![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pe de alta parte, Domnul nostru Isus Cristos ne spune ca Biserica Lui va fi triumfatoare si portile iadului nu o vor birui. Aceste atacuri continue si permanente la adresa Bisericii Catolice (ex: papa-nazist; Vatican: spalari de bani; preotii catolici: pedofili etc) sint atacuri ale portilor iadului. Biserica Catolica primeste neincetat asemnea atacuri insa noi stim ca ea e aparata de Insusi DOmnul nostru Isus Cristos; nu ne ramine decit sa stam linistiti si sa ne rugam pentru Biserica noastra si pentru conducatorii ei. |
Citat:
on topic: Commission official: "Catholic Church had a culture of not airing its dirty laundry" http://www.msnbc.msn.com/id/45696203...en-panel-says/ |
Citat:
O să spună domnul cristiboss că a fost o glumă, dar există un soi de glume care nu se fac. În fine; la un inventar detaliat al reacțiilor personale ale dânsului pe acest thread, începând cu gluma de mai sus și terminând cu apelul insistent pe care mi l-a adresat, să schimb, în cuvântul "corist", litera o cu litera u, ca să mi se potrivească mai bine, nu știu cine iese mai șifonat la capitolul pioșenie. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Versetul se referea la frati. Cat ii priveste pe dusmani, pand a ajunge la indemnul hristic exista o cale de parcurs. |
Citat:
Nu compara intelepciunea populara cu Biblia, caci este scris: "Unde este inteleptul? Unde este carturarul? Unde este vorbaretul veacului acestuia? N-a prostit Dumnezeu intelepciunea lumii acesteia?" (1Cor.1:20) ------ Daca esti in adevar copil al lui Dumnezeu ai ca temelie Cuvantul lui Dumnezeu, nu intelepciunea... populara. "Fereste-te de basmele lumesti si babesti. Cauta sa fii evlavios. (1Tim.4:7) Domnul cu tine! |
Citat:
Pana una alta Il marturiseste pe Hristos? Ei bine, atunci este frate in Hristos cu fiecare dintre noi, cei care Il marturisim. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:25:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.