antoradoi |
11.05.2010 11:17:40 |
Citat:
În prealabil postat de Daniel777
(Post 244184)
Ce parere aveti de aceasta masura,cand deja salariile si pensiile sunt foarte mici?! Cum ar trebui sa traim de acum incolo ca sa rezistam?
Criza = judecata(a lui Dumnezeu); credeti ca trebuie sa ne pocaim cat mai mult in aceste timpuri grele? Cum vom putea realiza aceasta? Sau credeti ca ne vom pocai de nevoie?!
|
Daniel,cred ca ceea ce fac guvernantii nostri n-are a face cu pocainta,unora dintre noi,ci cu POCAINTA lor! I-a pus Dumnezeu (prin votul nostru-ferim-ar Dumezeu,nu si al meu)acolo sus ca sa-i puna la incercare iar ei ne pun pe noi la MARE INCERCARE,drept pt care vor da MARE SOCOTEALA,ca sa zic asa.Nu mi-as dori sa fiu in pielea mea la Judecata dar nici in pielea lor!Apoi nici in pielea unora dintre sarmanii mei semeni care si asa abia dac mai au cu ce-si duce zilele....
Evident ca ar trebui sa ne mai si revizuim.Ei...noi...caci,da ,CRED ca si Dumnezeu e un pic suparat pe noi,insa netrebnicii astia prea ne-au pus pielea pe bat si ar merita o lectie....Sa-l rugam pe Dumnezeu sa le dea intelepciune!Si noua asemenea!
|