Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

misteria 17.08.2011 12:18:48

............................

misteria 17.08.2011 12:20:36

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 390432)
sa te vad ? nu am nevoie de cosmaruri ...:24:.:24: :24:
multa iubire

nORMAL....SA VEZI SI SA REALIZEZI ADEVARUL DAUNEAZA GRAV melissei...SI MOOR DE RASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
PS. ce importa inaltimea/ Girafe se pot vedea in web...nu?deci melisso..vino frumusato..

maria32 17.08.2011 12:23:11

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 389906)
Mellisa, ai reușit să-i bulversezi pe toți; ai devenit un personaj misterios (Misteria e mic copil), cu multiple identități și puteri, văzătoare de pm-uri :43:

a vorbit "in privat" nu se refera la a comunica prin PM-uri ci separat de forum, pe messenger. Probabil multi membrii discuta si separat de forum avandu-se unii pe altii in lista de contacte de pe Yahoo Messenger.

LaReine 17.08.2011 12:23:58

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 390433)
ASA E.....dar tu ramai IUDA !

Ai dreptate! Sunt un IUDA dar un iuda care si-a recunoscut greselile in fata celor carora a gresit.

Melissa 17.08.2011 12:24:35

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 390431)
Invidia si URA ta fata de mine e ff veche ...si e normal cand esti un vierme mic..dar ma intreb si eu asa...cum ar fi sa postez TOATE comentariile tale de cand aveam nick cunoscut si ne.....despre toti ca de ex cristiboss un mic ex..dar si despre destui altii...Stii sunt o fire PRECAUTA....si mereu adun, adun....Asa ca ma gandesc serios la asta ....A si daca fugi sa ceri din nou banarea sa stii ca tot am sa apar de iti convine tie au ba.....Si asa lumea va vedea CE si CINE esti real...tu cea cu mii de fete....Hai, TE PROVOC, te arati?"frumoaso"?

hahahahahaaaaaa

tu delirezi acum????? sau doar te expandezi in mod ireversibil?:24:hai, revarsa-ti tot NECURATUL DIN TINE

oricum chestia cu ura si invidia sunt cele mai tari :24:

restul delirului l-am mai auzit cand l-ai spus si altora:24:

parca urma sa dai la ziar acest site-forum, reclamand diverse "nereguli",cum a ramas?:-))))

Esti jalnica biluto!:24:

PS- tu nu ma poti provoca pe mine ca n-ai receptacoli suficienti:-))))

maria40 17.08.2011 12:25:29

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 390422)
CREDETI CE VRETI ....dar TE PROVOC MELISO..pui foto a ta reala si dai web tuturor? EU FAC ASTA...sa te vad iubito....sa te vad....

Las-o asa! Fara foto! Sa-si imagineze fiecare ce vrea

misteria 17.08.2011 12:25:43

Citat:

În prealabil postat de LaReine (Post 390442)
Ai dreptate! Sunt un IUDA dar un iuda care si-a recunoscut greselile in fata celor carora a gresit.

in fata mea NU....asa ca...dar stii ceva? chiar nu conteaza....nu MAI conteaza...sa te bucuri de arginti...

maria32 17.08.2011 12:27:17

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 389730)
SERIOS? Nu prea cred , dar vb SERIOS...si ADEVARAT....CITESTI MESAJELE PRIVATE? SAU AI CAPACITATI PSI ?hehehe

ps. stiu....o faci din...prea multa iubire !

cred ca se poate sa ii spuna cei cu care vorbesti tu in privat (adica extra forum, prin alte canale de comunicare, twitter, mess, facebook, etc) ca vorbesc cu tine pentru ca vorbesc si cu ea.

Habar n-am daca asta e realitatea, insa voiam doar sa va atrag atentia ca una se scrie si alta se intelege doar prin necunoasterea prea buna a sintagmei "a vorbi in privat" care nu se refera la mesajele private de pe forum care ar putea fi citite sau nu de admin.

misteria 17.08.2011 12:28:30

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 390443)
hahahahahaaaaaa

tu delirezi acum????? sau doar te expandezi in mod ireversibil?:24:hai, revarsa-ti tot NECURATUL DIN TINE

oricum chestia cu ura si invidia sunt cele mai tari :24:

restul delirului l-am mai auzit cand l-ai spus si altora:24:

parca urma sa dai la ziar acest site-forum, reclamand diverse "nereguli",cum a ramas?:-))))

Esti jalnica biluto!:24:

PS- tu nu ma poti provoca pe mine ca n-ai receptacoli suficienti:-))))

AI TEAMA STIU....deci ORICUM AM CASTIGAT............si stii ceva..de fapt TE-AM INVINS...si atunci ...si ACUM....iar in acest moment ai IGNOR !

Melissa 17.08.2011 12:28:45

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 390438)
nORMAL....SA VEZI SI SA REALIZEZI ADEVARUL DAUNEAZA GRAV melissei...SI MOOR DE RASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
PS. ce importa inaltimea/ Girafe se pot vedea in web...nu?deci melisso..vino frumusato..

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 390437)
Banuiam melisso..inalta cat o prajina si p.....ca o b....a! Deci vino...sa te vedem! hahaHA....

remarci tipice femeilor SINGURE, URATE SI FRUSTRATE!
:24:..si mici si grase of course!:24:

PS- vezi ca deocamdata EU am poza ta, dar TU NU O AI PE A MEA!:24: asa ca ciocu` mic ca bati campii:24:

AlinB 17.08.2011 12:30:10

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 390436)
da da ... haide .... ca vreau si eu sa vad cit de '' fruoamoasa '' esti .... nu de alta dar sa nu mai existe dubii pentru nimeni :24:
muta iubire

O sa posteze poza aia de acum 20+ ani.. :)

LaReine 17.08.2011 12:30:47

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 390445)
in fata mea NU....asa ca...dar stii ceva? chiar nu conteaza....nu MAI conteaza...sa te bucuri de arginti...

Cu ce ti-am gresit? ca tu mi-ai spus cum m-a barfit LapetitMoc tocmai prietenei mele? Sau ti-am gresit ca spun ca LapetitMoc e Soaree care isi manifesta paranoia pe forum atacand alti useri? E un site crestinortodox nu loc pentru balacareli.

misteria 17.08.2011 12:30:53

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 390449)

PS- vezi ca deocamdata EU am poza ta, dar TU NU O AI PE A MEA!:24: asa ca ciocu` mic ca bati campii:24:

INEXACT....POZA MEA NU O ARE NIMENI de pe site....si SINCER...nici n-a avut-o...asa ca..........zat......si nu ma provoca sa spun cam cum arati in real si ce....ai mai jos de buric...asa ca....PAS !

maria32 17.08.2011 12:31:20

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389915)
Buna ziua,

Va rog, spuneti-ne daca userul "Melissa" face parte din echipa de administrare a site-ului?

In doua randuri a afirmat ca are acces la discutiile din privat ale membrilor.

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

unde a afirmat asa ceva?

AlinB 17.08.2011 12:31:55

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 390449)

N-ai vrea sa o postezi totusi? Ca zice ca nu o are nimeni..
Fa-i un upload pe flickr undeva :)

the_Listener 17.08.2011 12:32:34

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 390450)
O sa posteze poza aia de acum 20+ ani.. :)

o acceptam si pe aia ... :21::21:ca nu o poate lungi poza :21:
multa iubire

maria40 17.08.2011 12:33:34

Melissa, Misteria, ce-aveti, fetelor???
Doamne, calmati-va!

the_Listener 17.08.2011 12:33:52

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 390452)
INEXACT....POZA MEA NU O ARE NIMENI de pe site....si SINCER...nici n-a avut-o...asa ca..........zat......si nu ma provoca sa spun cam cum arati in real si ce....ai mai jos de buric...asa ca....PAS !

atit de ŽŽ frumoasa ŽŽ esti de nu o are nimeni ... misto ... ai zis tot :21::21::21:
multa iubire
ps aia care te-au vazut nu mai sunt printre noi ,,, e de inteles
multa iubire

Soaree 17.08.2011 12:34:58

intrebare pentru admin

Citat:

În prealabil postat de LaReine (Post 390451)
Cu ce ti-am gresit? ca tu mi-ai spus cum m-a barfit LapetitMoc tocmai prietenei mele? Sau ti-am gresit ca spun ca LapetitMoc e Soaree care isi manifesta paranoia pe forum atacand alti useri? E un site crestinortodox nu loc pentru balacareli.

Domnule/Doamna admin, aceste mesaje se pastreaza pentru a se putea constitui in probe pentru eventuale litigii?

Multumesc.

Melissa 17.08.2011 12:35:30

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 390452)

am spus eu ca poza ta o am de pe site??:24:

lasa, nu mai delira, stiu toti barbatii de pe forum cu care ma confunzi:24:

Edit: cel mai tare e cand crezi ca-s Zaharia_2009:24:

the_Listener 17.08.2011 12:36:19

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 390438)

lasa ca vedem noi cui dauneaza .... asadar nu te mai sfii atit ŽŽ frumoaso ŽŽ si rupe.ne gura cu ŽŽ lumina ta ŽŽ ..... morrrrr de rasssssssssssssssss
ps si cele mici se baga in buzunar ... si pui intrebarea .... unde a disparut ? ha ha ha
multa iubire

Soaree 17.08.2011 12:36:41

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 390453)
unde a afirmat asa ceva?

Cautati in postarile userului Melissa.

LaReine 17.08.2011 12:37:43

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 390458)
Domnule/Doamna admin, aceste mesaje se pastreaza pentru a se putea constitui in probe pentru eventuale litigii?

Multumesc.

Probele tale ( LapetitMoc alde Soree) trimise unui user de pe forum in cate feluri m-ai facut pot constitui in probe pentru eventuale litigii?

Multumesc.

P.S. Le am pe toate. Si le-am trimis avocatului meu.

the_Listener 17.08.2011 12:37:53

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 390434)
"Idei puține da' fixe"
Caracterizarea personajelor de la postările 432 și 433.
Multă iubire și voo, așa cum o emanați.

din partea unuia care e lipsit de logica este un compliment ... mersi :21::21:
multa iubire

maria40 17.08.2011 12:40:05

Conteaza daca un user e barbat sau femeie??? Daca e frumos/frumoasa??? NU!
Conteaza ce scriem!
Dupa ultimele pagini de pe acest thread cred ca dracii rad de noi de se prapadesc....
Aici nu e un site de matrimoniale....

the_Listener 17.08.2011 12:41:09

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 390448)
AI TEAMA STIU....deci ORICUM AM CASTIGAT............si stii ceva..de fapt TE-AM INVINS...si atunci ...si ACUM....iar in acest moment ai IGNOR !

desigur ... si cind te.ai trezit din delir era dimineata :21:.. tu pe toti ne ignori dar nu stii cum sa faci sa ne ataci .... cred ca nu stii sensul cuvintelor :21::21:
multa iubire

Melissa 17.08.2011 12:41:41

Eu trebuie sa ies ..have fun !:24:

the_Listener 17.08.2011 12:42:40

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 390465)
Conteaza daca un user e barbat sau femeie??? Daca e frumos/frumoasa??? NU!
Conteaza ce scriem!
Dupa ultimele pagini de pe acest thread cred ca dracii rad de noi de se prapadesc....
Aici nu e un site de matrimoniale....

dupa cum vezi este un topic despre membrii ... unii din ei putem sa ii dam disparuti :21::21:
multa iubire

maria32 17.08.2011 12:44:23

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 390461)
Cautati in postarile userului Melissa.

am cautat. nu a scris asa ceva. a scris ca cineva vorbeste in privat cu altcineva. asta nu inseamna ca poate citi mesajele private de pe forum.

de ex, daca eu vorbesc cu tine pe yahoo messenger si vorbesc si cu ea, si-i spun ca vorbesc cu tine, ea stie ca eu vorbesc cu tine. "in privat". Asta nu inseamna ca a citit cineva vreun PM de pe forum.

maria32 17.08.2011 12:45:09

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 390469)
dupa cum vezi este un topic despre membrii ... unii din ei putem sa ii dam disparuti :21::21:
multa iubire

dispar doar nickname-urile lor vechi cu care au fost banati. userii raman aceiasi de cele mai multe ori.

maria32 17.08.2011 12:46:27

Citat:

În prealabil postat de LaReine (Post 390463)
Probele tale ( LapetitMoc alde Soree) trimise unui user de pe forum in cate feluri m-ai facut pot constitui in probe pentru eventuale litigii?

Multumesc.

P.S. Le am pe toate. Si le-am trimis avocatului meu.

eu nu cred ca LaPetitMoc este Soaree! Nu se poate sa fie!

LaReine 17.08.2011 12:54:14

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 390475)
eu nu cred ca LaPetitMoc este Soaree! Nu se poate sa fie!

Intreab-o pe Misteria atunci. Ea iti va confirma 100% ca userul Soaree nu e LapetitMoc.

florentina26luca 17.08.2011 12:54:45

Sincer,cred ca cel mai bine ar fi ca aceste discutii sa le aveti in privat,nu aici pe forum unde e vizibil tuturor"crestinilor ortodocsi",ori vreti cu tot dinadinsul telespectatori?Din afara nu da deloc bine ca pe un astfel de forum (unde ar trebui sa fie cat de cat liniste) sa se ajunga la asemenea discutii.E de ajuns sa arunce unul paiele,altul vine cu chibritul si asa mai departe ,vorba aceea "intarata-i drace ca si mie -mi place".Numai bine tuturor...

the_Listener 17.08.2011 12:54:54

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 390473)
dispar doar nickname-urile lor vechi cu care au fost banati. userii raman aceiasi de cele mai multe ori.

pe mine nu ma intereseaza userul ... daca scrie timpenii IL TAXEZ ... ce face el in privat , cu cine , si de ce nu e problema mea .... dar pe forum am spus-o de la inceput si o repet .... daca cineva scrie timpenii le taxez ..... e simplu ....... :24::24:
multa iubire

Soaree 17.08.2011 12:55:27

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 390470)
am cautat. nu a scris asa ceva. a scris ca cineva vorbeste in privat cu altcineva. asta nu inseamna ca poate citi mesajele private de pe forum.

de ex, daca eu vorbesc cu tine pe yahoo messenger si vorbesc si cu ea, si-i spun ca vorbesc cu tine, ea stie ca eu vorbesc cu tine. "in privat". Asta nu inseamna ca a citit cineva vreun PM de pe forum.

Posibil sa fi inteles gresit. Voi cauta sa revad acele postari din care am inteles ca user Melissa are acces in privat la mesajele membrilor. (daca intre timp nu a sters/modificat mesajele)

maria32 17.08.2011 12:55:54

Citat:

În prealabil postat de LaReine (Post 390478)
Intreab-o pe Misteria atunci. Ea iti va confirma 100% ca userul Soaree nu e LapetitMoc.

nu vad de ce sa intreb pe altcineva despre ea cand pot s-o intreb chiar pe ea sa-mi confirme sau sa-mi infirme aceasta ipoteza.

Ce legatura are Misteria aici?

maria32 17.08.2011 12:56:36

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 390481)
Posibil sa fi inteles gresit. Voi cauta sa revad acele postari din care am inteles ca user Melissa are acces in privat la mesajele membrilor. (daca intre timp nu a sters/modificat mesajele)

nu le-a sters. le-am citat eu ceva mai sus.

maria32 17.08.2011 12:57:31

Citat:

În prealabil postat de florentina26luca (Post 390479)
Sincer,cred ca cel mai bine ar fi ca aceste discutii sa le aveti in privat,nu aici pe forum unde e vizibil tuturor"crestinilor ortodocsi",ori vreti cu tot dinadinsul telespectatori?Din afara nu da deloc bine ca pe un astfel de forum (unde ar trebui sa fie cat de cat liniste) sa se ajunga la asemenea discutii.E de ajuns sa arunce unul paiele,altul vine cu chibritul si asa mai departe ,vorba aceea "intarata-i drace ca si mie -mi place".Numai bine tuturor...

foarte corect.

catalin2 17.08.2011 13:04:17

Asta se intampla din cauza plictiselii si ca nu exista reguli cunoscute si aplicate pe forum, adica sat fara stapan.

the_Listener 17.08.2011 13:07:15

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 390489)
Asta se intampla din cauza plictiselii si ca nu exista reguli cunoscute si aplicate pe forum, adica sat fara stapan.

si tu vrei sa fi cainele te pomenesti ? :24:
multa iubire

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:09:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.