topcat |
30.12.2009 12:31:45 |
Citat:
În prealabil postat de Langu
(Post 195198)
Practic tot ce este in natura are cam "acelasi cod genetic" si de aici asemanarile,e vorba de un tipar nu?Acuma...crocodilii si rudele se pare ca au alta structura.Sa ne gandim:
-evolutia nu se poate face in salturi,linia evolutiva are un inceput si inca nu s-a terminat,atunci terbuie sa existe intermediu nu se poate altfel;
-Mi se pare ca in Biblie se mentioneaza undeva ca Dumnezeu a sters de pe fata pamantului balaurii si scorpiile si l-a pus pe om(sa fie vorba despre dinozauri?);
-daca ne gandim bine noi oamenii,fiinte atat de inteligente,nu am evoluat deloc,a evoluat stiinta dar noi suntem la fel ca acum10.000 de ani.
Eu personal nu am gasit argumente destul de solide care sa ma convinga.Cat despre creier am vazut niste emisiuni de Eduard Punset foarte interesantese refera la asemanarile de care vorbesti,asemanari care trebuie sa fie avem practic aceeasi compozitie chimica.
|
In 10.000 de ani oamenii nu au evoluat spectaculos (fizic), dar asta nu inseamna ca au ramas pe loc.
Fizic, evolutia se produce prin transmiterea informatiei de la o generatie la alta, genetic.
Psihic, informatia se transmite prin limbaj si de aici evolutia spectaculoasa a omului in acest domeniu.
|