![]() |
Citat:
|
Pentru Maria si pentru toti cei carora le este teama ca Lilith minte:
Dragii mei, prefer sa fiu fraierita de Lilith, prefer sa fiu luata drept o credula proasta, prefer sa rada de mine ca am crezut o minciuna, prefer toate astea mai mult decat sa fie bolnava.
Mai bine eu fraierita, decat ea bolnava. Mai bine sa zic eu rugaciuni pentru vindecarea de o boala mincinoasa secat pentru o boala adevarata! Am zis! LILITH, SPER DIN SUFLET CA BOALA TA SA FIE O MINCIUNA! |
Fratilor, neincrederea e o boala! Sa vad si nu o sa cred ca fratele meu ma minte, sa tinem gandurile de genul asta la pamant, impreuna cu praful sa fie!
|
Pilda
Se dusera unii la imparat cum ca x desfrana, ca umbla vorba prin imparatie... si imparatul le zise, rusine voua ca veniti la mine cu asemena vorbe, de l-as fi vazut eu insumi cu ochii mei l-as fi acoperit cu mantia mea de imparat, ca sa-i apar cinstea!
|
Citat:
|
Citat:
Sau in tot cazul sa se amageasca... |
Citat:
|
Citat:
|
Pentru mine subiectul despre fata asta s-a incheiat!
Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze calea tuturor indiferent de natura problemelor noastre Doamne ajuta! |
Citat:
De ce sa parasesti forumul?Ar fi culmea!! Nici sa nu-ti treaca prin cap asa ceva! Este loc aici pentru toata lumea. Esti o prezenta care are multe de spus si de oferit! Esti o prietena draga si esti iubita de multi!:53: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:00:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.