![]() |
Citat:
|
Citat:
Nu vi se pare că trivializați prea mult problema ? Vă repet. Dacă Iisus s-ar fi referit la persoane căsătorite, ar fi folosit termenul grecesc pentru adulter. Orice relație în afara cuplului căsătorit (relație heterosexuală, homosexuală, pedofilă, necrofilă etc. etc. etc. )înseamnă adulter. Este clar deci că referirea se făcea la cupluri nelegitime, necăsătorite, care trăiau în concubinaj, iar relațiile la care se referă Iisus sunt chiar cele din interiorul cuplului. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Totusi , aveti ceva in comun cu fostul user Erethorn ? Sunteti bun sa faceti dragoste frateasca si sa va precizati credinta , la datele de profil , mai inainte de a trece la discutii ! Este de bun simt sa stiu si eu , pozitia de pe care vorbiti ! Nu va temeti , nu va va alerga nimeni , doar asumati-va originea/responsabilitatea . Sper ca intuiti , este vorba de originea credintei dvs. Sa nu mai faceti ca si in cazul Europei mele , pe care o precizez fizic si si figurat. Lecturati lent, fara patima ! Veti intelege astfel,pina la sfirsit, ambele sensuri . NB: daca sunt prea multe intrebari deodata am sa le reiau defalcat ulterior pt. buna intelegere, dvs. doar precizati-va credinta ! |
Evident. Eu sunt fostul user Erethorn, poe numele de botez Mihai, iar în ce privește credința - creștin de confesiune romano-catolică, provenit dintr-o familie mixtă ortodoxă/greco-catolică.
În ce privește originea credinței mele - este, la fel cu credința fiecăruia în Isus Cristos - lucrarea Sfântului Duh. Acum rămâne să ne răspundeți cu privire la ciudate d-vs capacități de anticipație. De unde ați știut că povestea cu călugărul o să mă "dea pe spate de scârbă" ? Sunteți, cumva, văzător cu duhul, sau înainte văzător ? |
Citat:
Daca imi aduc bine aminte , si eu imi aduc aminte bine , v-am mai spus apropos de stil , ca probabil ati fost instruit sa puneti intrebari ... nu sa si distingeti singur raspunsurile neformulate direct . Asta nu este bine ! Dar ce sa facem ? Va fac o confesiune : mi-a placut chestia cu ,,originea" ... tare mult ! NB : din cite se poate observa, sunt intr-un rinjet si o bucurie continua vis-a-vis de marturisirile/speculatiile dvs. Dar sa nu ma intelegeti gresit , eu va iubesc si va stimez deosebit, chiar daca dvs. sunteti asa, prea sobru ! Acum va las, poate sunteti si cu alte treburi ... Aici este un forum eminamente ortodox , iar discutiile purtate sunt despre ortodoxie . Chiar daca sunteti sau nu Erethorn, dar catolic fiind , adica altceva decit ortodoxia, ce sa cautati pe aici ? Nu intelegeti , nu distingeti mai nic , nu puteti vedea raspunsuri , va incurcati, nu avem puncte comune ! Ori numai cu intrebari nu se poate supravietui ! Va recomand cu dragoste frateasca site-urile catolice , unde veti gasi bucurie . Aici s-ar putea sa nu fiti multumit , sau chiar dezgustat ! |
Dar văd că n-ați răspuns la întrebare. Deci, repetăm: de unde știați că voi fi "dat pe spate de scârbă" de relatarea dumneavoastră ?!
În ce privește îndemnul dumneavoastră, mă simt nevoit să vă tratez cu refuz. Vă asigur că văd, înțeleg, nu mă încurc, și vă mai asigur că avem și multe puncte comune. Dezgustat, sper că nu voi fi, cu condiția să nu se străduiască cineva în mod deosebit în acest sens. Vă doresc o seară bună, plină de dragostea lui Hristos. |
Citat:
Numai ca in realitate nu este chiar asa. Tocmai de aceea v-am spus ca nu o sa aveti satisfactie pe un forum ortodox. Aduceti-va aminte de incurcaturile lui Erethorn , de jignirile pe care le-a facut , de limbajul de lemn sugrumat de politetea constrinsa dar care ascundea veninul veneticului . Nu ma intelegeti gresit , mi-am permis sa va dau un sfat fratesc ... dar daca totusi credeti ca veti face fata aici , ce sa va mai zic ... |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:41:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.