Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sminteala mintii, sau setea de cunoastere sterila (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9051)

korinna 25.06.2011 20:33:51

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 372006)
Singurul motiv pentru care am adus vorba de problemele mele a fost faptul că tu ți-ai dat cu presupusul, cum că eu nu aș ști ce-i aia disperare.

Ella Theodora, eu consider ca Maria pana la urma ti-a facut un bine. :) Iartati-va una pe alta si impacati-va! :)

vintage 25.06.2011 21:07:18

Pentru Maria si pentru toti cei carora le este teama ca Lilith minte:

Dragii mei, prefer sa fiu fraierita de Lilith, prefer sa fiu luata drept o credula proasta, prefer sa rada de mine ca am crezut o minciuna, prefer toate astea mai mult decat sa fie bolnava.
Mai bine eu fraierita, decat ea bolnava. Mai bine sa zic eu rugaciuni pentru vindecarea de o boala mincinoasa secat pentru o boala adevarata!
Am zis!

LILITH, SPER DIN SUFLET CA BOALA TA SA FIE O MINCIUNA!

AndreiM 25.06.2011 21:43:53

Fratilor, neincrederea e o boala! Sa vad si nu o sa cred ca fratele meu ma minte, sa tinem gandurile de genul asta la pamant, impreuna cu praful sa fie!

korinna 25.06.2011 22:28:28

Pilda

Se dusera unii la imparat cum ca x desfrana, ca umbla vorba prin imparatie... si imparatul le zise, rusine voua ca veniti la mine cu asemena vorbe, de l-as fi vazut eu insumi cu ochii mei l-as fi acoperit cu mantia mea de imparat, ca sa-i apar cinstea!

Lilith23 25.06.2011 23:17:33

Citat:

În prealabil postat de korinna (Post 372102)
Ella Theodora, eu consider ca Maria pana la urma ti-a facut un bine. :) Iartati-va una pe alta si impacati-va! :)

Da, Korinna, mi'a adus marele bine de a avea viata personala expusa pe tot forumul. Vezi? Tocmai de aceea evitam sa ma "victimizez" inainte. Am avut un moment de vulnerabilitate, am spus mai mult decat trebuia si s'a ajuns aici. Poate e timpul sa parasesc forumul asta!

Yasmina 25.06.2011 23:23:10

Citat:

În prealabil postat de vintage (Post 372108)
Dragii mei, prefer sa fiu fraierita de Lilith, prefer sa fiu luata drept o credula proasta, prefer sa rada de mine ca am crezut o minciuna, prefer toate astea mai mult decat sa fie bolnava.
Mai bine eu fraierita, decat ea bolnava. Mai bine sa zic eu rugaciuni pentru vindecarea de o boala mincinoasa secat pentru o boala adevarata!
Am zis!

LILITH, SPER DIN SUFLET CA BOALA TA SA FIE O MINCIUNA!

Asa este Vintage!Si eu mi-as dori mai mult sa ne minta decat sa fie bolnava!!
Sau in tot cazul sa se amageasca...

korinna 26.06.2011 01:05:41

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 372146)
Da, Korinna, mi'a adus marele bine de a avea viata personala expusa pe tot forumul. Vezi? Tocmai de aceea evitam sa ma "victimizez" inainte. Am avut un moment de vulnerabilitate, am spus mai mult decat trebuia si s'a ajuns aici. Poate e timpul sa parasesc forumul asta!

Nu, Ella Theodora, binele care a rezultat este ca astfel noi ti-am descoperit sensibilitatea... fragilitatea... emotia... suspinul sufletului tau curat... copilul care s-a maturizat prea devreme... OMUL care esti si daca ramai cu noi... care vei deveni :) te pup si te imbratisez ca pe o sora mai mica

maria32 26.06.2011 02:00:19

Citat:

În prealabil postat de Annyta (Post 371417)
Cand ma spovedeam ca sufar de orgoliu, parintele meu duhovnic imi dadea Psalmul 50. Dar cred ca are valoare mai ales cand este primit canon de la duhovnic. Cel mai bine e sa te spovedesti, nu?

La mine mandria vine ca o contra-pondere a neincrederii in mine. Adica incercand sa ma vindec de neincredere, cad in mandrie. Nici una nu e buna... Nu vreau sa fiu autosuficienta, dar pentru orice lucru invatat/ realizat cred ca e bine sa ii multumim lui Dumnezeu pentru ajutorul primit.

"Miluieste-ne pe noi Doamne, miluieste-ne pe noi, ca nepricepandu-ne de nici un raspuns, aceasta rugaciune aducem Tie, ca unui Stapan, noi pacatosii robii tai, miluieste-ne pe noi!"

aceasta de mai sus precum si "Cred Doamne! ajuta necredintei mele" sunt rugaciunile pe care le spun cand ma trezesc ca dau sfaturi necerute, cand ma consider eu mai sporita duhovniceste fata de colegele mele care nu stiu cand e zi de sarbatoare si ma intreaba pe mine, de fiecare data cand ma trezesc judecand pe cineva ca stie sau ca face mai putine decat mine.

maria40 26.06.2011 13:23:05

Pentru mine subiectul despre fata asta s-a incheiat!
Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze calea tuturor indiferent de natura problemelor noastre

Doamne ajuta!

Melissa 26.06.2011 13:33:04

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 372146)

Asa este si in viata draga mea. Orice fapta buna nu ramane nepedepsita si orice clipa de sinceritate este mereu taxata ! Dar sa te bucuri ca INTOTDEAUNA si fapta buna si sinceritatea (cu atat mai mult cu cat este spusa intr-un moment de vulnerabilitate) ajung la inimile pline de iubire! Si pentru acestea, merita in continuare sa ramai asa cum esti .

De ce sa parasesti forumul?Ar fi culmea!! Nici sa nu-ti treaca prin cap asa ceva! Este loc aici pentru toata lumea. Esti o prezenta care are multe de spus si de oferit! Esti o prietena draga si esti iubita de multi!:53:

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:00:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.