Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9333)

eodor nastasa 08.05.2010 01:31:54

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 244798)
konijiro ,razboinicul neinfricat , loveste din nou ,dezvaluind adevarul despre Biblie. el se straduieste saracu' sa ne trezeasca din nebunia noastra cu zei si parazei ,si noi nu si nu? unde este iubirea noastra de aproapele nostru( kurijiro ) care incearca si se sacrifica pentru binele nostru :sa "ne demonstreze" adevarul si noi suntem atat de nerecunoscatori si orbi la sudorile lui kurijiro ? e inadmisibil ...propun sa-l alegem pe kurijiro maestru al adevarului si ,desigur , ca administrator pe acest forum. nu am nici o indoiala ca ne va duce pe cele mai inalte culmi niciodata atinse de vreun om . noi avem iata langa noi o asemanea valoare si n-o pretuim ? mai mare rusinea ! si ne mai numim ortodocsi ?huooooo!(autoadresata). pai noi nu trebuie sa ranim nici cu o floare pe oameni ,mai ales pe cei foarte inteligenti care incearca din rasputeri sa ne scape de sub tirania nebuniei si misticismului . cat de nedrepti putem fi !

mai spune-ne kurijiro , spune-ne nu te lasa ...explica-ne ,te rog ,explica-ne mai in amanunt cum e treaba cu adevarul ,da , da !

Samuraiu' va spune, da voi nimic, o tineti intruna : batman, batman...:24:

The_Fallen 08.05.2010 02:37:37

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 241856)
NU TREBUIE TOLERATE sa umple forumul de maculatura si laturi:

=>persoanele hulitoare la adresa lui Dumnezeu
=>persoanele nesimtite si cu limbaj injurios si provocator

PANA SUNT BANATE TREBUIE IGNORATE TOTAL SI PLEACA EI SINGURI .

=AR TREBUI SA EXISTE SI O COMUNICARE PE PRIVAT INTRE NUCLEUL ACTIV AL ACESTUI FORUM (INTRE CEI CARE STAU MAI MULT, SE IMPLICA, CUNOSC SI ORTODOXIE ) CU REACTIE RAPIDA PENTRU DEPARAZITARE FORUM DE DIFERITE CAPUSE AMETITE ,PADUCHI FLAUSATI,PURICI FACHIRI SI ALTE GANGANII...

e doar o parere ...

o propunere desi nu stau prea mult pe forum, nu se poate sa nu sara in ochi...

AI2,TOPCAT,DUMITRU73,MODERN TALKING sunt propunerile mele

la Premiul

"Da-mi un BAN ca sunt GOLAN" (BANAREA IP SI CONT )

PS: am vazut ca multi atei fac cont arunca o intrebare parsiva si pleaca si ortodocsii nostrii draguti si cu cei 7 ani de acasa incep sa dea sfaturi care mai de care dar nu observa ca intrebarea e pusa LA MISTO ,doar sa le dea lor "de lucru "...

Topcat descrie perspectiva ateista evolutionista fara sa insulte sau sa aduca alte injurii.
Asa ca nu sunt de acord, mai ales ca fara atei si oameni care nu au perspectiva crestina sau ratacesc, formul ar fi ceva de genul "binecuvantat fii frate x=y", "binecuvantat fii frate, x chiar= cu y".Persoane care emit idei si persoane care sunt intru totul de acord cu ele.Fara atacarea argumentelor si a perspectivelor nu ajungem sa realizam propriile greseli sau sa invatam din ale altuia.

Miha-anca 08.05.2010 02:55:51

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 244831)
Topcat descrie perspectiva ateista evolutionista fara sa insulte sau sa aduca alte injurii.
Asa ca nu sunt de acord, mai ales ca fara atei si oameni care nu au perspectiva crestina sau ratacesc, formul ar fi ceva de genul "binecuvantat fii frate x=y", "binecuvantat fii frate, x chiar= cu y".Persoane care emit idei si persoane care sunt intru totul de acord cu ele.Fara atacarea argumentelor si a perspectivelor nu ajungem sa realizam propriile greseli sau sa invatam din ale altuia.

... nu neaparat; dar ar fi ai multa liniste si ne-am putea adanci mai mult in probleme mai importante. Asa insa, ramanem tot la suprafata si la inceput.
Iertati-ma, dar asta e parerea mea.

perplexus 08.05.2010 06:45:22

dupa mine ..
multi se afiseaza atei ca reactie la crestinismul perfid, de suprafata, a celor care se bat in texte sfinte precum sectarii si ereticii ..
da nu implinesc nimic din ce invata pe altii ..
sau fac ce le convine din ce citesc, numindu-se pe ei ortodocsi practicanti
iar daca in crestinismul unora se simt amenintati de atei inseamna ca credinta le e slaba
ca sa-si intareasca credinta n-au nevoie de forumuri, sunt toate in carti scrise usor de gasit

altii care sunt atei inauntru lor, in cugetul, simtirea si vointa lor
astia bolesc grav cu sufletul, isi omoara constiinta in impotrivirea lor fata de Dumnezeu
cu ei nu e de dezbatut pe forumuri, de convins cu discutii
astia ajung usor la hule, iar cei care stau la discutii cu ei le dau prilejul ca in impotrivirea lor sa se osandesca mai tare, hulind pe Domnul si sfintii Lui..
si ei au legea scrisa inlauntrul lor care sa-i judece

avem Judecator care sa ne judece si pe noi cei credinciosi si pe ei

konijiro 08.05.2010 09:13:44

Citat:

konijiro ,razboinicul neinfricat ,
Curajosule, astept inca link-ul de pe forum.atei.ro , in care ne arati cum ateii aia rai te-au banat pentru ca i-ai umilit intelectual.

Citat:

Da-mi voie sa te contrazic inca intr-o problema: s-a facut cercetare asupra efectului rugaciunii si s-a ajuns la un rezultat uimitor:
http://adevaratafericire.blogspot.co...-dovedite.html
Anca, eu vorbesc despre studii stiintifice, link-ul tau nu contine asa ceva. Da un search pe google dupa savanti citati acolo si vezi cam de cate ori ii gasesti, si ce lucrari au publicate.

perplexus 08.05.2010 10:23:01

da cine-i google care are toate raspunsurile?
e ala la care zici tu sa ne inchinam de acuma?

mishi55 08.05.2010 12:01:29

Citat:

În prealabil postat de almaris (Post 244077)
Mai, tu esti periculos rau...Un fanatic religios, asta ne mai trebuia.

Pai, da, mai! Pentru cei de felul acesta este chiar periculos, mai!
Si bravo lui, ca asa si trebuie! Ca atunci cand via este atacata de daunatori, ori ii lasi in pace si piere via, ori o cureti, ca sa o salvezi, si atunci starpesti daunatorii.
In cazul de fata daunatorii sunt ideile, duhurile de erezie, si NU persoanele.
Voua va trebuie ceva caldut si moale, in care sa va balaciti de-a valma cu orice. Si cine va spune ca nu e bine, acela este fanatic! acela este jignitor etc. Pentru voi insasi Ortodoxia este jignitoare.
Iar pe acela care va spune adevarul, il improscati cu de toate. Ca e fanatic. Si periculos. Macar de-ar fi!

Anytza 08.05.2010 12:48:58

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 244695)
Ti-a mai zis si Dumitru, moastele nu sunt unicele exemple de mumificare.

konjiro, o sa-ti raspund desi nu cred ca te intereseaza prea mult.

In primul rand, nu stii ce inseamna mumificare. Mai documenteaza-te.

Citat:

Ceea ce omiti sa spui este faptul ca, probabil, oamenii aia mai luau si medicamente in timp ce erau aliniati la coada la moaste.

Ceea ce omiti tu, este ca nu stii despre cazurile de care vorbesc, eu ma refeream, de exemplu, la oameni cu cancer in faza terminala, care in mod sigur nu se mai vindeca cu pastile, la copii cu leucemie, pe care doctorul i-a trimis acasa sa moara, ca nu avea ce sa le faca. Acestea ca exemple, mai sunt si altele.

Citat:

Daca sunt consemnate, astept un link de la tine, sau un loc unde as putea sa vad toate aceste minuni pe hartie. A, da, si ma astept ca persoanele vindecate de cancer, de exemplu, daca au murit intre timp, sa fi murit de altceva in afara de cancer, altfel minunea nu prea se verifica, nu?

Da, oamenii mor, ca nu sunt nemuritori.
Link: [COLOR=#810081]http://bisericasecreta.wordpress.com/2008/11/03/minuni-ale-sfintilor-martiri-din-aiud/[/COLOR]
http://bisericasecreta.wordpress.com...icii-domnului/
http://sfantulnectarie.ro/HTML/BARA%...nunicarti.html
http://sfantulnectarie.ro/HTML/BARA%...icititori.html
Sper sa nu te plictiseasca sau sa le ignori.
Desigur, nu gasesti totul numai pe net, iti recomand carti: "Sfantul Ioan Rusul Viata, minunile, Paraclisul, Acatistul si slujba" marturii contemporane, 2004, eu nu prea am carti, dar daca te intereseaza poti sa cauti la magazinele Bisericilor, poate au, poti sa citesti Vietile Sfintilor, nu stiu de iti zic, sunt sigura ca nu te obosesti.

Citat:

Ce legatura are una cu alta? Presupun ca te referi la evolutie. Darwin a oferit o explicatie care sta in picioare de mai mult de 100 de ani, si a facut-o independent de orice religie.

Pai crestinismul sta in picioare de mii de ani.
Darwin s-a plimbat prin lume si a adunat niste animale impaiate, a venit acasa si a nascocit teorii. i-am citit biografia. Nu stiu d c il credeti asa pe cuvant... hai sa vb de "bing bang", d c credeti fara sa aveti dovezi? hai sa vb de aparitia pamantului, de aparitia primei celule, de asa zisa evolutie primatelor in om, credeti niste lucruri si le luati de bune,de logice, de stiinta,dar sunt presupuneri, fara dovezi.

perplexus 08.05.2010 13:22:18

Asta cauta dovezi ..
auzi ca teoria lu Darwin are picioare si varsta ..
adica sta in picioare de 100 de ani o teorie
care vorbeste despre o supa aflata la milioane de ani distanta

si cica supa asta care s-a nascut din nimic are dovezi
Darwin a facut un joc de idei pe care le-a imbracat intr-un limbaj academic
si care s-a extins ca focu in sufletele celor mandrii - savanti, bogatasi, legiutori
care nu vrut sa inlature legea pacatului ce pune in fata pacatosilor osanda si sa traiasca cu frica lui Dumnezeu

daca dezbraci teoria asta de limbajul ala intortocheat raman toate inteligentele astea de comedie.. si vezi ca mai mare credinta trebuie omului ca sa primeasca aberatiile evolutioniste decat credinta simpla si curata in Creator

konijiro 08.05.2010 15:33:46

Citat:

In primul rand, nu stii ce inseamna mumificare. Mai documenteaza-te.
Am folosit termenul la un mod prea general, recunosc. M-a, referit la faptul ca oameni care, odata morti, nu putrezesc, sau putrezesc partial nu se gasesc doar in cazul persoanelor religioase, care au trait dupa regulile unei doctrine sau alteia.

Citat:

Da, oamenii mor, ca nu sunt nemuritori.
Link: [COLOR=#810081]http://bisericasecreta.wordpress.com/2008/11/03/minuni-ale-sfintilor-martiri-din-aiud/[/COLOR]
http://bisericasecreta.wordpress.com...icii-domnului/
http://sfantulnectarie.ro/HTML/BARA%...nunicarti.html
http://sfantulnectarie.ro/HTML/BARA%...icititori.html
Sper sa nu te plictiseasca sau sa le ignori.
Desigur, nu gasesti totul numai pe net, iti recomand carti: "Sfantul Ioan Rusul Viata, minunile, Paraclisul, Acatistul si slujba" marturii contemporane, 2004, eu nu prea am carti, dar daca te intereseaza poti sa cauti la magazinele Bisericilor, poate au, poti sa citesti Vietile Sfintilor, nu stiu de iti zic, sunt sigura ca nu te obosesti.
Am intrat pe primul link, nu am avut timp de urmatoarele, ma voi uita peste ele mai pe seara. Nici un nume, nimic clar, doar paragrafe care incep cu "o femeie care...", "un copil care..."

Daca aste numesti tu exemple documentate si verificate, nu stiu ce sa zic.

In plus, toate religiile se folosesc de miracole pentru a arata ca ele detin "adevarul", si toate detin surse similare articolelor citite de tine. Sa inteleg ca toate sunt adevarate? Si daca nu, cine decide care minuni sunt adevarate si care nu?

Mai mult, cum sunt astea dovezi pentru existenta vreunei divinitati? Sau a unei divinitati iubitoare de oameni? Probabil ca cei 99% care nu se vindeca in urma rugaciunilor nu intra la calcul, ca nu da bine.

Citat:

Pai crestinismul sta in picioare de mii de ani.
Crezi ca e prima religie care a rezistat mii de ani? Iti mai pot da exemple de religii care au rezista multa vreme, si acum nu mai auzi de ele.

Citat:

Darwin s-a plimbat prin lume si a adunat niste animale impaiate, a venit acasa si a nascocit teorii. i-am citit biografia. Nu stiu d c il credeti asa pe cuvant... hai sa vb de "bing bang", d c credeti fara sa aveti dovezi? hai sa vb de aparitia pamantului, de aparitia primei celule, de asa zisa evolutie primatelor in om, credeti niste lucruri si le luati de bune,de logice, de stiinta,dar sunt presupuneri, fara dovezi.
E ok, nu trebuie sa fii tu de acord. Stiinta moderna lucreaza cu principiile evolutiei, alea descoperite de calatorul Darwin, colectionar de pasari impaiate, si le foloseste in genetica, medicina, biologie, psihologie si matematica. Pentru o teorie fara dovezi, functioneaza a naibii de bine. Dar ai dreptate, probabil toate rezultatele obtinute nu sunt adevarate, e o conspiratie mondiala. Faptul ca exista deja biserici crestine, printre care cea catolica, care acceptat evolutia, e sigur parte a aceleiasi conspiratii.

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:26:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.