![]() |
Mediafax a surprins o imagine ȘOCANTĂ în fața clubului Colectiv: Un mesaj către "puterile întunericului" între lumănările pentru victimele tragediei
http://www.activenews.ro/stiri-socia...agediei-126322 Citat:
|
Citat:
Corect : vai nouă :))) |
Citat:
|
Alin, tanjesti cumva după partidul unic ?
|
Asa ca e cam posibil ca Parintele Savatie si alti parinti deosebiti sa aiba dreptate. Cacatii care cred in dumnecacatul lor cu coarne l-au hranit energetic cu jertfa. Si nu, nu sunt adeptul liniei mistice ca si cauzalitate singulara. De fapt, mecanismul e simplu: stimulezi viciile prin ritualuri>lacomia patronilor devine patologica>neglijenta criminala> cacatul ala de zeu are jertfa dorita. Simplu. O imbinare stralucita de stiinta oculta si inginerie sociala din cea mai simpla. Pike si Crowley ar fi apreciat-o la justa valoare (!!!!!).
Si cand te gandesti ca pe vremuri era in legea cetatii ca inchinatorii la ala de jos sa fie pdepesiti cu moartea. In perioada asta istorica nu, ca ne aglutinam sub steagul imputit cu enspe stele in cerc sau zgarieturi si bube, pardon, stars-and-stripes. Se pare ca alora intunecati la minte le merge cu poporul asta, care, repet, e compus indeosebi din vite mioritice fara constiinta nu zic crestina, dar macar civica. |
"De atlfel, în aprilie 2015, clubul Colectiv a găzduit The European Satanist Tour 2015( Turneul European Satanist 2015)".
Alin, e adevarata chestia asta? Daca da, imi mentin pozitia. |
Citat:
Pe vremuri tinerii mergeau la munca patriotica, nu aveau atata sex si distractie in cap. Nu e nimic, poate ar trebui sa renunte la ele cu forta, daca vreodata omenirea se va intoarce la binecuvantatul ev mediu. |
Citat:
Uite-l pe asta : Probabil il cunosc multi dintre voi. Si se afiseaza cu tot felul de cranii, cruci intoarse si asa mai departe : https://www.youtube.com/watch?featur...Rw-j9Wiw#t=251 |
Patriarhul Daniel a îndemnat marți la învățarea credinței ortodoxe și la rugăciune pentru cei afectați de incendiul de la club Colectiv, subliniind că preoții își fac datoria potrivit rânduielilor Bisericii.
"Nu învățați dumneavoastră Biserica ce rol are ea. Învățați mai bine ce-i credința ortodoxă. (...) Să vină lumea la biserică, nu la club. Asta este rânduiala Bisericii. Nu mai judecăm pe nimeni. Să ne rugăm pentru ei", le-a spus patriarhul ziariștilor la ieșirea de la slujba de înmormântare a femeii de serviciu de la club Colectiv, transmite Agerpres. El a subliniat că preoții ortodocși își fac datoria "după tradiție și rânduială" și nu doresc "să facă spectacol". "Noi ne facem datoria după tradiția și rânduiala noastră. Nu învață Biserica să rupă liniștea și tăcerea celor care trebuiau să se reculeagă. Astăzi au fost preoți acolo și au făcut slujbă. Nu vrem să se considere că facem spectacol", a spus patriarhul. El a precizat că marți au fost preoți la club Colectiv și a menționat că Biserica a sprijinit familia femeii de serviciu cu o sumă acordată fiecărui copil. |
Stimați tovarăși, vă somez urgent
Să izbăvim norodul de urgie Zidind bostani în flăcări, de ciment Pe deal, unde avem Patriarhie. Să facem, camarazi, și cruci de scotch Să le lipim pe garduri, emblematic Să nu mai spună blestemații popi Că nu avem evlavie, la dracu! Cînd vezi cum lumea se îneacă-n ură O singură scăpare mai persistă: Să-L invităm pe Dumnezeu la casa de cultură Să-i spunem mai apoi că nu există. Parintele Savatie. |
In timp ce unii se ridica impotriva bisericii ortodoxe spunanad ca exista prea putin spitale si prea multe bisericii, medicii de la Spitalul de Arsi se plang de lipsa personalului competent pentru rezolvarea unor situatii dificile si de experienta celor trei medici care au fost suspendati:
Medicul a precizat că toți pacienții de la terapie intensivă au arsuri pe față. Unul dintre ei este în continuare neidentificat. Este vorba de un bărbat care are cele mai grave arsuri ca profunzime, nu și ca întindere, a spus Stănculea. El a precizat că de cei 27 de pacienți internați, în urma incendiului de vineri seară, la Spitalul de Arși se ocupă sunt șase sau șapte echipe, formate din câte un medic titular și rezidenții care îl ajută. Întrebat de jurnaliști dacă spitalul face față din punctul de vedere al personalului disponibil, Stănculea a răspuns că ar fi fost de folos niște colegi în plus, mai ales trei medici de la terapie intensivă cu experiență care au fost suspendați. "Facem față? Ce ne-ar ajuta niște colegi în plus, nu pot să vă zic. Mai ales pe terapie intensivă unde am trei colegi suspendați. Și-au oferit și ajutorul, au vrut să vină, dar au interdicție de a lucra într-un spital de stat", a spus Stănculea. Întrebat de câți medici în plus ar fi nevoie, el a arătat că nu este vorba despre un număr mai mare de medici, precizând că ar fi fost nevoie de experiența celor trei colegi care "ani de zile au lucrat cu arsurile". Sursa: http://www.gandul.info/tragedia-din-...-fata-14869881 |
Citat:
Insa oricat as ura tot ce este stat, societate secreta, servicii de informatii, firme multinationale, partide politice, doctrine, ritualuri, credinte aberante, etc., tot expulzez violenta in postari agresive pe forum sau ascutland muzica. Apoi devin normalul pe care putinni din voi il cunoasteti personal. Asa facem/faceti multi. Insa exista o linie...care in veac nu trebuie trecuta. Amin! |
Citat:
Adrian a vazut-o. |
Citat:
Aia care numara anii, ca la puscarie, pana la votul urmator, sperand ca o sa iasa altii mai buni insa... |
Mediafax: A demisionat și Piedone!
http://www.activenews.ro/stiri-polit...Piedone-126377 Asta DA. Desi asta ar trebui sa faca nitica puscarie. Asa si ca mesaj pentru restul primarilor spagari din tara. |
Alta pentru Copacel, exact ce ii explicam asara copchilului:
Patriarhul Daniel despre mass-media din România: Dacă te duci, de ce vin preoți, dacă nu vin, de ce nu vin. Asta e atitudinea presei față de Biserică! http://www.activenews.ro/stiri-socia...iserica-126366 |
Citat:
|
Citat:
Acolo e de discutat dar tricoul in sine nu inseamna pentru cei mai multi dintre ei nimic mai mult decat ar insemna un lant gros de aur pentru un manelist. |
http://bravewords.com/news/behemoth-...zer-to-support
Da,in Romania ,Club Colectiv din Bucuresti(21 aprilie) si Club Daos din Timisoara(22 aprilie) au gazduit European Satanist Tour 2015. |
Citat:
Exista un singur partid, o singura dictatura: a cozilor de topor care ruineaza o tara. BTW, sa stii ca si pe timpul lui Ceausescu se organizau alegeri. "parlamentarii" de atunci erau reprezentantii din Mare Adunare Nationala. Ca si acum, stiau sa aplaude la unison, nimic altceva insa. |
Citat:
Da, nu inseamna nimic, nu inseamna un stil de viata, de gandire, un atasament pentru un sistem de valori anume, etc. Stiu, a mai incercat cineva pe aici sa zica ca nu sunt decat tineri revoltati, ca nu le place sistemul si etc. Eu am cunoscut o astfel de persoana si intr-adevar, nu-i place sistemul dar nu e cu mai nimic diferit de el. Daca poate sa minta, minte, daca trebuies sa fure, fura, daca e nevoie a profite de slabiciunile altora profita, promite recunostinta vejnica si cand trebuie sa o dovedeasca se eschiveaza si etc. Ar fi un politician ideal - problema e ca este o lunga coada de astfel de oameni si numarul de locuri in Parlament e limitat. Acum nu zic ca n-ar fi si altii, altfel, mai buni dar naivi si etc si asta poate fi doar o faza din viata cuiva - dar sa nu ne facem prea mari sperante. |
Citat:
Asta despre rockeri. La fel si despre ceilalti tineri frumosi. Cred ca-s si mai hoti, si mai prosti si mai dezinformati decat cei care au fost tineri frumosi inaintea lor. Cred ca au o mentalitate de pionieri si sunt instrumentul perfect al arhitectilor lumii noi. Acum esti multumit ? :1: |
Pt ahilpderotactil: ramasesem dator cu un raspuns, sau cel putin cu o opinie. S-ar putea sa par depasit sau rupt de realitate dar ca unul care, de cateva ori, in elanul tineretii, am iesit in strada (si nu regret) singurul sfat (limitat la propria mea experienta de viata) pe care l-as da acestor frumosi tineri este urmatorul: cititi cu mare atentie articolele, mai ales cele pe teme politice, scrise de catre un mare roman, care nu va va minti, care a crezut in ce a scris si care a crezut in voi, inca de atunci, cu adevarat. Acel roman se numeste Mihai Eminescu.
Daca le veti citi si veti intelege ce spune atunci veti sti ce sa cereti si ce asteptari sa aveti si cum sa nu repetati greseli din trecut, inclusiv ale celor care, ca si voi acum, am iesit in strada cu alte ocazii. Dumnezeu sa va calauzeasca. |
Citat:
Te susțin. Dacă ar fi să fiu obligat să aleg între manele și rock, aș alege rock-ul. :) |
Ovidiu si Iuliu, dar de trance/goa, si altele ce parere aveti? Nu e nici cu mesaje gen "moare dusmanii/ca n-are valoare" si nici " la noapte iti omor familia apoi iti iau sufletul", mno.
|
Citat:
La izbânda facând punte, Te-or întrece nataraii, De ai fi cu stea în frunte; Teama n-ai, cata-vor iarasi Intre dânsii sa se plece, Nu te prinde lor tovaras: Ce e val, ca valul trece. Cu un cântec de sirena, Lumea-ntinde lucii mreje; Ca sa schimbe-actorii-n scena, Te momeste în vârteje; Tu pe-alaturi te strecoara, Nu baga nici chiar de seama, Din cararea ta afara De te-ndeamna, de te cheama. De te-ating, sa feri în laturi, De hulesc, sa taci din gura; Ce mai vrei cu-a tale sfaturi, Daca stii a lor masura; Zica toti ce vor sa zica, Treaca-n lume cine-o trece; Ca sa nu-ndragesti nimica, Tu ramâi la toate rece." |
Citat:
ps: dă un search Dj Tiesto - Live și ai să mă înțelegi. :) ps: dacă m-ai pune acum în fața unei săli de genul ăsta nu știu dacă aș rezista să nu intru măcar cinci minute. |
Mie imi plac uplifting si goa trance. Tiesto...prefer ATB, Armin van Buuren si Paul van Dyk (e buna si rasa spalacita la ceva: muzica de buna calitate :)))) ). Cum i-am zis si lui Iuliu, dar si public pe forum, ascult orice, in afara de manele si metal efectiv extrem.
Insa sunt genul de meloman de camera. Nu suport concertele, sau manifestatiile, etc. In general tot ce este multime, organizata sau nu. Stii, sunt ideologul anti-aglutinarii, nu? :)) |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Inca mai crede ca ii cresc altele.
|
Totusi,noi ca si crestini ce concluzie putem trage din tragedia asta?Eu zic ca ,(poate ma insel),cuvintele din textele astea de muzica rock metal uneori se concretizeaza,sau ne-a aratat Dumnezeu ca iadul poate fi real,ca 2 minute in foc iti pot fi fatale.Mentionez ca si eu ca multi de aici mai ascult rock dar nu genul asta,am cautat si eu clipuri de'ale lor si am ascultat insa pana la un punct.
Statul nu ne poate ajuta in situatii limita,am patit-o de mult ori.E greu sa traiesti in Romania. |
Citat:
Concluzia pe care trebuie să o tragem este că atunci când nu se respectă normele PSI există un risc de incendiu cu consecințe fatale. Iar ca și creștini trebuie să tragem concluzia că Dumnezeu ne poate chema oricând la El. |
Nu prea se potriveste nimic din lista aia cu ideea de a aprinde artificii de genul ala, intr-un spatiu inchis.
Sigur, ca necredincios poti sa spui ca orice e posibil oricand ca nu exista legaturi de cauzalitate altele decat cele care pot fi probatte materiale. Ca si credincios nu poti totusi sa nu observi ca ocupatia intra sub incidenta hazardului spiritual care merge nu de putine ori mai departe decat zona spirituala. Sigur, rusine celor care au remarcat acest lucru pe un ton nepotrivit si de aici au dat-o in altele, dar legatura totusi exista. |
Citat:
Citat:
|
Alin, putea să fie unul care și-a aprins țigara de la o brichetă șmecheră, la campionatul de șah. Putea să fie unul care a aprins lumânarea, la o conferință ASCOR. Puteau să fie artificiile de pe tortul de ziua unui copil sau de pe un tort de nuntă. Dacă materialele din sală sunt de așa natură încât să ardă repede, ieșirile sunt puține, iar oamenii mulți, rezultatul....
În rest, cu privire la latura spirituală, nu mai știu care co-forumist a dat exemplul unui incendiu cu mult mai multe victime întâmplat: într-o biserică creștină, nu într-un club, o biserică ortodoxă, nu sectară; o biserică din România, nu din altă țară; de Paște, nu de Halloween. Deci, despre ce vorbim ? |
A doua zi
Mii de persoane s-au adunat din nou, miercuri seară, în Piața Universității, aceasta fiind a doua zi de proteste după tragedia de la Colectiv, în care au murit 32 de tineri, iar peste 140 au fost răniți.
|
Citat:
P.S. Si eu ma fost rocker, in sensul ca ascultam muzica heavy si eram intr-un grup. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:27:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.