![]() |
Citat:
|
Citat:
Va doresc pace in numele Domnului! |
Asemenea si dvs. :1:
|
Citat:
|
Citat:
Sunt aceleasi cazuri in cazuri ce nu-s etichetate ca aici http://m.ziare.com/stiri/a-iesit-din...ul-sau-1038127 Daca un caz oribil de schizofrenie vi se pare reprezentativ ptr. protestanti, puteti gasi cazuri cu ortodocsi lucizi precum copii de 13 ani ucigand. Sper ca nu trageti concluzii pripite! |
Citat:
Schizofrenicii nu au o religie anume. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
si inainte de a fi membru BB, ce ati fost? nu ca m-ar interesa aceste aspecte pur personale, dar daca ati fost ortodox si apoi ati trecut (dezertat) la baptisti, cum de veniti aici pe forumul nostru sa ne dati lectii? |
Citat:
Sau mitraliorul asta din America ce a ucis vreo 20 de copii ce a fost oare: baptist, penticostal, vorbitor in limbi sau ...? Mie imi dau satisfactie postarile tale pentru ca din ele reiese cat de sfertodoct esti si toata lumea poate sa constate ca a mai aparut un neoprotestant deraiat mintal pe forum! |
Citat:
|
Citat:
Daca vrei sa continuam discuktia in acesti parametrii o voi continua pentru ca doresc o discutie echidistanta, dar daca dulaul mustiata, cel care a provocat aceasta alunecare a discutiei nu se intoarce in cusca, voi continua. |
Citat:
Daca nu recunosti ca ai gresit, esti un nemernic!! |
Citat:
Ei nu ne judeca pe noi cu aceeasi masura. |
Citat:
Curios mai, 666, parca esti setat sa batjocoresti si sa judeci, dar macar de ai face-o cu ochi limpezi si cu gandirea curata. Nu vezi cat de indoctrinat esti: la tine lumea Americii este buna, lumea Ortodoxa este rea. Asta e cam semn de schizo! |
David Koresh nu a fost tot adventist? si nu credea nici in focul iadului ! ci in focul generat de armele ...de foc ! ucigand cu sange rece.
|
Citat:
Pe de alta parte, dvs ati aratat un caz extrem, si ati fost sanctionat de 2 neoprotestanti si un ortodox. Ce "discutie" am continuat, e ca se pot trage tot felul de concluzii (nedorite) in a lua oameni ce au actionat rau in anumite contexte. Va doresc sa vizitati macar o data o biserica protestanta, ca sa fiti mai temperati in pozitiile dumneavoastra. Din experienta personala, ca de exemplu la nunta fratelui meu, destui membri ai familiei mele ortodocsi au fost in B Evanghelica (sotia lui e din BE). Si corul a fost din BB. Nu am auzit discutii de ce femeile nu poarta batic (dintre ortodocsi) si nici din partea ortodocsilor de ce nu exista bautura pe masa (cu o notabila exceptie, ce este fost ortodox, dar azi e ateu). Pe de alta parte, dumneavoastra pareti ca "adevaratii romani" ce sunt implicit ortodocsi ar trebui sa fie un fel de supra-oameni, ce nu o dau in bara cateodata. Daca asta e pozitia dumneavoastra, nu stiu cat va incanta sau nu, eu am vazut ca oamenii sa o dea in bara mai des in lumea ortodoxa. Nu acolo unde locuiti dumneavoastra, bineinteles. Pe de alta parte, nu am generalizat, dar nu m-am putut abtine cand ati pus atacuri la persoane, cu ideea de a face atac la actiunile persoanelor ce (cateodata doar din intamplare) par sa fie din biserica din care apartineti. Daca nu puteti sa vedeti ca anumiti oameni au roade bune, probabil ca trebuie sa deschideti mai mult ochii sau sa mai ascultati. Daca nu ar fi cazul, si n-ar fi nici un rod, de mult aceste biserici protestante ar fi disparut, dar se pare ca nu e asa. P.S. Numele unei persoane se scrie nu litera mare. Si daca in a discrimina prin cuvinte precum "dulau" va arata "roadele", cautati si alte cuvinte ce va reprezinta. Domnul sa va intelepteasca si sa aveti pace, Ciprian |
Citat:
1- Probabil deoarece nu sunt numai biserici "neo" ce sunt impotriva armelor de foc, si totodata constitutia este agnostica. Acest lucru probabil nu spune nimic despre pozitiile precum adventiste ce sunt impotriva razboiului. De asemeni stiti ca in America sunt multi catolici, mormoni, chiar si ortodocsi (ca imigranti sau naturalizati). Probabil ca ei nu s-au zbatut alaturi de miscarile adventiste ca sa schimbe aceasta pozitie! 2- Legat de neo e "adevarata cale spre Dumnezeu", va recomand un exercitiu: nu trebuie sa credeti ca daca dumneavoastra credeti ca "Ortodoxia este adevarata cale spre Dumnezeu", inseamna ca puteti schimba Ortodoxia cu neoprotestantismul. Nu intotdeauna merge asa. Neoprotestantii sunt protestanti, si doctrinele sunt legate de Solas, probabil, daca nu stiati, aceasta este pozitia la care majoritatea protestanta adera: http://en.wikipedia.org/wiki/Solus_Christus Citat:
|
Citat:
Le aveti! Va simtiti mai linistit? Din pacate nu pot sa nu remarc ca am gresit in ideea ca am scris ca si protestant asta. Daca as fi scris ca si ortodox, as fi devenit ceva mai putin decat "Psycho"? Legat de pozitia dumneavoastra: "daca nu recunosc ca am gresit, sunt un nemernic". In fapt aceasta fraza este o falsa dilema, si poate fi formulata sub o multime de feluri chiar asupra dumneavoastra (ca intrebari: "de cand v-ati oprit sa va invinetiti copii in bataie?" - ce indiferent de raspuns, nu vor arata decat ca sunteti o persoana de caracter indoielnic). Ce pot sa zic, recititi cu atentie ce am scris si nu scoateti din context! Daca nu v-ati clarificat ce am scris, sau vreti sa aratati ca am jignit Ortodoxia, duceti-va in discoteci si numarati protestantii (daca acest argument va supara!). Daca nu va este clar despre ce am scris, am clarificat 2 posturi mai sus! Legat in dreptul dvs: de ce nu atacati pozitia fratelui Urs cand o da in bara? |
Citat:
Daca nu recunosti ca ai gresit din nou facand aceasta afirmatie tendentioasa, esti un nemernic! Fi mai atent cu afirmatiile calomniatoare si abtine-te! |
Citat:
Daca vreti sa ma clarificati, va multumesc. Iar daca considerati ca ati zis ceva gresit si nu v-at masurat cuvintele asupra mea, puteti fi crestin bun, si sa va cereti si dvs scuze! Ar fi un bun exemplu, trebuie sa recunosc! |
Citat:
Imi aduc aminte cum madonna inainte de fiecare concert spunea o rugaciune - mai degraba o invocare - ca sa o ajute sa se dezbrace pe scena. Cei care au inventat discotecile cu siguranta NU AU FOST ORTODOCSII, CI PROTESTANTII SI NEOPROTESTANTII!!! Mai vrei exemple? Poate esti curios sa afli ca sclavia in Bizant a fost abrogata cu mult timp inainte ca Spania sa cucereasca americile de unde au adus sclavi in Europa. Mai vrei sa continuam discutia in spiritul tau neosatanist sau te calmezi? |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Mai vreți exemple sau vă calmați ? |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Pe de alta parte, sclavia eu unul o vad o rusine ce a suferit-o nu numai BO sau BC, ci si B Baptista, B Evanghelista, si toate celelalte! Lasand calomnia la o parte (ca as fi "neosatanist") - si totodata dumneavoastra va plangeti ca si victima a calomniei - de ce nu puteti vedea roadele ce poate chiar le au alte persoane indiferent de pozitia dumneavoastra? Oamenii buni pot fi doar ortodocsi pentru dumneavostra? |
1 atașament(e)
Citat:
|
Citat:
Nu tu ai inceput prin a afirma tendentios ca numai la neo sotiile sunt respectate si discotecile sunt pline de ortodocsi? Tu nu mai stii ce scrii? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
In rest, cuvintele de scuze, sunt bine primite, daca va referiti ca tocmai voiati sa le ziceti? |
Citat:
Înțeleg ceilalți cititori. |
Citat:
Pai, Franta si Germania in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial erau catolice sau ortodocse? |
Citat:
Daca nu iti dovedesti afirmatia ta calomniatoare, ESTI UN BIET IMPOSTOR DE 2 LEI!!! Raspunsul tau de mai-sus il consider o alta calomnie fara acoperire! Daca pentru tine pictograma respectiva constituie o dovada, mi-e mila de tine! |
Citat:
Deci o acuza ce referentiaza neoprotestantii cel putin cere o corectie! Nu ar fi corectie daca gasiti cineva cine considera catolicii ca fiind neoprotestanti! |
Citat:
|
Citat:
Respecta-te putin!! Acolo oricine poate sa scrie ce vrea, poate chiar tu ai scris pe Wikipedia minciuna aceasta! |
Citat:
Nu esti in stare sa legi 2 argumente: chiar ca esti bantuit de voci! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:12:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.