hoinarul |
03.12.2009 21:45:39 |
Citat:
În prealabil postat de lareine
(Post 187324)
Nu stiu daca s-a mai pus aceasta intrebare, daca da - imi cer scuze; insa mie mi se pare foarte importanta motivatia voastra si mi-as dori sa stiu ce resorturi interioare v-au determinat sa va indreptati spre alte culte si secte, intrucat acesta e un act cat se poate de constient si voluntar.
Va rog.
|
Am fost interesat de spiritualitatea veritabila. Aveam niste intrebari la care nu am primit raspuns cat am fost ortodox. Am ajuns sa cercetez diferite credinte. Religiile orientale mi-au oferit, cat de cat, un raspuns. Dar, Biblia mi-a raspuns la toate framantarile si intrebarile mele.
Am inteles ce inseamna adevaratul botez si am dorit foarte mult sa inchei un legamant adevarat cu Dumnezeu, prin Iisus Hristos. Dar, nu gaseam nici o biserica adevarata, care sa aiba la baza invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Apostoli. Eram tentat sa merg la una din bisericile pe care le cunosteam, sa inchei un legamant cu Dumnezeu prin botez si apoi sa parasesc acea biserica. Legamantul cu Dumnezeu era foarte important pentru mine, nu apartenenta la o biserica.
Am gasit totusi, prin voia Domnului, o biserica pe care eu o consider ca fiind cea mai apropiata de Sfanata Scriptura. Am decis sa inchei legamantul cu Dumnezeu in acea biserica (ceea ce am si facut).
Mentionez ca sunt un cunoscator al ortodoxie (mai bine decat marea majoritate a ortodocsilor). Nu necunoasterea m-a indepartat de biserica ortodoxa. Dimpotriva.
|