Citat:
În prealabil postat de Ana Tr.
(Post 558456)
La modul cum ma jignit AlinB nu a facut-o nimeni vreodata!
|
Avantajele Internetului, nu gasesti la tot pasul oameni sa-ti spuna ce gandesc.
Citat:
Eu am povestit ca o tanara fara experienta si visatoare ce sunt ce mi-as dori, niste lucruri absolut firesti si cineva sa vina sa imi spuna ca eu caut placeri?
|
Sigur, sunt firesti, problema este daca stii cu adevarat ce vrei (nu prea) si daca ce e bun din ce vrei, meriti - si nu doar in baza faptului ca ai doua maini si doua picioare.
Sentimentale. Erotice. Sociale. etc
Poate nu e un rau in sine dar devin atunci cand cautarea lor il duce pe om in pragul deznadejdii.
Ala e unul din semne ca drumul e gresit.
Citat:
Nu ti-ar fi rusine sa vorbesti asa cu o fata??? Daca am scris ca as vrea sa fiu sarutata pe frunte inseamna ca sunt hedonista? Sunt egoista da?
|
Atunci cand judeci barbatii ca au nu stiu ce pretentii si tu consideri ca e suficient sa respinzi pe cineva doar pentru ca e mai grasutz, poi cam da.
Citat:
Cand eu aveam doar 10 lei in portmoneu si venea cineva sa imi ceara pentru un copil bolnav si eu ii dadeam 5 lei de acolo!
|
O fata asa inimoasa ca tine ma asteptam sa dea chiar 10.
Apropo, esti sigura ca banii aia ajungeau la copilul bolnav?
Citat:
Numai cate animale ale nimanui am hranit eu!
|
Nu-mi zi ca esti tanti aia cu 30 pisici in apartament..
Citat:
Numai pentru cati copii orfani si batrani am plans ca sunt bolnavi si singuri si nu am cum sa ii ajut si tu imi spui ca sunt egoista?
Te vede Dumnezeu Alin pentru nedreptatea pe care mi-o faci! Cum arat eu? Slaba, sunt foarte slaba tocmai pentru ca ma consum atat pentru toata lumea, pt ca nu ii pot ajuta pe toti!
|
Sigur ca ai, dar e mai usor sa (te) plangi decat sa ajuti.
Citat:
Egoista? Egoista cand eu ma pun pe locul 7 intotdeauna, cand am renuntat de atat de multe ori la lucrurile pe care mi le doream in favoarea altora, cand i-am lasat pe altii sa se folosesasca de ideiile mele numai ca sa fie bine, sa fiu acceptata,
|
Pai in cazul asta, n-a fost un gest altruist, ai incercat sa faci un schimb, sa dai ceva in schimbul acceptarii.
Citat:
Da, stiu sunt egoista cu posibilul partener, dar cand l-am cunoscut pe baiatul acela si as fi facut orice din lucrurile frumoase ca sa ii fac pe plac!
|
Arata bine, nu-i asa? Ca de cunoscut, nu prea ti-ai dat osteneala, era suficienta eticheta "greco-catolic" si "teologie"... pana nu si-a dat el in petec..
Zii mersi ca se putea intampla dupa casatorie si sa vezi atunci ce vaiete trageai pe aici.
Citat:
OK, renunt la toate, dar tu nu stii ca nevoia mea de a iubii in primul rand e asa de mare incat mi-as dori numai sa stea langa mine si atat :( Niciodata nu as fi egosita cu el! Si cum ti-am scris uiti esentialul si anume ca scriam la un moment dat ca sunt BOLNAVA !
|
Egoismul incepe chiar din momentul in care il evaluezi pe celalat.
El trebuie sa fie in asa fel incat sa-ti aduca tie din start, PLACERE.
Iubire zici? Dar daca ar fi un tip de treaba, insa nitel obez? Merge?
Dar daca ar fi nitel bolnav cronic si trebuie sa duci si tu chestia asta?
Cum explici ca animalutzele si copii altora sunt mai importante pentru tine vizavi de ideea de casatorie, decat copiii ??