![]() |
Bine ca mai sint si altii carora le place mai mult printre straini decit printre ai lui, ca incepusem sa ma simt stingher.
Cind vad cum se ridica Romania in slavi si oameni de acolo ma intreb daca-s eu nebun sau ii intilnesc eu doar pe romanii neadevarati. |
Scuze , dar :
Citat:
|
Tocmai, de ce?
Asta si spuneam ca parca toti s-au hotarit pe forumul asta (cu citeva exceptii) sa ridice Romania in slavi. Singura problema este ca intre noi nu-s straini ci doar romani plecati de mai mult sau mai putin din Romania care stiu exact cit sau daca este de ridicat Romania in slavi! |
De ce am plecat.. si ce m-a intampinat:
Citat:
Citat:
Pe taramurile "strainatatzurilor", in decurs de 12 luni am primit peste 10 "vizite" (eu fiind in acele momente in casa!!!)care s-au soldat cu mari pierderi materiale... au fost luni de zile in care "musafirii" poposeau saptamanal in casuta noastra si cred ca numai Bunul Dumnezeu m-a ocrotit sa nu dau nas in nas cu ei, caci altfel nu stiu daca as mai fi fost astazi in fatza calculatorului scriind aceste randuri (ah:p si uitam sa precizez amanuntul ca legea este atat de minunat conceputa, incat "vizitatorii" te pot da in judecata daca cumva ai inspiratia sa ii intampini cu un delicat ciomagel dupa coltul usii) Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Vai ce rau o duci!:13: De ce nu te intorci in frumoasa Romanie? Eu n-asi ezita o clipa in locul tau! Nimic si nimeni nu m-ar putea tine intr-o tara unde o duc mai rau ca in Romania!
Sa nu uit! DE cind n-ai mai fost in Romania? Nu de alta dar si eu am numai amintiri bune despre armata!:4: |
Citat:
Si ptr ca doresc sa iti satisfac curiozitatea, ma grabesc sa iti raspund ca ultima oara am fost in dec2008-ian 2009. |
Peste tot sunt avantaje si dezavantaje. Nici un loc pe pamant nu este El Dorado sau tara visurilor. Conteaza de norocul fiecaruia si de suportul familiei....enorm de mult.
|
Depinde foarte mult ce asteptari avem de la Romania; daca asteptam ca totul sa fie perfect ca in Germania,sau in alte tari cu standard ridicat, s-ar putea sa fim dezamagiti caci mai sunt lucruri de facut. Daca avem prieteni buni cu care ne vedem si rude, nimic nu ne mai poate sta in cale sa vedem Romania asa cum este ea, cu plusuri si cu minusuri. Nici eu nu le mai suport pe acriturile de la ghiseu, dar ma gandesc ca poate din cauza mea s-a purtat asa, ca nu i-am zambit suficient.
Multe neajunsuri mai exista, dar omul sfintesete locul si sper sa ma ajute si pe mine bunul Dumnezeu sa ma pot retrage la pensie in Romania, intr-un loc pe care sa-l amenajez cum imi place mie si unde sa ma simt bine; neaparat cu o biserica in apropiere. |
Citat:
|
"Strainatatea" cred ca are si o alta dimenisune. Noi vorbim de ea doar spatial. Spunem ca suntem departe unii de altii spatial. Este dureros ca nu suntem impreuna si spatial unii cu altii, dar cel mai dureros in ziua de astazi e ca desi suntem unul langa altul spatial, suntem foarte departe unul de altul spiritual. Asa ca "strainatatea" cea mai dureroasa e cea din propria tara, unde semenii au devenit niste straini.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:36:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.