Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Despre viclenia sectantilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11810)

the_Listener 02.08.2011 23:29:25

Citat:

În prealabil postat de grasu77 (Post 385250)
Ca sa respecti ziua a saptea (sambata) nu

- din capitolu "Legea Morala" (vezi aici: http://www.crestinortodox.ro/carti-o...ala-80574.html)

21. Cele 10 porunci stau la temelia vietii morale a crestinului?

Da. De aceea, pentru a sti cum sa-si intocmeasca viata potrivit vointei lui Dumnezeu, pentru a-si castiga mantuirea, crestinul trebuie sa cunoasca si sa pazeasca cele 10 porunci."""
.................................................. ............
Cum ramane cu respectarea invataturilor privind pazirea zilei a saptea (sub "influenta" Sfintei Scripturi si a Catehismului Ortodox)?

P.S. Daca ti se pare vicleana intrebarea mea, sa stii ca sunt on-topic.

iti spun eu cit de vicleana e ... DELOC :5:
IN NT TOATE PORUNCILE SE REPETA cu exceptia uneia --- pazirea sabatului ..... hai sa vedem daca stii de ce ? nu mai sunt 10 porunci ? sau sabatul este schimbat cu DUMINICA? DE CE ?

multa iubire

Adriana3 02.08.2011 23:29:49

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385290)
si tu ai indrazneala sa afirmi ca exista multi .... fara probe ... asadar manipularile astea de doi lei tip protv nu tin la mine ... mai ai de studiat fetito mult de tot ....:4:
nu te grabi .... am rabdare sa scot si bazaconiile tale in evidenta .... :41:
multa iubire

Nu am zis "multi" ci "unii". Se vede bine ca Tatal minciunii bantuie prin alte locuri. ;)

Adriana3 02.08.2011 23:32:57

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385291)
tu nici nu ar trebui sa deschizi gura despre ei ... ca nu ii intelegi :69:
multa iubire

Deci sa inteleg ca Dumnezeu chiar ti-a cedat tie scaunul Sau ca vad ca acum esti tu cel care stie cat au inteles si cat nu ceilalti, stabilesti tu regulile judecatii, schimbi si catehismul si asa mai departe ;)

the_Listener 02.08.2011 23:34:49

Citat:

În prealabil postat de Adriana3 (Post 385293)
Da-mi tu pasajul din Biblie in care zice ca ar fi englezii sectari. Poate fi si un pasaj scurt, nu-mi trebuie musai unul lung ;) Si dupa ce il gasesti, te las sa descoperi singur singurel in ce an s-au crestinat englezii ;)

Cat despre unirea cu catolicii nici nu este nevoie atata timp cat marturisesti credinta intr-Una Sfanta, Catolica si Apostolica Biserica ;)

de englezi nici nu scrie in biblie .. asadar ce pasaj vrei ?
de aia catolicii dau tircoale cu ecuneismul si vizita papei si alte bazaconii ca nu e nevoie . nu? esti credula rau si dezinformata . asa se intimpla cu asa ca tine ( sectari ) ...nimic nu e clar si toti faceti ´´ salata de fructe ´´ cind discutati ceva
multa iubire :5:

the_Listener 02.08.2011 23:39:19

Citat:

În prealabil postat de Adriana3 (Post 385301)
Deci sa inteleg ca Dumnezeu chiar ti-a cedat tie scaunul Sau ca vad ca acum esti tu cel care stie cat au inteles si cat nu ceilalti, stabilesti tu regulile judecatii, schimbi si catehismul si asa mai departe ;)

nu sectaro .
eu discut CONCRET si cind pun intrebari VOI O DATI LA INTORS sau dati pasaje lungi crezind ca am cazut pe spate ... te pun sa iei unu si sa il explici ca sa il discutam si tu spui sa fac nu stiu ce legaturi fantastice intre versete PE CARE NU LE INTELEGI .... tipic sectar ... nu pot vorbi concret un subiect ... vorbeste subiecte si nu spun nimic si apoi tot edi vin si se ofuscheaza ca sunt luati la suturi .... :10:
multa iubire
ps nu ma impresioneaza ca esti femeie . nu ma impresioneaza ca vorbesti frumos MINTIND ,,,, ADEVARUL MA IMPRESIONEAZA .... restul de discutii filozofice cu mine intra la caterinca si raspund pe masura , pricepusi?
multa iubire

the_Listener 02.08.2011 23:41:02

Citat:

În prealabil postat de Adriana3 (Post 385301)
tu cel care stie cat au inteles si cat nu ceilalti,

am vazut cit ai inteles .... continua demonstratia si incet incet vedem si alte timpenii :5:
multa iubire

the_Listener 02.08.2011 23:42:25

Citat:

În prealabil postat de Adriana3 (Post 385298)
Nu am zis "multi" ci "unii". Se vede bine ca Tatal minciunii bantuie prin alte locuri. ;)

dovezi ?
multa iubire

Adriana3 02.08.2011 23:45:20

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385302)
de englezi nici nu scrie in biblie .. asadar ce pasaj vrei ?
de aia catolicii dau tircoale cu ecuneismul si vizita papei si alte bazaconii ca nu e nevoie . nu? esti credula rau si dezinformata . asa se intimpla cu asa ca tine ( sectari ) ...nimic nu e clar si toti faceti ´´ salata de fructe ´´ cind discutati ceva
multa iubire :5:

Salata de fructe :)) Asta mi-a placut, mi-am si imaginat una tare delicioasa :))

Cat despre vizita Papei, nu cred ca si-a dorit sa isi auda urechilor comentariile englezilor la intrebarea "Cine este Papa" :) Francezii s-au prapadit de ras cand au auzit raspunsurile, si vorba ceea, este o tara catolica, inca :) Si eu m-am amuzat pe cinste desi Papa Benedict XVI imi place, este un bun teolog ;)

Acum daca nu ai gasit despre englezi in Biblie, poate ai gasit despre sectari? ;)

Adriana3 02.08.2011 23:47:52

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385305)
nu sectaro .
eu discut CONCRET si cind pun intrebari VOI O DATI LA INTORS sau dati pasaje lungi crezind ca am cazut pe spate ... te pun sa iei unu si sa il explici ca sa il discutam si tu spui sa fac nu stiu ce legaturi fantastice intre versete PE CARE NU LE INTELEGI .... tipic sectar ... nu pot vorbi concret un subiect ... vorbeste subiecte si nu spun nimic si apoi tot edi vin si se ofuscheaza ca sunt luati la suturi .... :10:
multa iubire
ps nu ma impresioneaza ca esti femeie . nu ma impresioneaza ca vorbesti frumos MINTIND ,,,, ADEVARUL MA IMPRESIONEAZA .... restul de discutii filozofice cu mine intra la caterinca si raspund pe masura , pricepusi?
multa iubire

Pana acum singurul lucru pe care l-am priceput este ca stii sa zici: minciuna, sectar, iubire, adevar si alte bla bla bla, dar nimic concret nu am vazut pana acum ;)

Adriana3 02.08.2011 23:49:28

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385307)
am vazut cit ai inteles .... continua demonstratia si incet incet vedem si alte timpenii :5:
multa iubire

Deci sa iau asta ca pe o confirmare a scaunului pe care il ocupi? ;)

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:48:12.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.