![]() |
cum adica sa nu credem in ea? medicina stiinta nu este o credinta Doar nu fac poza doctorului si ii pun seara ofrande ca m-a tratat
|
Dumneseu lucreaza si prin oameni, chiar si prin medici, si chiar daca ar fi fost vrajitori sau necredinciosi, nu uita ca Dumnezeu lucreaza si prin cei rai(vezi cazul cu SF Ciprian carea a fost un mare vrajitor. Mai degraba aia care se cred "doctori" si folosesc tot feluri de leacuri care nu sunt conforme cu invataturile ortodoxe si nici cu adevarata stiinta a medicinii care acum nu se mai bazeaza pe supositii sau presupuneri ci pe DOVEZI. Spuneai undeva ca la ROMA medicina era ceva urat si asa este pt ca romani nu o pricepeu ea a fost adusa la roma dede un grec, in alte tari din lumea antica era destul de bine dezv si ii se dadea o atentie deosebita (ex in ARABIA).
|
Nu la Roma ci în tot imperiul roman. Arabia era un tinut salbatic în antichitate, arabii au dobândit cunostinte stiintifice dupa ce au cucerit o parte din provinciile imperiului bizantin.
|
Citand:"Dumnezeu lucreaza si prin oameni, chiar si prin medici..."
O intamplare adevarata care confirma cele spuse de tine Chriss-tian78:sotul meu bolnav de leucemie limfatica cronica in urma tratamentelor prescrise de medici si , bineinteles de aparitia unor medicamente noi (descoperite in urma unor indelungi cercetari, banuiesc, nu?) si cu ajutorul Lui Dumnezeu ,ca fara El nu se poate face nimic,analizele medicale ale sotului meu, din martie 2007 si pana prezent,sunt in limitele normale.Sa credem, deci in medici , in medicina , aceasta stiinta ca si altele vin in ajutorul omului si vindecandu-l il intareste in credinta. Cu noi este Dumnezeu !Si laude si multumiri pentru tot ce ne descopera si ni Se descopera noua nevrednicilor."Sa stam bine si sa luam aminte!" |
Citat:
|
...si Iadul este creatia lui Dumnezeu, si lucrind cu acest nivel de creatie nu cred ca ne apropiem de Dumnezeu, iar "calitatea" creatiei de pe pamint nu este decit cu o palma superioara celei din Iad, desi Par. Sofian spunea ca Iadul incepe aici
|
Citat:
Invatatura bisericii nu e NICIDECUM ca pamantul ar fi un iad mai bun. "Și a privit Dumnezeu toate câte a făcut și iată erau BUNE FOARTE." Facere (1,31) Insa odata cu caderea omului in pacat, aceasta a dus si la stricarea naturii. Suntem chemati sa ne sfintim inca din aceasta viata, si natura din jurul nostru se va sfinti odata cu noi. ("Omul sfinteste locul") |
Citat:
Eu cred ca am inteles corect Invatatura bisericii nu e NICIDECUM ca pamantul ar fi un iad mai bun. Invatatura Sf.Parinti spune ca pamintul este pentru om locul unde "piinea"(vezi Mintuirea), ADEVARUL, se cistiga PIN SUDOAREA FRUNTII nu prin a te comporta ca Paris Hilton "Și a privit Dumnezeu toate câte a făcut și iată erau BUNE FOARTE." Facere (1,31) ...inclusiv Pamintul si Iadul,TOATE ARANJATE IN ORDINE IERARHICA, si care pentru Dumnezeu este la fel de FOARTE BUN Insa odata cu caderea omului in pacat, aceasta a dus si la stricarea naturii. De acord:) Suntem chemati sa ne sfintim inca din aceasta viata, si natura din jurul nostru se va sfinti odata cu noi. ("Omul sfinteste locul") bine spus:) |
Citat:
|
Citat:
Ok. Imi place insistenta ta. Am vazut mesajul dinainte de vreo ora si aveam cateva remarci dar am renuntat ca ma gandeam ca te plictisesc. In legatura cu link-ul: Dupa parerea mea parintele foloseste o exprimare mai flexibila, care poate da nastere la interpretari atunci cand zice ca "Iadul e lumea aceasta". Dar precizeaza mai apoi: "Iadul e IN pamant". Asta inseamna ca Lumea aceasta (pamantul) e iadul PLUS INCA CEVA. Daca gresesc, Il rog pe Dumnezeu sa ma lumineze. Mie nu mi se pare ca traiesc in iad. Inca o parere personala (cu aceeasi rugaminte catre Dumnezeu da ma ierte si sa ma lumineze daca gresesc): Cred ca "Tine mintea in iad si nu deznadajdui" nu e pentru toata lumea ci doar pentru cine poate duce asa ceva. Altfel ar fi spus-o in Evanghelie. Pentru cei pentru care e valabila, intr-adevar "Iadul e lumea aceasta". |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:42:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.