![]() |
mult stimate
Citat:
|
tin sa
va cer scuze la toti sectarii si ateii de pe forum ca am ajuns la concluzia ca nu domniile voastre sunteti vinovati de dezordinea creata pe forum ci,cei care administreaza forumul de parca vor cu tot dinadinsul ca cei binecredinciosi sa fie tot timpul impunsi in coasta cea dreapta dupa spusa apostolului Pavel de ghimpii hulitorii.acest forum nu este unul ecumenic este forumul unde bietul drept maritor crestin este luat in deridere si unii care nu sunt intemeiati in credinta se pot zmintii.VA ROG SA IERTATI CU TOTI PE GIBILAN PACATOSUL CARE NU VA MAI DERANJAZA CA SA NU SE PAGUBEASCA.
|
Citat:
|
Citat:
Daca ai tot fost bruscat este pentru ca si tu ai impuns la randul tau pe altii cat de tare ai putut. Eu iti sugereaz sa ii lasi pe sectari si pe atei o vreme, sa mai faci cate o vizita si pe alte topicuri (de pe aria „Tainele Ortodoxiei” de exemplu) care tin mai mult de viata spirituala. Si ne vedem mai tarziu. Multe binecuvantari. |
stai linistit
ca nu era cazul meu eu nu sunt disperat din cauza voastra dar am vazut la altii in scurta vizita pe forum.am studiat ortodoxia timp de 5 ani asta va spune oare ceva?iar daca intimpin probleme mai deosebite am duhovnic bun nu un oarecare si chear nu iau informatii modificate de unu si de altul pe diferite adrese.chear nu am vrut sa imi arat adevarata fata deoare-ce dupa cum bine ati vazut nu iubesc dar nici nu urasc pe cei care dupa a doua si a treia mustrare pt.mine sunt un fariseu sau vames.deci stati linistit nu va faceti probleme lasatile in seama mea.cu penticostali am avut razboaie asa fata catre fata mai multi ani si iata ca nu au reusit sa ma traga dupa ei dau slava lui Dumnezeu cel mare si atotputernic,multumesc deasemeni maicii lui Dumnezeu grabnic ajutatoare pt sprijinul acordat sunt un pacatos si nu sunt vrednic sa multumesc Cerului pt.binefacerile primite.dl.dumitru vad pe fata ta ca inca mai esti suparat pe mine iarta sa fi iertat dupa cum oarecind spuneai:si ne iarta noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nostri...Dumnezeu sa aiba mila de sufletul tau si a celor-lalti amin.
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Spune-mi, te rog, incidentele de mai jos ce dovedesc, dupa parerea ta? http://www.news24.com/World/News/107...5_praying_kids http://www.adevarul.ro/actualitate/e...159584501.html |
Citat:
Iti dau si un exemplu trait de mine: noaptea am fost cu sotul meu la "Urgenta" si medicii au stabilit, ca a doua zi il opereaza. Inainte sa se culce, l-am uns cu ulei din candela Sf. Grigorie Decapolitul, iar a doua zi, inainte de a se urca pe masa de operatie, medicii au constatat ca sotul meu s-a "autovindecat", lasandu-l sa plece acasa. Iata deci, ca oamenii se conving singuri de efectul deosebit al moastelor si nu iau drept bun tot ce aud. Oamenii iau si medicamente, dar se pare ca rugaciunea, pe care bolnavii si rudele lor o adreseaza unui Sfant, e mai puternica. Are efect atunci cand medicii nu mai dau speranta de viata unui pacient. |
Citat:
Citat:
Ce crezi de posibilitatea unui diagnostic gresit? De loc improbabil, mai ales in Romania, si mai ales ca 80% din medicina moderna e tehnologie, care in Romania nu prea exista. Simptomele despre care medicii au crezut ca se pot rezolva prin operatie au disparut pana dimineata, pentru ca erau cauzate de altceva decat credeau ei. Din nou, sunt carcotas, dar pana nu elimin orice alta varianta probabila sau posibila, nu mi se pare corect sa "sar" la o explicatie supranaturala. Nu de alta, dar de-a lungul istoriei, o groaza de lucruri care erau etichetate ca supranaturale s-au dovedit a fi cat se poate de naturale, doar ca nu se puteau explica la momentul respectiv. Citat:
Nu s-au facut multe studii stiintifice legate de efectele rugaciunilor in sensul vindecarii/ameliorarii problemelor de ordin medical, dar exista cel putin unul. Citeste aici, te rog: http://www.bbc.co.uk/pressoffice/pre...yer_work.shtml |
Citat:
Hai sa iti spun: - in primul rand credinta ortodoxa se bazeaza pe ADEVAR! Te rog, retine. In al doilea rand: - am fost la Manastirea Bistrita si acolo am stat sub racla Sf. Grigorie Decapolitul. Nasul meu nu a inregistrat nici un miros deosebit; cum spui, sfintele moaste se afla in racla, sub sticla. Fiind cald, mi-am aruncat haina pe jos; dar o maica a venit si mi-a pus-o sub racla, acolo unde statusem si eu, fara sa percep mirosul de sfant. Cand mi-am scos haina, mirosea a sfant, deci avea acel miros specific, inclusiv servetelele de hartie, pe care le aveam in buzunar. Mirosul a persistat mult timp. Trebuie intr-adevar sa traiesti aces lucru, ca sa stii ca e asa. Poti incerca. - In privinta sotului meu, rana cu care a ajuns la spital era superficiala, adica la vedere, dar adanca si intr-un loc plin de vase sangvine. Urma sa se supuna unei interventii periculoase, cu multa pierdere de sange, urmata de incapacitate destul de indelungata de munca. Diagnosticul gresit nu putea fi o realitate, intrucat se putea vedea cu ochiul liber ce are si fusese vazut de doi chirurgi, care urmau sa-l opereze a doua zi. Sfintii ne ajuta daca ii rugam si credem ca deja ne-a ajutat in clipa in care ne-am rugat. Exista si o rugaciune, in care spunem: "Pentru rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri, Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne pe noi!" De aici intelegem ca si sfintii se roaga la randul lor pentru vindecarea noastra, nu o fac ei, ci tot Domnul ne vindeca sau ne ajuta. Sa nu uitam ca Dumnezeu a creeat omul, nu omul pe Dumnezeu. Iar ceea ce omului ii este cu neputinta, poate Dumnezeu sa faca. Se aminteste de cazurile in care a functionat rugaciunea, pentru a inspira si pe altii, care nu stiu cum sa se ajute, cerand lui Dumnezeu ajutor. Dar sunt si din cei, care nu cred, sau care cred doar atunci cand sunt la ananghie, relunadu-si apoi sirul pacatelor. Sau, sunt si din aceia, care spun:"Hai ajuta-ma, Doamne, daca existi"; si ei pot spune acest lucru, pentru ca nu stiu, ca nu e voie sa-L ispitim pe Dumnezeu. Cand cerem ajutorul lui Dumnezeu, trebuie sa ne para rau de pacatele noastre, care ne-au adus aceasta suferinta. Dealtfel scrie in biblie: Epistola soborniceasca a Sfantului Apostol Iacov 4, 2-3: Poftiți și nu aveți; ucideți și pizmuiți și nu puteți dobândi ce doriți; vă sfătuiți și vă războiți, și nu aveți, pentru că nu cereți. Cereți și nu primiți, pentru că cereți rău, ca voi să risipiți în plăceri. Da-mi voie sa te contrazic inca intr-o problema: s-a facut cercetare asupra efectului rugaciunii si s-a ajuns la un rezultat uimitor: http://adevaratafericire.blogspot.co...-dovedite.html |
Citat:
mai spune-ne kurijiro , spune-ne nu te lasa ...explica-ne ,te rog ,explica-ne mai in amanunt cum e treaba cu adevarul ,da , da ! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:46:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.