![]() |
Citat:
Durerea cea mare a venit tocmai prin faptul ca eu am aflat printre ultimii de "botezul" lui... mai precis eu am aflat joi ca "botezul" lui avea loc sambata la 7... Inchipuiti-va soc!!!! Ideea ii venise mai devreme, prin Februarie (s-a "botezat" in August), dar nu il credeam in stare sa o faca, mai ales avand in vedere ca l-am amenintat ca-l parasesc si-i iau copiii (care erau sufletul lui). Si poate tocmai pentru ca am rugat mai multi frati ortodocsi sa stea de vorba cu el, nu a picat prea bine "pastorilor" care i-au grabit "botezul"... Ma rog... Sincera sa fiu mi-e frica sa merg la adunarile lor. Asta pentru ca sotul meu, inainte ii ura, spunea ca il au pe satana, nici nu vroia sa stea de vorba cu ei... si acum???? e unul dintre ei. Cum s-a intamplat asta si de ce, numai Dumnezeu stie. Si totul de la participarea la o nunta si mai apoi la o "binecuvantare". Nu ar intra in Biserica nici in ruptul capului! Mi-a repetat asta de mii de ori; si atunci eu de ce sa ma duc la spectacolul ala a lor de doi bani? |
Citat:
|
Citat:
Eu cred ca amenintarea cu parasitul,... l-a deranjat cel mai mult si apoi intervine si neincrederea,... prin faptul ca se apeleaza la altii. Gandeste-te ca ai tai copii pot a-si schimba religia in budisti, musulmani,... ceea ce este rau si ce vei face atunci, ii vei parasii? Nu cred. Iar omul tau se inchina Domnului Isus nu altor dumnezei. |
Citat:
Sunt sigur ca cel pe care il faci smintit prin ce a facut si face este sotul Lacrimei iar el sau ea nu are voie a se desparti doar din pricina de curvie. Ai cumva alt sfat ,,biblic,,? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cauta lucruri compromitatoare despre penticostali, si arata-i si filmulete cu exorcizari sau oameni posedati de diavol, s.a.m.d.Toate pe rand.Insa incet incet trebuie sa-i faci mintea sa mearga si sa se intrebe oare de ce, oare ii bine ce fac?Daca nu asa atunci sa-i atingi orgoliul, provocandu-l.Daca e vorbitor in limbi , crede-ma ca are mult orgoliu si mandrie, mai ales mandrie ascunsa.Insa nu isi da seama de asta.Provoaca-l din mandria si orgoliul lui, si atata-l.Ce trebuie sa faci e sa-i dai de gandit sa-l pui putin pe ganduri.Cred ca cel mai bine poti incepe cu ceea ce a crezut el initial despre ei.Numai bine si Dumnezeu sa te ajute si sa te binecuvanteze! |
Diavolul nu inchina la Dumnezeu, insa Diavolul este preocupat de inchinare, ca oamenii sa se inchine lui.Toti cei care nu se inchina in adevar se inchina Diavolului, chiar daca se folosesc de numele lui Hristos si de Biblie.Si diavolul se foloseste de Scriptura si de numele lui Hristos sa amageasca, sa ne aducem aminte de ce a zis Hristos: "multi vor veni in numele Meu si vor zice ca sunt Hristos, sau ca Hristos e acolo" si "multi prooroci mincinosi vor fi ca sa amageasca de e cu putinta chiar si pe cei alesi".Si in practicile vrajitoresti, vrajitorii se folosesc si de Scriptura, ba chiar si de numele lui Hristos, dar vai de ei!De aceia chiar de zic ca se inchina lui Hristos se inchina satanei.Toti cei care nu se inchina in adevar se inchina satanei.Caracteristic acestora le este neghiobismul, individualismul si mandria(mai mult sau mai putin ascunsa).
|
si am uitat una : tembelismul.
|
Citat:
nu-mi permit sa dau sfaturi. dar uite unul pentru tine pot sa dau: citeste exact ce scriu si nu rastalmaci. :67: |
Citat:
"Exista un singur Domn, o singura credinta, un singur Botez" |
Citat:
:6: . |
Citat:
Danut, tu cum definesti botezul unei persoane care inca nu poate cugeta si depune o marturie in fata lui Dumnezeu? Sau, se poate boteza o astfel de persoana (care nu crede si nu poate da marturie)? Ai grija ce raspunzi sa nu intri in contradictie cu Sfintii Apostoli ai Domnului Iisus Hristos. |
.
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dc nu ai pacatele iertate cand faci botezul, nu le ai nici dupa botez. Nu ai sa gasesti nicaieri in Sfanta Scriptura faptul ca botezul iarta pacatele. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Oricum, a iesit destul de interesanta formularea... |
Citat:
Uite aici un pastor pentiocostal la o biserica Ortodoxa predicand impreuna cu un preot ortodox, iubitori de D-zeu, oameni ai Lui D-zeu. Poate ai vazut-o deoarece este de cateva luni. Partea 1 http://www.youtube.com/watch?v=gGNCVOVihek 2 http://www.youtube.com/watch?v=E1zp9...eature=related ... si ultima parte o ruga adusa de crestini http://www.youtube.com/watch?v=Aj_Iv...eature=related |
Citat:
|
Citat:
Daca zici ca parintii sunt trasi la raspundere pt copii lor zi-mi si mie de ce in Sfanta Scriptura nu se intampla asta? Iti dau 2 exemple concrete, Lot si David. Pavel se refera la Lot ca "neprihanitul Lot", insa stim f bine ca familia lui a fost dezastru, fetele lui erau niste......David a avut o relatie extraordinara cu Dumnezeu,era prietenul lui Dumnezeu insa si in cazul lui o parte din copii au fost vai de ei.... Dumnezeu spune ca fiecare va da socoteala pt pacatele lui |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Da, sunt situații când postesc și eu, însă post așa cum scrie în Scriptură. Dacă pentru un ortodox, abținerea de la carne înseamnă post, sunt adventiști care postesc toată viața (nu sunt dintre aceia, deci nu poți spune că mă laud)! |
Citat:
Sau poate o fi in ordine, suntem incercati...mai mult decat altii :6: Hmm...nu vad legatura intre ce ti se pare tie ca inseamna postul pentru ortodox...si ce inseamna el de fapt pentru cei in cauza, sincer acum! Postesc toata viata??? Ei hai sa nu gasim similiaritati de acum...ca nu asta e realitatea, ei traiesc asa tot din grija pentru body la urma urmei...iar veganii nu sunt adventisti de fapt, vegani sunt si cei care adopta acest stil de viata in urma unor afectiuni, pentru a se mentine...lucruri de astea. As mai avea o intrebare, adventistii astia atat de spiritualizati...tin cumva post cum tin monahii nostri ortodocsi, post negru, de astea? asa traiesc...sau mai altfel? Si...ooops, ai facut un pacat, acum nu stiu exact ce inseamna postul pentru tine...insa cam judeci in necunostinta de cauza, nestiind ce inseamna postul pentru ortodocsi, pentru toti ortodocsii...cum il tin, si ce motivatie au..este?:1: |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Te-ai nascut adventist? In caz ca nu ai fost adventist din scutece, atunci de ce nu ti-a fost deajuns credinta in Hristos pur si simplu...si ai umblat dupa altfel de credinta, si dupa alta interpretare a Bibliei???:44: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:54:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.