![]() |
............................
|
Citat:
PS. ce importa inaltimea/ Girafe se pot vedea in web...nu?deci melisso..vino frumusato.. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
tu delirezi acum????? sau doar te expandezi in mod ireversibil?:24:hai, revarsa-ti tot NECURATUL DIN TINE oricum chestia cu ura si invidia sunt cele mai tari :24: restul delirului l-am mai auzit cand l-ai spus si altora:24: parca urma sa dai la ziar acest site-forum, reclamand diverse "nereguli",cum a ramas?:-)))) Esti jalnica biluto!:24: PS- tu nu ma poti provoca pe mine ca n-ai receptacoli suficienti:-)))) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Habar n-am daca asta e realitatea, insa voiam doar sa va atrag atentia ca una se scrie si alta se intelege doar prin necunoasterea prea buna a sintagmei "a vorbi in privat" care nu se refera la mesajele private de pe forum care ar putea fi citite sau nu de admin. |
Citat:
AI TEAMA STIU....deci ORICUM AM CASTIGAT............si stii ceva..de fapt TE-AM INVINS...si atunci ...si ACUM....iar in acest moment ai IGNOR ! |
Citat:
Citat:
:24:..si mici si grase of course!:24: PS- vezi ca deocamdata EU am poza ta, dar TU NU O AI PE A MEA!:24: asa ca ciocu` mic ca bati campii:24: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Fa-i un upload pe flickr undeva :) |
Citat:
multa iubire |
Melissa, Misteria, ce-aveti, fetelor???
Doamne, calmati-va! |
Citat:
multa iubire ps aia care te-au vazut nu mai sunt printre noi ,,, e de inteles multa iubire |
intrebare pentru admin
Citat:
Domnule/Doamna admin, aceste mesaje se pastreaza pentru a se putea constitui in probe pentru eventuale litigii? Multumesc. |
Citat:
lasa, nu mai delira, stiu toti barbatii de pe forum cu care ma confunzi:24: Edit: cel mai tare e cand crezi ca-s Zaharia_2009:24: |
Citat:
ps si cele mici se baga in buzunar ... si pui intrebarea .... unde a disparut ? ha ha ha multa iubire |
Citat:
|
Citat:
Multumesc. P.S. Le am pe toate. Si le-am trimis avocatului meu. |
Citat:
multa iubire |
Conteaza daca un user e barbat sau femeie??? Daca e frumos/frumoasa??? NU!
Conteaza ce scriem! Dupa ultimele pagini de pe acest thread cred ca dracii rad de noi de se prapadesc.... Aici nu e un site de matrimoniale.... |
Citat:
multa iubire |
Eu trebuie sa ies ..have fun !:24:
|
Citat:
multa iubire |
Citat:
de ex, daca eu vorbesc cu tine pe yahoo messenger si vorbesc si cu ea, si-i spun ca vorbesc cu tine, ea stie ca eu vorbesc cu tine. "in privat". Asta nu inseamna ca a citit cineva vreun PM de pe forum. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Sincer,cred ca cel mai bine ar fi ca aceste discutii sa le aveti in privat,nu aici pe forum unde e vizibil tuturor"crestinilor ortodocsi",ori vreti cu tot dinadinsul telespectatori?Din afara nu da deloc bine ca pe un astfel de forum (unde ar trebui sa fie cat de cat liniste) sa se ajunga la asemenea discutii.E de ajuns sa arunce unul paiele,altul vine cu chibritul si asa mai departe ,vorba aceea "intarata-i drace ca si mie -mi place".Numai bine tuturor...
|
Citat:
multa iubire |
Citat:
|
Citat:
Ce legatura are Misteria aici? |
Citat:
|
Citat:
|
Asta se intampla din cauza plictiselii si ca nu exista reguli cunoscute si aplicate pe forum, adica sat fara stapan.
|
Citat:
multa iubire |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:09:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.