Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Exista dragoste adevarata? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14635)

Yasmina 13.03.2012 00:30:59

Citat:

În prealabil postat de xanixade (Post 434544)
Eu sustin tot ceea ce sustineam si la inceput.
Sunt oameni si oameni. Femei si femei. Unii gasesc dragostea adevarata, altii nu. Dupa cum ne e dat de Dumnezeu, dupa cum ne rugam si dupa ce fel de viata avem.
Si dupa cat de destepti suntem, asa incat sa trecem peste stereotipuri, si chiar sa gasim dragostea adevarata - fie ea chiar si ne-totala. Dar eu mai degraba cred ca, decat o dragoste nebuna, totala, perfecta, mai bine una mai calduta, dar cu MINTE.... tata :D

Cat despre nu stiu care tot emitea prostii de genul: o, omul, fiinta imperfecta cum poate sa gaseasca el dragostea... dragostea fiind perfecta... deci neputand fiind altfel decat adevarata, chestii de astea pot emite si eu... LA GREU....

In concluzie, Felicitarile mele annei care a pus punctul pe i.

Da,persoana care spunea "prostiile alea"sunt eu,Yasmina iar data viitoare ma poti chiar cita;daca ai cum sa ma combati in "prostiile" mele,chiar te astept...puncte,puncte...aaaa...aaaa...

Noroc cu internetul,ca altfel nu ai fi putut sa-mi spui chestia asta intr-o discutie face-to-face!

Raoul 13.03.2012 00:45:21

Citat:

În prealabil postat de xanixade (Post 434546)
... Si eu ma gandesc destul de sincer sa ma apuc de caracatite, decat sa fac muschi. E o chestie care pune accent pe miscarile corpului, armonia mintii cu trupul..... atata ca ele sunt bazate in foarte mare parte pe meditatia zen, budista.... chiar daca sunt lovituri de aparare, de atac, etc, mai ales in privinta faptului ca nu stii niciodata ce ti se poate intampla si poate poate facand pe Jackie Chan indreptezi situatia probabila de... multe - furt, bataie, etc.
Atata ca uit si de Dumnezeu care efectiv le guverneaza pe toate, inclusiv asemenea situatii.... deci... ce sa fac? ;)

Adica? Tot nu am inteles de ce anume vrei sa te apuci :p Zici de karate?

AlinB 13.03.2012 12:09:58

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 434320)
este vreo icoana in care un sfant (sfanta) apare cu periuta si cu pasta de dinti in maini? Sau cu telefonul mobil? Asta inseamna ca nu mai folosim aceste obiecte? Eu cred ca important este scopul cu care faci sport: pentru sanatate sau doar pentru a arata bine si a atrage privirile altora. Ce, in timp ce folosesti gantera nu poti sa spui rugaciuni? Sau in timp ce alergi? Doamne ajuta!

Punct ochit..punct lovit :))

Sportul la ora actuala ar trebui sa fie la fel de necesar ca si medicamentele, orasenii cel putin au un stil de viata f. nesanatos (multa inertie fizica) care e la fel de daunator pentru sanatate ca si mancarea proasta pe care o consuma daca nu si mai mult.

E drept ca are si sportul extremele lui, la fel cu mancarea ..nu zice nimeni ca nu trebuie sa mai mancam pentru ca multi din cei care maninca cad in imbuibare.

AlinB 13.03.2012 12:11:13

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 434280)
dar intre 2 barbati cu bani dintre care unul are si muschi, care v-a fi ales primul? Doamne ajuta!

Totusi, care e rostul la dilemele astea?
Crezi ca optiunea/nevoia unei femei de calitate se invarte undeva doar (sau in majoritate) in zona asta?

AlinB 13.03.2012 12:12:57

Citat:

În prealabil postat de codana (Post 434277)
oamenii, nu vor, sau nu stiu, sa faca diferenta intre dragoste si sex,parerea me.
daca sotul/sotia sunt alesi cu dragoste atunci sexul urmeaza natural,de fapt si de drept iar dragostea protejeaza noua familie.
daca sotul/sotia sunt alesi ptr.aspect fizic atunci nu stiu daca dragostea poposeste in acea familie.
dragostea se manifesta in foarte multe moduri si nu are,zic io,nici o legatura cu sexul

Sigur ca si aspectul fizic are un rol.

Nu cred ca ai sa auzi pe nimeni marturisind ceva de genul: "desi fizicul/fatza lui/ei imi era tare antipatic(a), m-am casatorit cu el/ea pentru ca are un caracter deosebit".

AlinB 13.03.2012 12:14:12

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 434217)
Pai cred ca s-a spus, dar a trecut neobservat.

Pai asa e, dar stii cum e..gravitatia asta..mereu ne trage in jos si spre cele de jos.. :)

AlinB 13.03.2012 12:15:48

Citat:

În prealabil postat de xanixade (Post 434546)
Atata ca uit si de Dumnezeu care efectiv le guverneaza pe toate, inclusiv asemenea situatii.... deci... ce sa fac? ;)

"pray and keep your powder dry" :)

AlinB 13.03.2012 13:21:32

Citat:

În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 (Post 434215)
Îmi place cum vorbești, am mai citit replicile tale legate de acest subiect. Bine spui ce spui. Oricum există dragostea lui Dumnezeu, mai avem nevoie de altceva?:)

Avem nevoie de buna intelegere intr-o familie, mai ales daca sunt si copii, dar asta incepe mai inainte cu niste alegeri care au in vedere ideea de familie nu altele..

xanixade 13.03.2012 19:51:25

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 434558)
Da,persoana care spunea "prostiile alea"sunt eu,Yasmina iar data viitoare ma poti chiar cita;daca ai cum sa ma combati in "prostiile" mele,chiar te astept...puncte,puncte...aaaa...aaaa...

Noroc cu internetul,ca altfel nu ai fi putut sa-mi spui chestia asta intr-o discutie face-to-face!

:D, mda, ce sa zic incantat de cunostinta. Imi pare bine.....
Cat despre partea combaterii, eu as zice already pwned :3

xanixade 13.03.2012 19:55:52

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 434560)
Adica? Tot nu am inteles de ce anume vrei sa te apuci :p Zici de karate?

Da, de karate. :3

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:00:30.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.