Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ROCK-ul !! = ''Satanism'' =)) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11316)

Belphegor 14.12.2010 17:35:20

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 313170)
Ce ai crede, Belphegor, dacă prietena ta ar asculta muzică în care cântărețul și-ar bate joc de tine? (presupunând că ar fi posibil) Ai zice "Nu-i nimic, ascultă în continuare!" ?

Dar eu nu sunt o fictiune cum e cea de care isi bat joc versurile metal si apoi fictiunea asta are destui sclavi care sa ii ridice moralul.

camy_d 14.12.2010 17:43:35

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313173)
Dar eu nu sunt o fictiune cum e cea de care isi bat joc versurile metal si apoi fictiunea asta are destui sclavi care sa ii ridice moralul.

La ce ficțiune te referi?

Belphegor 14.12.2010 17:46:44

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 313178)
La ce ficțiune te referi?

Sa imi mai pun oare mintea?La Dumnezeu,desigur!

camy_d 14.12.2010 17:48:19

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313179)
Sa imi mai pun oare mintea?La Dumnezeu,desigur!

Deci până la urmă ești împotriva rockului satanic, sau nu, că nu mai înțeleg.

Belphegor 14.12.2010 18:06:34

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 313180)
Deci până la urmă ești împotriva rockului satanic, sau nu, că nu mai înțeleg.

Sunt impotriva sinonimitatii dintre rock si satanism.Sunt doua lucruri foarte distincte.In rock nici macar Naosul nu intra,carte de valoare a unui ordin iar pentru ca se gasesc niste grohaitori sa se dea scandinavi folosind cateva cuvinte nepricepute e cu totul alt subiect..mult mai pueril .

camy_d 14.12.2010 18:10:17

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313192)
Sunt impotriva sinonimitatii dintre rock si satanism.Sunt doua lucruri foarte distincte.In rock nici macar Naosul nu intra,carte de valoare a unui ordin iar pentru ca se gasesc niste grohaitori sa se dea scandinavi folosind cateva cuvinte nepricepute e cu totul alt subiect..mult mai pueril .

Într-adevăr rock-ul nu e în întregime satanist, dar melodiile rock mai dure cu tipii fără voce care urlă și cu versuri împotriva lui Dumnezeu sunt sataniste. Parcă acesta era hard-rock, nu?

Belphegor 14.12.2010 18:15:47

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 313195)
Într-adevăr rock-ul nu e în întregime satanist, dar melodiile rock mai dure cu tipii fără voce care urlă și cu versuri împotriva lui Dumnezeu sunt sataniste. Parcă acesta era hard-rock, nu?

Imi pun mainile in cap!Cum poate fi o creatie mai dura decat creatorul?Doar ca ei sunt atei nu te indeamna pe tine sa il urmezi pe satana.Hard rockul e Aerosmith,Bon Jovi,Scorpions..Noi vorbeam de Behemoth,Gorgoroth,Belenos..

hanico 14.12.2010 18:21:15

Nu pot privi lucrurile la modul general, rockul are si balade care sunt chiar frumoase! Important este sa simti ce iti face bine si ce nu din ce asculti. Daca simti ca te tulbura, iti da ganduri urate, ...daca versurile sunt mai putin ortodoxe ... tu alegi.

I.Calin 14.12.2010 18:31:06

Nu știu dacă rock-ul este satanist, dar, în mod cert, e o modalitate eficientă de acțiune a diavolului în lume.

George.m 14.12.2010 18:37:20

Citat:

În prealabil postat de Templier Knight (Post 308238)
Vad peste tot o conceptie gresita fata de rock , cum ca ar fi o muzica diabolica , ca ar fi satanist .Eu ascult rock de 4 ani de la alternativ ,pana la heavy metal .si hardcore si nu as asculta alt fel de ,muzica pt nimic in lume.Este muzica in care ma regasesc.Si despre manele ,este o muzica de rahat ,(Numai dusmani ,bani, femei ,bautura )astea sunt subiectele lor de a compune o ''melodie''

Ascult si trupe mai dark (Slipknot,Disturbed ,Bullet for my valentine) da asta nu inseamna ca sunt satanist ,cred in Iisus Hristos,cred in Dumnezeu si dupa parera mea rock ul si lucrurile Sfinte nu ar trebui amestecate cum fac multi tineri de seama mea care cred ca daca asculti rock tre sa te indepartezi de Dumnezeu .

Sper ca nu o sa ard in iad doar pt ca ascult rock,dupa conceptia altora. Poate sunt pe aici oameni care asculta rock,m as bucura .numai bine Astept pareri ,contra sau pro

E o realitate ca muzica rock ii atrage pe satanisti. Am citit intr-un studiu legat de satanism ca nu toti rokerii sunt satanisti, dar toti satanistii sunt rokeri.
Sa nu ma intelegi gresit, nu sunt impotriva muzicii rock, dar faptul ca e ascultata de adeptii lui satan imi ridica niste semne de intrebare.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:24:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.