![]() |
Citat:
Revenind, daca Dumnezeu pune viata in vitro inseamna ca este deacord cu ea. Nu prea vad sensul intrebarii cu cuplurile de criminali. De ce sa nu aiba copii? |
Citat:
Daca doriti sa ne trimiteti pachete, colete folositi urmatoarele date de contact: Preot Tanase NicolaeParohia Valea Plopului, Comuna Posesti Jud. Prahova, Romania Preot Nicolae Tanase - Tel/Fax : 0244 280 695 - Mobile phone: 0723 597 433 - Email: asociatiaprovita@hotmail.com asocprovita@yahoo.com Miss Tatiana Samoila D-ra Tatiana Samoila - Mobile phone: 0744 290 471 / 0740 257 259 http://www.valeaplopului.com/ROdesprenoi.php Spui ca are pb. financiare. Cred ca exista si posibilitatea sa se alature Pr.Tanase si sa aibe grija de copii de acolo, daca nu poate sa primeasca in plasament, sa adopte. Asta daca va dori sa se mute. Dar sa vorbeasca cu Parintele si/sau cu cei de la Valea Plopului poate gaseste o solutie. |
Citat:
|
Citat:
Cine a spus ca Dumnezeu ar fi deacord cu violul? Eu in nici un caz. Nici cu violul si nici cu crima. Faptul ca Dumnezeu da copii oamenilor care nu-i "merita" (criminalii sau violatorii) sau care sunt victime nevinovate (femeile violate) nu arata deloc ca Dumnezeu ar fi deacord cu raul din om. Daca s-ar putea face o asemenea asociatie, cine ar mai avea copii pe lumea asta? Ca doar nimeni nu-i bun ci doar Dumnezeu. Faptul ca nu ucideti si nu violati nu va face sa "meritati" un copil, ci copilul este mereu un dar mult prea mare ca sa-l merite careva. Iar Dumnezeu este pur si simplu darnic cand vrea si cu cine vrea, ca daca nu ar fi El darnic, nimeni nu ar mai avea copii, ca doar nimeni nu-i 100% bun. Si stie El de ce este darnic acolo unde oamenii (sau unii dintre ei) s-ar astepta sa nu fie. |
editat . . . .
|
editat.....
|
continuare
editat.....
|
ultima parte
editat....
|
editat....
|
Citat:
Citat:
@Laura: aș îndrăzni să vă sugerez să nu mai postați "cearșafuri" cu documentație. Un link, o bibliografie sau un citat scurt ajung. Eu cred că un forum este un spațiu de dezbatere, nu un spațiu al paradei de documente. Mereu am considerat că acele cărți al căror aparat critic depășește, ca volum, cartea însăși, sunt de necitit. Vă rog, nu mi-o luați în nume de rău. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:38:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.