e vorba de corect sai incorect politic. Nu la mine. E vorba ca pur si simplu pot empatiza cu oamenii astia (cunosc cativa personal) si stiu si cum e sa traiesti intr-un orfelinat (been there, done that, not funny, not happy, not good). |
Care morala?! In familii aparent normale pot trai copiii in medii cu adevarat viciate. Ai auzit de copii violati de proprii parinti, de copii abuzati de familiile lor, alea formate din mama si tata, de unchi care-si violeaza nepoatele si cate si mai cate. Sau aia ti se pare normal?
anomalii sexuale poti face bine mersi si intr-un cuplu hererosexual. Acele conditii pot fi indeplinite, cu o singura exceptie: nu e familie formata din un el si o ea; e din 2 ei, sau 2 x ele. Dar asa te poti lua si de mamele sau taxii singuri; nici aia nu e normal conform standardelor tale, si ala societatii in general Intradevar, si in familii heterosexuale se pot intampla lucruri grave si cu efecte dezastroase asupra copiilor (alcoolism, batai, incest sau chiar copii violati de proprii parinti), intradevar si un barbat sau o femeie heterosexuali nu întotdeauna sunt capabili sa creasca si sa educe un copil, insa raman la acceasi parere- doi homosexuali sau doua lesbiene nu pot forma o familie normala si nici nu pot oferi educatia necesara unui copil. Aici avem pareri diferite. |
Asa e, avem pareri diferite, dar hi, suntem oameni; e imposibil sa impartasim toti aceleasi pareri :)
Dar ce vroiam sa zic ca sunt su cupluri homosexuale capabile sa creasca un copil in armonie, asa cum, din pacate sunt cupluri heterosexuale care nu sunt capabile sa faca asta... Unii sunt capabili, altii nu, indiferent de orientarea sexuala pe care o au. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:42:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.