Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Candidatura A.S. Radu Duda (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6031)

silverstar 14.04.2009 22:21:38

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 128622)
Anca ,inca o data se confirma din aceste discutii mentalitatea romanului :'sa moara si capra vecinului'.
Ce sa ne mai miram ca nu avansam ca natiune.
Televiziunea a manipulat bine masele ,pentru ca aici este vorba de oameni tineri cu mentalitati comuniste ,de unde sa le fi dobandit ei daca nu la televizor.Gen Antena 1 post de mare barfa nationala patronat de securistul Voiculescu.
Ce-mi pasa mie ca printul Duda a primit un milion de euro.
Prosti aia care l-au platit daca nu a meritat.
Oftica si invidia e la ordinea zilei si e trist ca se manifesta la cei duhovnicesti.
Cercetati-va sufletele ca suntem in post si chiar in saptamina Mare .
Iertati-ma si pe mine ca am fost cam aspra.

[COLOR=green]Pai, dupa ce ca ne faci prosti si comunisti si apoi iti ceri iertare... Ce fel de credinta mai e si asta?[/COLOR] :37:

cristiboss56 14.04.2009 22:26:03

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 128625)
[COLOR=green]Pai, dupa ce ca ne faci prosti si comunisti si apoi iti ceri iertare... Ce fel de credinta mai e si asta?[/COLOR] :37:

Când eram mititei strigam precum a scris Anita : "Oftica e boală grea . . . . . . nu scapă de ea ! " și apoi făceam : " sâc, sâc, sâc " !

anita 14.04.2009 22:27:04

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 128625)

Din ce am zis arata-mi unde am spus ca sunteti prosti?
Mi-am cerut iertare caci nu trebuia sa scriu ,dar nu am mai putut rabda sa vad cat de inversunati sunteti.

cristiboss56 14.04.2009 22:27:13

Când eram mititei strigam precum a scris Anita : "Oftica e boală grea . . . . . . nu scapă de ea ! " și apoi făceam : " sâc, sâc, sâc " !
:36:

silverstar 14.04.2009 22:27:54

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 128626)

[COLOR=green]Cred. Atunci n-aveai minte si e scuzabil... Dar azi mai poate fi scuzabil la o persoană adultă?[/COLOR] :37:

Anca-Miha 14.04.2009 22:30:49

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 128605)
[SIZE=3]Pe ce s-a dus milionul de euro primit de Radu Duda de la Guvern. Principele a reprezentat Romania si la Polul Nord[/SIZE]

http://www.hotnews.ro/pageCount.htm?...icleId=5594086 [b]Principele Radu Duda, primul candidat la alegerile prezidentiale, a fost timp de sase ani subventionat de statul roman cu aproape 1 milion de euro pentru a face lobby si pentru a promova Romania peste hotare. Lobby pentru Romania la Polul Nord [COLOR=green](pinguinilor?) [/COLOR]

Spre exemplu, in anul 2007 Principele Radu a vizitat 41 de orase din Romania, a avut 14 intalniri cu ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane. Tot in acelasi an Radu Duda a efectuat 22 de vizite peste hotare. Activitatea de lobby a principelui a atins si parti mai exotice din lume. In raportul de activitate din 2007, Principele mentioneaza ca a efectuat si o vizita de lobby pentru Romania tocmai la Polul Nord.

Potrivit [COLOR=#253888]blogului personal[/COLOR], Radu Duda a efectuat vizita de lucru la Polul Nord pentru a participa la un simpozion dedicat studiului incalzirii globale, simpozion prezidat de Patriarhul de la Constantinopole.

Cu sau fara Patriciu?

Un aspect controversat al candidaturii Principelui Duda la prezidentiale este si apropierea acestuia de omul de afaceri Dinu Patriciu. In ultimele zile, principele a oferit declaratii care se bat cap in cap in ce priveste sustinerea sa de catre Dinu Patriciu. “Este o minciuna sfruntata pe care o vom demonta pe un site pe care il vom denumi opritiminciunile.ro. In cazul particular al domnului Patriciu, el este un fruntas liberal de mare vizibilitate si este normal sa isi sustina propriul candidat.” a declarat Principele Duda intr-un interviu pentru HotNews.ro

La numai cateva zile, intr-un material publicat de cotidianul Gandul, Radu Duda spune ca ar fi bucuros de sprijinul unui om ca Dinu Patriciu. “Reputatia unui om de afaceri ca Dinu Patriciu este suficienta ca sa nu-ti fie rusine cu asta”, a declarat Duda citat de cotidianul Gandul. Intr-un interviu acordat pentru Cotidianul.ro principele s-a delimitat din nou de Dinu Patriciu.

Sursda: HotNews

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-...polul-nord.htm

Deci Radu Duda a facut ceva pentru Romania si a fost platit pentru asta. Nu vi se pare normal sa fie platit? Sau preferati munca fara plata?
Poate ca vi se par multi bani 1 milion €. Dar e vorba de o perioada de 6 ani.
Nu inteleg de ce va deranjeaza ca cineva care face asa o munca primeste salariu. Aveti impresia ca statul roman nu are bani. Gresit! are, dar nu pentru toti; asta e altceva. Si acum tot o minoritate e platita bine si majoritatea nu.
N.B: pinguinii sunt la POLUL SUD!

Mie personal legatura de interese cu Dinu Patriciu, cred ca cel mai bogat roman din tara, daca nu ma insel, nu-mi spune mare lucru; doar ca o campanie electorala costa si trebuie finantata de cineva. Asa e peste tot in lume.

cristiboss56 14.04.2009 22:31:41

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 128629)
[COLOR=green]Cred. Atunci n-aveai minte si e scuzabil... Dar azi mai poate fi scuzabil la o persoană adultă?[/COLOR] :37:

Dragă Silvia, omul când îmbătrânește, mai dă și-n mintea copilului. Și până la urmă, ce poate fi mai curat, mai sincer , decât o minte și un suflet de copil. Deci cu toată dragoste : sâc, sâc, sâc.

Anca-Miha 14.04.2009 22:32:41

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 128623)
[COLOR=green]Daca vrei sa discuti cu mine, foarte bine, dar pe oricare alta tema, nu despre niste derbedei si aventurieri. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]In nici un caz nimeni, niciodata n-o sa reuseasca sa ma convinga ca niste jigodii straine simt romaneste...[/COLOR]

Bine, pastreaza-ti parerea pana la proba contrarie!

silverstar 14.04.2009 22:42:21

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 128631)
Dragă Silvia, omul când îmbătrânește, mai dă și-n mintea copilului. Și până la urmă, ce poate fi mai curat, mai sincer , decât o minte și un suflet de copil. Deci cu toată dragoste : sâc, sâc, sâc.

[COLOR=green]Ok, noapte bună că eu merg să mă culc. Sâc, sâc, sâc că sunt în vacanță și pot dormi cât vreau![/COLOR] :37:

cristiboss56 14.04.2009 23:08:01

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 128636)
[COLOR=green]Ok, noapte bună că eu merg să mă culc. Sâc, sâc, sâc că sunt în vacanță și pot dormi cât vreau![/COLOR] :37:

M-ai învins !

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:44:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.