![]() |
Citat:
|
Citat:
Asa ca nu sunt de acord, mai ales ca fara atei si oameni care nu au perspectiva crestina sau ratacesc, formul ar fi ceva de genul "binecuvantat fii frate x=y", "binecuvantat fii frate, x chiar= cu y".Persoane care emit idei si persoane care sunt intru totul de acord cu ele.Fara atacarea argumentelor si a perspectivelor nu ajungem sa realizam propriile greseli sau sa invatam din ale altuia. |
Citat:
Iertati-ma, dar asta e parerea mea. |
dupa mine ..
multi se afiseaza atei ca reactie la crestinismul perfid, de suprafata, a celor care se bat in texte sfinte precum sectarii si ereticii .. da nu implinesc nimic din ce invata pe altii .. sau fac ce le convine din ce citesc, numindu-se pe ei ortodocsi practicanti iar daca in crestinismul unora se simt amenintati de atei inseamna ca credinta le e slaba ca sa-si intareasca credinta n-au nevoie de forumuri, sunt toate in carti scrise usor de gasit altii care sunt atei inauntru lor, in cugetul, simtirea si vointa lor astia bolesc grav cu sufletul, isi omoara constiinta in impotrivirea lor fata de Dumnezeu cu ei nu e de dezbatut pe forumuri, de convins cu discutii astia ajung usor la hule, iar cei care stau la discutii cu ei le dau prilejul ca in impotrivirea lor sa se osandesca mai tare, hulind pe Domnul si sfintii Lui.. si ei au legea scrisa inlauntrul lor care sa-i judece avem Judecator care sa ne judece si pe noi cei credinciosi si pe ei |
Citat:
Citat:
|
da cine-i google care are toate raspunsurile?
e ala la care zici tu sa ne inchinam de acuma? |
Citat:
Si bravo lui, ca asa si trebuie! Ca atunci cand via este atacata de daunatori, ori ii lasi in pace si piere via, ori o cureti, ca sa o salvezi, si atunci starpesti daunatorii. In cazul de fata daunatorii sunt ideile, duhurile de erezie, si NU persoanele. Voua va trebuie ceva caldut si moale, in care sa va balaciti de-a valma cu orice. Si cine va spune ca nu e bine, acela este fanatic! acela este jignitor etc. Pentru voi insasi Ortodoxia este jignitoare. Iar pe acela care va spune adevarul, il improscati cu de toate. Ca e fanatic. Si periculos. Macar de-ar fi! |
Citat:
In primul rand, nu stii ce inseamna mumificare. Mai documenteaza-te. Citat:
Citat:
Link: [COLOR=#810081]http://bisericasecreta.wordpress.com/2008/11/03/minuni-ale-sfintilor-martiri-din-aiud/[/COLOR] http://bisericasecreta.wordpress.com...icii-domnului/ http://sfantulnectarie.ro/HTML/BARA%...nunicarti.html http://sfantulnectarie.ro/HTML/BARA%...icititori.html Sper sa nu te plictiseasca sau sa le ignori. Desigur, nu gasesti totul numai pe net, iti recomand carti: "Sfantul Ioan Rusul Viata, minunile, Paraclisul, Acatistul si slujba" marturii contemporane, 2004, eu nu prea am carti, dar daca te intereseaza poti sa cauti la magazinele Bisericilor, poate au, poti sa citesti Vietile Sfintilor, nu stiu de iti zic, sunt sigura ca nu te obosesti. Citat:
Darwin s-a plimbat prin lume si a adunat niste animale impaiate, a venit acasa si a nascocit teorii. i-am citit biografia. Nu stiu d c il credeti asa pe cuvant... hai sa vb de "bing bang", d c credeti fara sa aveti dovezi? hai sa vb de aparitia pamantului, de aparitia primei celule, de asa zisa evolutie primatelor in om, credeti niste lucruri si le luati de bune,de logice, de stiinta,dar sunt presupuneri, fara dovezi. |
Asta cauta dovezi ..
auzi ca teoria lu Darwin are picioare si varsta .. adica sta in picioare de 100 de ani o teorie care vorbeste despre o supa aflata la milioane de ani distanta si cica supa asta care s-a nascut din nimic are dovezi Darwin a facut un joc de idei pe care le-a imbracat intr-un limbaj academic si care s-a extins ca focu in sufletele celor mandrii - savanti, bogatasi, legiutori care nu vrut sa inlature legea pacatului ce pune in fata pacatosilor osanda si sa traiasca cu frica lui Dumnezeu daca dezbraci teoria asta de limbajul ala intortocheat raman toate inteligentele astea de comedie.. si vezi ca mai mare credinta trebuie omului ca sa primeasca aberatiile evolutioniste decat credinta simpla si curata in Creator |
Citat:
Citat:
Daca aste numesti tu exemple documentate si verificate, nu stiu ce sa zic. In plus, toate religiile se folosesc de miracole pentru a arata ca ele detin "adevarul", si toate detin surse similare articolelor citite de tine. Sa inteleg ca toate sunt adevarate? Si daca nu, cine decide care minuni sunt adevarate si care nu? Mai mult, cum sunt astea dovezi pentru existenta vreunei divinitati? Sau a unei divinitati iubitoare de oameni? Probabil ca cei 99% care nu se vindeca in urma rugaciunilor nu intra la calcul, ca nu da bine. Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:26:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.