![]() |
Citat:
|
Pai, ce ai vrea, Mirean, sa-ti spuna mai mult? Ti-a spus pe unde este fiecare, sa-ti dea si detalii asupra fizicului fiecaruia? Nu cred ca e cazul sa dam anumite nume pe forum. Asta e parerea mea.
Doamne ajuta! |
Citat:
Nu vreau sa imi dea nume, dar ar putea spune preotul din parohia "X", a plecat in anul cutare in Italia sa ... |
Exact, sa lasam dosariada pentru altii...:)
|
Citat:
Deci Mirean, eu m-am nascut in timpul noptii dar nu m-am nascut noaptea trecuta...:D |
Citat:
Nu de alta, dar nici eu nu sunt nascut noaptea trecuta. Au mai fost unii care incercau sa dea în patriarh si au facur, acum aproximativ un an niste afirmatii scandaloase. Ba chiar spuneau ca au si dovezi pentru ce afirmau. Dar cand li s-a cerut sa argumenteze au inceput sa dea din colt in colt si s-a dovedit ca, de fapt, nu stiu nimic concret. Nu cred ca esti dintre aceea, dar tactica ta este similara cu a lor: acuzatii fara dovezi concrete. nu vreau sa te supar, dar asta e parerea mea... :) |
Direrenta este ca eu nu umblu cu afirmatii scandaloase ci incerc sa apar cauza Ortodoxiei prin exemple vazute de mine personal pe cind altii altceva nu fac decit sa bage strimbe impotriva Bisericii Lui Hristos, a scrierilor Patristice, a traditiilor si ritualurilor care trebuiesc respectate cu precizie
|
Citat:
Nu ti-am cerut decat sa aduci dovezi concrete si nu esti in stare sa faci asta. Ce e scandalos in asta? Teologia dupa ureche, aroganta, mandria, prostia, habotnicia sunt pericole mai mari pentru ortodoxia decat atacurile "dn afara". |
Mai Mirean, ce sa-ti spun, toti vorbim din ce am auzit , vazut, verificat, asta este, alta metoda nu cunoastem.
Crezi ca daca ai sta fata-n fata cu noi s-ar mai agita cineva sa-ti arate dovezi alb pe negru, sau crezi ca vre-un duhovnic ti-ar face pe plac. Ce s-ar intimpla este ca ne-am uita toti la tine cu tristete in suflet la si ne-am vedea mai departe de treaba. Norocul tau este ca ESTI AICI si stai comod in anonimat in spatele monitorului si zgindari in continuu si ai pretentia de dovezi. "Arata-mi dovezile!" asta este motto-ul tau. Greu sa procuri dovezi ale trairii inimii si a sufletului. Este trist ca nu intelegi mai ales dupa atita efort aratat de cei mai intelepti de aici cum ar fi: Grigorie, Traditie 1 si 2, Odin, Macarie, Antiecumenism si altii si care se remarca de la o posta ca sunt foarte buni cunoscatori in ale teologiei si mai ales a trairii Ortodoxe. ce pot sa fac este sa-ti transmit aceeasi urare facuta si de Ecleziast tinerilor dornici de dovezi materiale asa ca tine: "Bucură-te, tinere, în tinerețea ta, fii cu inima veselă cît ești tînăr, umblă pe căile alese de inima ta și plăcute ochilor tăi; dar să știi că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată." |
Citat:
Nu ti-am cerut dovezi ale trairii pentru ca nu mi le poti oferi si nu am nevoie de ele. Ti-am cerut dovezi afirmatiilor tale despre persoane concrete la care ai facut referire... "Ce s-ar intimpla este ca ne-am uita toti la tine cu tristete in suflet la si ne-am vedea mai departe de treaba." - asta e marea problema a unora dintre Ortodocsi. Mandria. Toti isi vad mai departe de treaba, considera ca detin adevarul absolut si nu incearca sa inteleaga sau macar sa vada mai incolo de norme si cutume... Nu sunt impotriva Bisericii...our si simplu vad lucrurile din alta perspectiva si nu ma tem sa le spun pe nume. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:56:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.