![]() |
Citat:
Copilul este educat și învățat de 2 bărbați care fac sex anal și oral între ei. Cu tot ce derivă de aici. Inclusiv mirosul de hazna... |
Corina, aia "2 tati" NU sunt barbati umani. Unul e cica barbat, strict tehnic, iar celalalt e...nu stiu ce &%&-(+%##@#*"^√√°.
Eu am "ideea fixa" ca Ha-Shem Elohim a creat omul barbat si femeie. Punct. Oricine vrea sau gandeste altceva e sub influenta lui Darth Antitheos. Stii cine, adica... (Faza cu Darth a vrut sa fie o poezie din partea mea, mai ales fiindca zilele astea joc SWTOR). |
Citat:
|
Sa revenim on-topic, oameni buni.
Sunt convins ca daca BOR ar primi tot ce furat preacurvarul mason Cuza si BRU tot ce au luat Dej si Pauker, atunci toti ateii antiecleziali si-ar musca limbile. Pentru ca ar vedea dovada concreta a fortei uriase a caritatii.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ghini, ghini. Deeeci, ce parere aveti, ar trebui sa se gaseasca un mod in care sa se dea chitanta pentru donatiile din cutia milei? |
Citat:
Asta ar fi un mod camataresc de a vedea problema. Statul "roman" condus de nuland,pardon,de iohannis si corporatiile sunt hoti chiar mai mari decat politicienii. Si da, am vazut cu ochii mei cum oamenii Biserticii, in cazxul respectiv un staret de manastire,facea milostenie. |
Citat:
|
Sunt total impotriva ideeii ca homosexualii sau lesbienele sa aibe posibilitatea de a adopta copii, deoarece acest copii ar creste intr-un mediu anormal si profund viciat, si ar vedea si "invata" anomalii sexuale!
Daca doi homosexuali sau doua lesbiene decid sa locuiasca impreuna, nu are treaba statul in casa si spatiul lor privat, dar in accelasi timp statul are datoria de a apara morala si moravurile publice, dar si de a asigura cresterea si educarea copiilor in conformitate cu bunele moravuri si morala publica, si de a apara si proteja ideea de familie (formata dintr-un barbat si de o femeie). Ori e clar ca in cazul copiilor "crescuti" si "educati" de doi homosexuali sau doua lesbiene, aceste conditii nu pot fi indeplinite. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:46:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.