Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Mesaj de la Pr Ciprian de la M-rea Sihastria (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13084)

ecaterina7 12.04.2013 21:51:33

Ekaterina, multumesc mult.
am fost la biserica si l-am cunoscut pe parintele, numai cand l-am vazut si am simtit ca e un alt fel de om, ce om. discutia a fost scurta si la obiect, ceea ce mi-a spus m-a pus pe ganduri abia dupa cateva ore. azi am fost la Sfantul Maslu tot acolo, am plecat asa fericita de la slujba. cu ajutorul lui Dumnezeu voi reveni acolo, foarte frumos

Nicador 13.04.2013 12:37:30

Citat:

În prealabil postat de ecaterina7 (Post 514897)
am fost la biserica si l-am cunoscut pe parintele, numai cand l-am vazut si am simtit ca e un alt fel de om, ce om. discutia a fost scurta si la obiect, ceea ce mi-a spus m-a pus pe ganduri abia dupa cateva ore. azi am fost la Sfantul Maslu tot acolo, am plecat asa fericita de la slujba. cu ajutorul lui Dumnezeu voi reveni acolo, foarte frumos

Nu vreau sa fiu indiscret, dar ce ti-a spus? Nu ma gandesc sa reproduci, dar macar poti sa detaliezi putin mesajul? A fost unul generic sau personal, pentru tine? In ce fel te-a pus pe ganduri?

Multumesc!

marina1983 22.05.2013 19:58:04

maslu

Stiti cumva daca Parintele Ciprian este si saptamana aceasta in Bucuresti si daca va oficia slujba de maslu vineri, 24 mai 2013?

Va multumesc!

ecaterina7 26.06.2013 14:28:37

am inteles ca parintele este la Bucuresti pana pe 18 iulie, nu stiu sigur, merg azi

marina1983 26.06.2013 15:28:55

Citat:

În prealabil postat de ecaterina7 (Post 524552)
am inteles ca parintele este la Bucuresti pana pe 18 iulie, nu stiu sigur, merg azi

Ecaterina, eu am fost la Parintele exact acum o saptamana si mi-a zis sa revin vinerea trecuta, dar nu am reusit sa ajung. acum ma simt destul de rau si nu cred ca voi ajunge nici saptamana viitoare.

Te rog mult sa intrebi pana cand il mai gasim acolo, eu intelesesem ca pleaca de la 1 iulie intr-un pelerinaj :( Iti multumesc mult!

ecaterina7 26.06.2013 21:59:16

imi pare rau ca nu am vazut mesajul inainte sa merg la parintele :( pe net gasesti numarul de telefon al d-nei de la lumanari. eu din cate am citit, ar fi in bucuresti pana pe 18 iulie.

dianaioana 27.06.2013 00:38:32

Buna seara! Știți când mai merge Parintele la Mănăstire? Multumesc.

marina1983 28.06.2013 10:51:11

Citat:

În prealabil postat de ecaterina7 (Post 524617)
imi pare rau ca nu am vazut mesajul inainte sa merg la parintele :( pe net gasesti numarul de telefon al d-nei de la lumanari. eu din cate am citit, ar fi in bucuresti pana pe 18 iulie.

Nicio problema, Ecaterina! Da, o sa sun cu o zi inainte sa ma duc ( eu sunt din Ploiesti). Voiam sa stiu asa, orientativ. Numai bine!

Ekaterina 28.06.2013 13:49:26

Citat:

În prealabil postat de ecaterina7 (Post 514897)

Si mie Parintele mi-a lasat o impresie deosebita, nici nu stiu sa spun exact dar este diferit, are o smerenie si un fel firesc de a se purta. Este mai greu pana ajungi sa vorbesti cu Parintele, trebuie sa ai mare rabdare, dar pleci altfel. Si noi am fost sa ii cerem sfatul intr-o situatie si ne-a spus foarte clar ce este de facut, apoi toata tulburarea s-a risipit si ne-am linistit.

stoicadorina 28.06.2013 14:05:08

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 524799)
Si mie Parintele mi-a lasat o impresie deosebita, nici nu stiu sa spun exact dar este diferit, are o smerenie si un fel firesc de a se purta. Este mai greu pana ajungi sa vorbesti cu Parintele, trebuie sa ai mare rabdare, dar pleci altfel. Si noi am fost sa ii cerem sfatul intr-o situatie si ne-a spus foarte clar ce este de facut, apoi toata tulburarea s-a risipit si ne-am linistit.

Adevarat ce spui. Daca ai rabdare si ajungi sa discuti cu parintele grija care te-a adus la el se risipeste. Este singurul preot la care am fost si mi-a dat un canon serios. Ma rog la bunul Dumnezeu sa ma ajute sa mai ajung la Sfintia-sa.
Totusi stie cineva daca este in Bucuresti?

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:25:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.