Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Scad salariile si pensiile (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9372)

AndruscaCIM 11.05.2010 01:27:29

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 246290)
Vezi cum mai judecat deja ? Despre preoti numai de bine Andrusca.
Mirabela cred ca are o problema, nu eu. Harasho ?

Eu am "judecat" cele scrise de dummneavoastra...si vazui numai de rau, matz plin( urat spus :31:), giftuiala, nume de roman dezis, firimituri de Ortodoxie imprastiate de net, si tastate de maini durdulii( consecinta giftuielii)... romani giftuiti si imorali, ce as putea intelege din asta?

Nu stiu cine cu cine are, dar nu mi se pare frumos nici sa vorbiti despre fritzi numai intr-o anumita maniera, si nici despre romanii din afara numai intr-un anume fel...pentru ca trebuie sa va ganditi ca nu prea aveti cum sa ii cunoasteti pe toti.:4:

In plus, pana una alta...stam cu totii in fata monitorului, giftuiti sau nu( in Romania, Deutschland, sau Papua Guinee) insa m-ati facut curioasa in legatura cu lupta aceasta asidua dusa de cei din Ro...in ce consta mai exact?

mirabela 11.05.2010 01:30:18

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 246295)
De ce va tot laudati ca trimiteti bani in tara?Asta nu este benefic dpdv economic, creste inflatia.Multumim mult.Si nu faceti asta pentru noi ci pentru rudele voastre, ca sa o duca bine, sa aiba fiu' calculator performant, fiica masina tare, nasu mai stiu eu ce.
Acum inteleg ca se pune impozit pe dobanda de la banca...multumim mult, voi cei care ati votat, afectand destinele unor oameni, pentru un regim pe care nu il suportati voi, muncitorilor si luptatorilor ce sunteti.

Toata draga de zi trimit bani la mama si la tata sa stii !!!! Ia mai studiaza economia, si vezi cum afecteaca, bani intrati in tara din afara tarii.

Acu noi suntem vinovati pentru ce se intampla in tara !!! Asta e chiar buna ! Bravo !!!!

AndruscaCIM 11.05.2010 01:31:34

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 246294)
Andrusca pazea !!!! Se ia!!! Poate o sa ai si tu o problema, ca doar no, noi suntem cele mai fericite aici in Germania, numa la mancare ne gandim :))))

Hopaaa...stai asa, ca sarira toti ortodocsii pe noi, de acum sa ne tinem!

Da, iaca scartz...eu ma duc acum sa mananc ceva, ca mi-a facut o foame de LUP aceasta dezbatere-judecata; imorala sunt, romanca nici cu numele, Ortodoxia am lasat-o la granita...asa ca ma duc sa consum ceva Geramont, daca tot asta e ceea ce mi-a ramas...si scopul pentru care am plecat!:24:

mirabela 11.05.2010 01:33:54

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 246296)
Rastalmacesti, Mirabela...Rastalmacesti, totusi, recunosc elegant, cu gratie.
Nu pot decat sa ma inclin...ai spirit cobativ, esti o amazoana.:6:
Ma declar invins...

Cobativ? Poate combativ ! Ce sa-i fac, scoala din Romania :))))

eodor nastasa 11.05.2010 01:41:16

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 246297)
Eu am "judecat" cele scrise de dummneavoastra...si vazui numai de rau, matz plin( urat spus :31:), giftuiala, nume de roman dezis, firimituri de Ortodoxie imprastiate de net, si tastate de maini durdulii( consecinta giftuielii)... romani giftuiti si imorali, ce as putea intelege din asta?

Nu stiu cine cu cine are, dar nu mi se pare frumos nici sa vorbiti despre fritzi numai intr-o anumita maniera, si nici despre romanii din afara numai intr-un anume fel...pentru ca trebuie sa va ganditi ca nu prea aveti cum sa ii cunoasteti pe toti.:4:

In plus, pana una alta...stam cu totii in fata monitorului, giftuiti sau nu( in Romania, Deutschland, sau Papua Guinee) insa m-ati facut curioasa in legatura cu lupta aceasta asidua dusa de cei din Ro...in ce consta mai exact?

Am raspuns cum lupt.
Si, acum, raspunsul a fost adresat strict Mirabelei, care, foarte revoltata(necunoscandu-ma), s-a repezit spre gatu lu' io. Io care mi's troglodit, buimacit de interventie, m-am rasculat din spiritu' meu de mascul(feroce, ha, ha), si badaran cum ma aflu, am ripostat la doamna...
aduncandu-i, multe ocareli, neintemeiate...in consecinta imi fac autocritica,
imi pun cenusa in cap(ul meu sec), imi dau doua palme, si...ma duc sa-mi fac o cafea, mai Andrusca.:65:

AndruscaCIM 11.05.2010 01:43:05

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 246305)
Am raspuns cum lupt.
Si, acum, raspunsul a fost adresat strict Mirabelei, care, foarte revoltata(necunoscandu-ma), s-a repezit spre gatu lu' io. Io care mi's troglodit, buimacit de interventie, m-am rasculat din spiritu' meu de mascul(feroce, ha, ha), si badaran cum ma aflu, am ripostat la doamna...
imi pun cenusa in cap(ul meu sec), imi dau doua palme, si...ma duc sa-mi fac o cafea, mai Andrusca.:65:

Ce cantitate?

eodor nastasa 11.05.2010 01:45:02

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 246301)
Cobativ? Poate combativ ! Ce sa-i fac, scoala din Romania :))))

Mai teapana mai esti...mai greseste omu'..tu ai studiat la oxfortu' ?
Si io, tampit cum ma aflu, mai dau si cu peria, ca poate s-o descreti fruntea doamneii...ei ce sa-i faci, ce sa-i faci, doamnele first and last...sau cum spune agramatu' de mine, doamnele au intotdeauna dreptate, chiar si cand nu au...:6:

eodor nastasa 11.05.2010 01:46:45

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 246307)
Ce cantitate?

Cat ai dori dumneata ? Spune ca ma comformez !

mirabela 11.05.2010 01:52:02

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 246305)
Am raspuns cum lupt.

Asta-i 'floare la ureche' cum zic romanii.... Acum vb la modul cel mai serios, majoritatea romanilor din tara, cred ca aici e Raiul pe pamant...vai, viata mea, ce serpi is romanii aici unde locuiesc eu. Deci, nu stau cainii cu colacii-n coada in Germania.

Cat despre 'ocareli' nu m-am suparat. Chiar m-am amuzat putin. E tarziu, ma retrag...

Doamne ajuta

eodor nastasa 11.05.2010 01:59:21

Citat:

Asta-i 'floare la ureche' cum zic romanii.... Acum vb la modul cel mai serios, majoritatea romanilor din tara, cred ca aici e Raiul pe pamant...vai, viata mea, ce serpi is romanii aici unde locuiesc eu. Deci, nu stau cainii cu colacii-n coada in Germania.
Stiu.
Citat:

Cat despre 'ocareli' nu m-am suparat.
Asta e bine.

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:57:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.