Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

gabriela8 21.09.2010 21:35:06

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 290651)
Imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa. El a fost unul dintre cei pentru care eu am ramas.

Nu cred ca forumul va disparea, iar dupa noi vina altii mai buni. Si drumul meu se opreste aici! Rog frumos adminul sa dezactiveze si contul "OmuBun" si imi cer iertare tuturor daca am suparat pe cineva!

Dumnezeu sa ne ajute pe toti in dorintele noastre de mantuire!

De ce " Omu bun?":2: Mie sincer imi pare rau ca va retrageti rand pe rand:46: Lasati-va contul si intrati mai rar, poate dupa un timp o sa vi se faca dor:1:.

cristiboss56 21.09.2010 21:35:39

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 290687)
De cate ori nu ne vom mai supara- e omeneste! Sa avem curajul sa iertam si sa mergem mai departe!

O , Doamne , iertam , iertam , iertam , dar si cel iertat sa se potolesca , sa ierte , sa se domoleasca ! ! ! ( te rog sa citesti Topicul cu pricina si ai sa-mi dai dreptate ) .:2:

Rodica50 21.09.2010 21:37:51

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 290691)
O , Doamne , iertam , iertam , iertam , dar si cel iertat sa se potolesca , sa ierte , sa se domoleasca ! ! ! ( te rog sa citesti Topicul cu pricina si ai sa-mi dai dreptate ) .:2:

L-am citit si ai dreptate!Intr-un fel, am patit-o si eu, dar a trecut!

mara2008 21.09.2010 21:54:51

Oare....................

Nu cred ca forumul va disparea, iar dupa noi vina altii mai buni.

Este bine inca ca , crezi asta om bun ,eu sincer ma indoiesc,forumu nu va disparea dar mai buni membri ca voi doi si ca alti cativa nu vor veni.
Admir gestu tau dar ma doare sincer sufletul,pur si simplu e trist si gol pentru dvs si pentru acest om deosebit scotianu,caci amandoi santeti de tot respectu,de toata omenia.

Pacat ca multi va regreta prea tarziu si nu v-a apreciat cand trebuia.
Stiu insa ca amandoi ne veti veghia,va veti ruga pentru noi toti si nu in ultimu rand veti sari in ajutorul cui va avea cu adevarat nevoie.
Doamne ajuta!

doctor_faustus 22.09.2010 21:32:00

Cu durere în suflet am aflat acum câteva minute de îndepărtarea unui neoprotestant, așa-zisul "penticostalulmântuibil". Pe de o parte îmi pare bine, nu de alta dar mă săturasem să îmi stea unul ca un ghimpe în coastă (măcar de mi-ar fi stat cu argumente !!), însă pe de altă parte îmi pare rău că nu mai am un exemplar de "pocăit" care să mă stimuleze în continuare să îi desființez din punct de vedere doctrinar pe sectarii "penticostali". Sincer nu am înțeles de ce a fost îndepărtat așa peste noapte, însă cred că mania dumnealui de a scormoni după extremiști, fundamentaliști, talibani, exclusiviști, ultratradiționaliști, antimoderniști în sânul Bisericii Ortodoxe și de a-i deconspira cu fervență securistică "ca atare", "drept ceea ce sunt", i-a fost pur și simplu fatală "pocăitului" !!! Pe de altă parte îmi pare rău, pentru că datorită argumentelor aduse, și dacă dumnealui ar fi fost un om fidel adevărului și nu față de alte înfățișări care plagiază și mimează adevărul însă fără a-i putea lua identitatea !!, eram destul de aproape să îl convertesc la Ortodoxie și să îl ajut oarecum să se pocăiască cu adevărat, iar nu cu o pocăință falsă, sectară.

colaps 22.09.2010 21:34:10

Citat:

În prealabil postat de doctor_faustus (Post 290927)
Cu durere în suflet am aflat acum câteva minute de îndepărtarea unui neoprotestant, așa-zisul "penticostalulmântuibil". Pe de o parte îmi pare bine, nu de alta dar mă săturasem să îmi stea unul ca un ghimpe în coastă (măcar de mi-ar fi stat cu argumente !!), însă pe de altă parte îmi pare rău că nu mai am un exemplar de "pocăit" care să mă stimuleze în continuare să îi desființez din punct de vedere doctrinar pe sectarii "penticostali". Sincer nu am înțeles de ce a fost îndepărtat așa peste noapte, însă cred că mania dumnealui de a scormoni după extremiști, fundamentaliști, talibani, exclusiviști, ultratradiționaliști, antimoderniști în sânul Bisericii Ortodoxe și de a-i deconspira cu fervență securistică "ca atare", "drept ceea ce sunt", i-a fost pur și simplu fatală "pocăitului" !!! Pe de altă parte îmi pare rău, pentru că datorită argumentelor aduse, și dacă dumnealui ar fi fost un om fidel adevărului și nu față de alte de înfățișări care plagiază și mimează adevărul însă fără a-i putea lua identitatea !!, eram destul de aproape să îl convertesc la Ortodoxie și să îl ajut oarecum să se pocăiască cu adevărat, iar nu cu o pocăință falsă, sectară.

Să-i dea Dumnezeu înțelepciune. Punct.

Erethorn 22.09.2010 21:37:51

Citat:

Cu durere în suflet am aflat acum câteva minute de îndepărtarea unui neoprotestant, așa-zisul "penticostalulmântuibil". Pe de o parte îmi pare bine, nu de alta dar mă săturasem să îmi stea unul ca un ghimpe în coastă (măcar de mi-ar fi stat cu argumente !!), însă pe de altă parte îmi pare rău că nu mai am un exemplar de "pocăit" care să mă stimuleze în continuare să îi desființez din punct de vedere doctrinar pe sectarii "penticostali". Sincer nu am înțeles de ce a fost îndepărtat așa peste noapte, însă cred că mania dumnealui de a scormoni după extremiști, fundamentaliști, talibani, exclusiviști, ultratradiționaliști, antimoderniști în sânul Bisericii Ortodoxe și de a-i deconspira cu fervență securistică "ca atare", "drept ceea ce sunt", i-a fost pur și simplu fatală "pocăitului" !!! Pe de altă parte îmi pare rău, pentru că datorită argumentelor aduse, și dacă dumnealui ar fi fost un om fidel adevărului și nu față de alte înfățișări care plagiază și mimează adevărul însă fără a-i putea lua identitatea !!, eram destul de aproape să îl convertesc la Ortodoxie și să îl ajut oarecum să se pocăiască cu adevărat, iar nu cu o pocăință falsă, sectară.

Dumneavoastra de cate ori ati fost banat, domnule kesarion_breb ?!

doctor_faustus 22.09.2010 21:40:20

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 290929)
Dumneavoastra de cate ori ati fost banat, domnule kesarion_breb ?!

Și dă-i și dă-i și luptă și dă-i !!!

Doriana 22.09.2010 21:49:06

Citat:

Cu durere în suflet am aflat acum câteva minute de îndepărtarea unui neoprotestant, așa-zisul "penticostalulmântuibil". Pe de o parte îmi pare bine, nu de alta dar mă săturasem să îmi stea unul ca un ghimpe în coastă (măcar de mi-ar fi stat cu argumente !!), însă pe de altă parte îmi pare rău că nu mai am un exemplar de "pocăit" care să mă stimuleze în continuare să îi desființez din punct de vedere doctrinar pe sectarii "penticostali".eram destul de aproape să îl convertesc la Ortodoxie și să îl ajut oarecum să se pocăiască cu adevărat, iar nu cu o pocăință falsă, sectară.

Ptiu, sa nu-ti fie de deochi, misionar plin de rod ce-mi esti... Ti-am zis ca ti-ar fi greu fara np. Oricum, venite din partea ta, aceste cuvinte suna a apreciere si le luam ca atare.

ory 23.09.2010 09:23:59

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 290934)
Ptiu, sa nu-ti fie de deochi, misionar plin de rod ce-mi esti... Ti-am zis ca ti-ar fi greu fara np. Oricum, venite din partea ta, aceste cuvinte suna a apreciere si le luam ca atare.

...mie imi suna a imaturitate si trebuie lasat omul sa mai creasca .

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:33:09.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.