Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
(Post 626492)
Ooo !... "Trimisul" ce fină-i erezia voastră de la "Noul-Ierusalim" în Pucioasa... mă înspăimânt... Ai spune chiar că sunteți creștini ortodocși.
|
Păi suntem și nu că ai spune, iar eu sunt creștin ortodox mirean din BOR și care îi cred pe ei deci spunem împreună: creștin ortodocși!
Citat:
Atât de fină erezie, special gândită de demoni, pentru români, e sensibilă și suavă și atât de ascuțită...
|
''demonul'' ăla care a gîndit-o e Tatăl Ceresc și El L-a trimis pe Domnul Iisus la romîni pentru că vechiul Israel a căzut de acum 2000 de ani și pentru că despre Romînia sunt proorociile în care este numită Țara Strălucirii, adică țara lui Hristos, noul Canaan sau Noul Israel.
Citat:
Hai vino dovedește-mi că nu e erezie, hai să deschidem un topic, să vorbim despre ce se întâmplă acolo la Pucioasa la Noul Ierusalim...
Vrei ? Te rog !
|
Păi nu trebuie să-ți dovedesc ceva, oricine citește din Cuvîntul lui Dumnezeu își dă seama pînă la urmă că e de la Dumnezeu. Nu trebuie să ai ceva în plus decît faptul că știi citi sau că poți să auzi înregistrările.
Însă dacă vrei să o iei pe linia marieimargareta (nick pe forum) și a altor ''binevoitori'' care vin ei să facă ''dezvăluiri'' pe net și pe forum și vor să facă ele radiografii despre ce se ''întîmplă'' acolo ca prin denigrări și diversiuni și dezinformări să să izbutiți să ne feriți de Dumnezeu numit de ea și de tine ''antihristul''... n-ai decît dar eu nu te-aș sfătui.
Cine te mai spală apoi de toată mocirla și denigrarea și batjocura cu care faci din alb negru și din Cuvînt Sfînt faci cuvînt eretic și sectar iar din Dumnezeu faci ispitiri satanice?
Nu te opresc să deschizi ce topic vrei dar dacă o să începi să sari calul și să faci caterincă ca vrăjitoarele ''ziariste'', ''mari'' lingviste și ''mari'' interprete atunci crede-mă că nu vreau să particip .
Citat:
Să numim topicul exact așa: "Noul-Ierusalim de la Pucioasa" sau fix cum vrei tu, deschide-l tu, te rog...
|
Putem discuta pe orice fir, eu nu mai deschid fire fiindcă am deschis unul singur și nu mi l-a închis adminul ci mi l-a șters efectiv. Deci deschide tu, eu voi discuta dacă vrei dar în limitele bunului simț și a bunei credințe.
Citat:
Să vorbim despre Sfânta Scriptură, Sfinții Părinți, despre episcopi, preoți, diaconi, despre dogmatică puțin, și istorie creștină și sinoade puțin și Sfinte Canoane și orice vrei tu.
|
Vorbim despre ce vrei dar eu nu sunt un teolog ci un mirean din BOR care crede în Cuvîntul lui Dumnezeu și în sfînta Cetate a Noului Ierusalim de la Pucioasa adică în Dumnezeul lor și al meu căci e Același.
Citat:
Sunt "altruit-egoist" dacă tu așa vrei să mă numești, nu mă supăr pe tine, dar poate mă ajuți, lămurindu-mă mai bine și poate mă scapi...
Vrei ? Că eu tare mult vreau...
|
Sper să ne fie de folos, dar ți-am zis, deschide tu topicul respectiv și numește-l cum vrei... de exemplu așa cum spune comunistul Cristoiu: ''Hai să ne lămurim.'' sau dă tu ce nume de topic vrei și discutăm liniștiți.
Anunță-mă cînd ai creat topicul respectiv și Dumnezeu va fi cu noi ca să ne lămurească credința.