Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce ziceti de asta? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9447)

kiralina 06.06.2010 20:30:34

Inca o poveste de ''balamuc''

Exista si un frate geaman al acestui semn.acum 2 ani,ma rugam din psaltire pentru o problema.aveam ceva timp de cand ma rugam.si dupa vreo ora,las psaltirea pe masa,plec,revin si ce imi vad ochii?pe coperta psaltirii aparuse,ca dintr-o pulbere alba,2M.scris mare.nu mi-a venit sa cred.am zis ca e un raspuns la ruga mea,ca exprima data rezolvarii acelei probleme.si in 2 mai s-a rezolvat.am pus psaltirea cu pricina la loc de cinste,nu ma mai rugam deloc din ea.ca sa nu sterg ce era pe coperta.insa l-am sters din greseala dupa jumate de an,la curatenie.pe masa respectiva nu era nimic care sa fu putut cauza acea pulbere

kiralina 06.06.2010 20:42:22

iata si poza cu M-ul in avatar!se vede ,da?

ioan_strainul 06.06.2010 21:03:13

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 248560)
Eu zic sa Il rogi pe Dumnezeu cu inima sincera si credinta, numai asa vei simti raspunsul! (parerea mea)

+++ Deaceiasi parere sint si eu roaga pe Dumnezeu sa arate el talmacirea acestui semn si sa stii ca daca este de la el vei primi raspuns pt. ca Bunul Dumnezeu este mare mult milostiv si mult rabdator care asteapta pocainta noastra a tuturor .

kiralina 06.06.2010 21:14:00

Citat:

În prealabil postat de ioan_strainul (Post 256989)
+++ Deaceiasi parere sint si eu roaga pe Dumnezeu sa arate el talmacirea acestui semn si sa stii ca daca este de la el vei primi raspuns pt. ca Bunul Dumnezeu este mare mult milostiv si mult rabdator care asteapta pocainta noastra a tuturor .

Pai s-au talmacit ambele in timp.

carmina 06.06.2010 21:21:15

Eu una am mari rezerve in privinta provenientei acestor minuni.
Mi-aduc aminte ca odata, stand la rugaciune cu Ceaslovul Mare in fata, incercand sa-l apropii de mine pt. a citi mai bine, brusc, acesta zboara din mainile mele si cade; in cadere, coltul din dreapta-sus, gros, cartonat, s-a indoit, semnul aducandu-mi aminte de intamplarea respectiva. Insa eu ma tem cand ma gandesc, deoarece inainte ma cam indoiam de puterea demonilor.

colaps 06.06.2010 21:30:39

Citat:

În prealabil postat de carmina (Post 256991)
Eu una am mari rezerve in privinta provenientei acestor minuni.
Mi-aduc aminte ca odata, stand la rugaciune cu Ceaslovul Mare in fata, incercand sa-l apropii de mine pt. a citi mai bine, brusc, acesta zboara din mainile mele si cade; in cadere, coltul din dreapta-sus, gros, cartonat, s-a indoit, semnul aducandu-mi aminte de intamplarea respectiva. Insa eu ma tem cand ma gandesc, deoarece inainte ma cam indoiam de puterea demonilor.

Scuza-ma pentru ca te intreb, dar esti sigura ca nu ti-a cazut pur si simplu din mana? Adica, a fost azvarlit cu forta?

kiralina 06.06.2010 21:36:09

Sunt cazuri si cazuri!avand in vedere ca doar eu imi stiam gandul ptr care ma rugam si ca acea problema s-a rezolvat in data sugerata de acel 2M,tind sa cred ca semnul a fost de unde trebuie.doar Dumnezeu imi stia gandul!

kiralina 06.06.2010 21:37:23

1 atașament(e)
aici e poza mai mare!

carmina 06.06.2010 21:52:05

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 256993)
Scuza-ma pentru ca te intreb, dar esti sigura ca nu ti-a cazut pur si simplu din mana? Adica, a fost azvarlit cu forta?

Cam asa ceva. Sunt uneori intamplari care sfideaza ratiunea, dar nu mai caut de mult explicatii. Si nici semne nu cred ca pot fi. Prefer rugaciunea care apropie sufletul de Dumnezeu.

kiralina 06.06.2010 21:54:57

Citat:

În prealabil postat de carmina (Post 256999)
Cam asa ceva. Sunt uneori intamplari care sfideaza ratiunea, dar nu mai caut de mult explicatii. Si nici semne nu cred ca pot fi. Prefer rugaciunea care apropie sufletul de Dumnezeu.

BA da,poate fi un semn.un semn de la Dumnezeu,cum ca nu te rogi de unde trebuie.de pilda,Psaltirea e mai puternica,se spune.iar varianta 2 e ca cineva era deranjat de rugaciunea ta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:17:50.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.