![]() |
Citat:
|
Citat:
Hormoni? Nu conteaza , ca oricum organismul feminin e un cor disonant de hormoni in timpul sarcinii(vezi pofte si greturi). Emotii,trairi si informatii? Nu, ca nu au sistemele nervoase legate. Patima pur spirituala(non biologico-hormonala)? Din nou, o teorie interesanta, si revin la postarea de mai devreme. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Medicii spun ca nu este pericol de pierdere a sarcinii daca nu este o sarcina cu probleme. Am citit asta in toate cartile despre sarcina. Faptul ca tu spui ca ar fi o problema ca copilul simte senzatiile mamei arata din nou ca tu consideri ca ar fi ceva impur in actul sexual in sine. |
Pentru Ovidiu.
Reformularea unei intrebari limpezi: probabil majoritatea noastra am "experimentat", inca din pantecele mamei, senzatiile de care spui; la urma urmei, cu totii am avut parinti, nu sfinti. Si no...intelegi tu. ;) Intrebare de baza: suntem majoritatea/toti niste desfranati, malahieni, obsedati, etc.? Nu! Deci...cum am zis, in parte ai dreptate. Nu insa 100%. Mi s-ar parea normal sa interactionez din nou cu nevasta, chiar dupa ce aflu de sarcina ei, fiind evident in a doua, a treia luna, cand inca mai e atragatoare. Daca nu m-as simti atras de ea, atunci chiar as avea o problema, fereasca Cerul!! |
Citat:
Daca ar fi 100% pur ne-am putea impartasi,intra in biserica si atinge obiectele de cult chiar dupa ce am coborat din pat cu sotul,totusi se impune un minim repaos sexual inainte de activitatile bisericesti. Si atunci de ce oare?? |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:08:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.