Illuminatu |
13.10.2012 14:17:11 |
Citat:
În prealabil postat de Doriana
(Post 476265)
Dragul meu, ai spus ca ti-e dor de discutii duhovnicesti si te-am lasat. Daca asta este ideea ta despre discutii duhovnicesti si daca tot te tii de mine, arata macar locul unde am spus ce afirmi mai sus, ca sa nu pari mincinos. Dar fii sincer si obiectiv; utilizatorii acestui forum au destula maturitate sa isi dea seama cand cineva acuza pe drept sau isi imagineaza scenarii.
|
Discutiile duhovnicesti le-am gasit in alta parte, nu aici. Aici oricum cu voi nu se poate discuta duhovniceste: crede-ma, am incercat la inceputurile mele pe acest forum si nu am reusit.
Aici e un camp de batalie "intru cuvant".
Eu asa il consider.
Daca tu te consideri "destul de matura" am speranta ca iti vei da seama de ce te-am ales de exemplu negativ, doar ai pe Duhul "Sfant", nu-i asa?
Si eu am convingerea ca utilizatorii acestui forum sunt maturi pentru a cantari si lucrurile pe care le postez eu. Ca si ceeace postezi tu, dealtfel.
Dar de ce sari ca arsa cand esti acuzata? Iti place imaginea ta pe acest forum, nu-i asa, si tii la ea?
Crede-ma, eu nu tin deloc la imaginea mea aici, pe acest forum tocmai pentru ca ii consider pe utilizatorii sai ca sunt destul de maturi pentru a cantari ceea ce spun indiferent sub ce forma.
|