Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserici Protestante (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5030)
-   -   Pentru ce pleaca oamenii din Bisericile istorice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15091)

ioanna 17.03.2013 15:05:26

Citat:

În prealabil postat de centesimusoctavus (Post 510462)
La fel cum [mult mai simplu] îi poți înregimenta când nu au discernământul maturității.

Nu inregimentarea lor prematura e cauza pentru care lupii rapitori bat pe la usi.
Ei cred in profetul lor adventist, care i-a asigurat ca papalitatea e antrihristul (asa a interpretat ea Biblia), deci e de datoria lor sa lupte impotriva ei, sa rupa oamenii din BC.

centesimusoctavus 17.03.2013 15:08:27

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 510463)
Nu inregimentarea lor prematura e cauza pentru care lupii rapitori bat pe la usi.

Lupii răpitori de regulă nu "bat pe la uși". Ei intră cu forța. În staul și în conștiință.

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 510463)
sa rupa oamenii din BC.

Am trăit [și s-a meritat] s-o vedem și pe asta... ioanna d'Arc -campioana Bisericii Catolice!

ioanna 17.03.2013 15:09:34

Citat:

În prealabil postat de centesimusoctavus (Post 510464)
Lupii răpitori de regulă nu "bat pe la uși". Ei intră cu forța. În staul și în conștiință.

Nu intra cu forta, e suficient sa-l prinda pe un om intr-un moment vulnerabil si "hac" l-au inhatat :)

centesimusoctavus 17.03.2013 15:14:42

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 510465)
Nu intra cu forta, e suficient sa-l prinda pe un om intr-un moment vulnerabil si "hac" l-au inhatat :)

Momentul de maximă vulnerabilitate e când omul nici nu-și dă seama că e înregimentat...
Iar apoi, după zeci de ani umblă să obțină certificatul de dez-botezare...

ioanna 17.03.2013 15:15:40

Citat:

În prealabil postat de centesimusoctavus (Post 510464)
Am trăit [și s-a meritat] s-o vedem și pe asta... ioanna d'Arc -campioana Bisericii Catolice!

Eu imi doresc ca catolicii sa revina la ortodoxia credintei, sa intram in comuniune cu ei, nu imi doresc ca ei sa paraseasca BC. Lupii rapitori ce bat pe la usi militeaza pentru inregimentarea in cadrul cultului lor, ii rup de biserica lor.

centesimusoctavus 17.03.2013 15:17:42

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 510468)
Eu imi doresc ca catolicii sa revina la ortodoxia credintei

Cu toată naivitatea acestei dorințe cacofonice, se pare că va fi taman pe dos... Pardon de expresie!

ioanna 17.03.2013 15:21:19

Citat:

În prealabil postat de centesimusoctavus (Post 510469)
Cu toată naivitatea acestei dorințe cacofonice, se pare că va fi taman pe dos... Pardon de expresie!

In acest caz, ma astept la o intensificare a activitatii lupilor rapitori, doar nu ne-or lasa sa intram in "imperiul antihristului" in detrimentul "imperiului lui White" :)

centesimusoctavus 17.03.2013 15:22:53

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 510470)
In acest caz, ma astept la o intensificare a activitatii lupilor rapitori, doar nu ne-or lasa sa intram in "imperiul antihristului" :)

Nu știu... om trăi și-om vedea...
Adică dumneavoastră, că eu nu mai am multe zile de trăit [doar până ce apare admin-ul].:3:

ioanna 17.03.2013 15:25:40

Citat:

În prealabil postat de centesimusoctavus (Post 510469)
se pare că va fi taman pe dos...

Nu cred, dar cu siguranta se vor agita apele. Citeam ca patriarhul Bartolomeu va participa la intronizarea Papei (sau cum se spune).

Citat:

În prealabil postat de centesimusoctavus (Post 510471)
Nu știu... om trăi și-om vedea...
Adică dumneavoastră, că eu nu mai am multe zile de trăit [doar până ce apare admin-ul].:3:

sunteti nemuritor, reveniti de fiecare data :71:

centesimusoctavus 17.03.2013 15:32:29

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 510472)
Nu cred, dar cu siguranta se vor agita apele. Citeam ca patriarhul Bartolomeu va participa la intronizarea Papei (sau cum se spune).

Toată simpatia pentru colegii noștri catolici, dar și eu am același simțământ; simțământ ce nu l-am avut deloc la investirea vechiului papă. Cred că lucrurile se vor precipita într-o succesiune aproape imposibil de urmărit... și acum nu vorbesc doar de scena religioasă...

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 510472)
sunteti nemuritor, reveniti de fiecare data :71:

Mulțumesc pentru compliment :3:

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:10:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.