Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

dorinastoica14 21.09.2010 19:02:56

Citat:

În prealabil postat de coralina (Post 290611)
Rog adminul sau moderatorii sa ne spuna de ce contul Scotianului nu mai este activ.
Mie imi placeau postarile lui si le citeam cu interes.
Multumiri. Doamne ajuta!

Cum nu mai este activ?
Poate și-a sters contul. Și eu citeam cu placere postarile lui.Un om deosebit,cu mult bun simț și cu o inima mare .

fadmin 21.09.2010 19:39:03

Citat:

În prealabil postat de coralina (Post 290611)
Rog adminul sau moderatorii sa ne spuna de ce contul Scotianului nu mai este activ.

Contul "Scotianul" nu mai este activ pentru ca el mi-a cerut sa-l inchid.

o_tzaranca 21.09.2010 19:47:31

Citat:

În prealabil postat de admin (Post 290645)

trebuia sa nu-l ascultati.
sa il rugati sa se mai gandesca.
e fad forumul fara el.

codana 21.09.2010 19:54:55

salut,admin

Citat:

daca as dori sa-mi inchid contul,personal nu pot?trebuie sa cer ajutorul?
multumesc.

colaps 21.09.2010 19:57:16

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 290647)
trebuia sa nu-l ascultati.
sa il rugati sa se mai gandesca.
e fad forumul fara el.

Dacă asta a fost dorința lui, cine suntem noi să decidem în locul lui ?

OmuBun 21.09.2010 20:04:25

Imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa. El a fost unul dintre cei pentru care eu am ramas.
Citat:

(...)Nu pleca de pe forum (...)Forumul are nevoie de cei ca tine care,prin postarile lor aduc ceva duhovnicesc.Daca pleci locul va deveni o cloaca fara fond si fara forma si intr-un final va disparea. Nu iti va parea rau atunci ca nu te-ai luptat pina la final?

Te rog sa te mai gandesti.
Nu cred ca forumul va disparea, iar dupa noi vina altii mai buni. Si drumul meu se opreste aici! Rog frumos adminul sa dezactiveze si contul "OmuBun" si imi cer iertare tuturor daca am suparat pe cineva!

Dumnezeu sa ne ajute pe toti in dorintele noastre de mantuire!

dorinastoica14 21.09.2010 20:31:06

Citat:

Mulțumiri pentru aceasta precizare.

Cred ca pe aici pe forum a trecut un înger!Dumnezeu să-ți daruiasca toată dragostea Lui, domnule "Scoțianul".
Prin dumneata am primit o lecție de viața pe care nu o voi uita ușor.

dorinastoica14 21.09.2010 20:37:32

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 290651)
Imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa. El a fost unul dintre cei pentru care eu am ramas.

Nu cred ca forumul va disparea, iar dupa noi vina altii mai buni. Si drumul meu se opreste aici! Rog frumos adminul sa dezactiveze si contul "OmuBun" si imi cer iertare tuturor daca am suparat pe cineva!

Mai gandește-te! Daca ai ști ce oameni minunați sunt pe acest forum ai rabda cu multă bucurie orice provocare.
Sunt mulți care doar citesc și se roagă sau ajută, apoi dispar.

Eu te rog sa ramâi.Ești un om matur cu suflet de copil.

cristiboss56 21.09.2010 21:28:34

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 290651)

Te rog mult Culai sa te gandesti bine ! Noi am mai vorbit de treaba asta !Supararea ta s-a accentuat mult mai ales din cauza Topicului " Margaritare Duhovnicesti ", si raspunsul tau de la pagina 9 ( M-as fi mirat ! ) explica aproape totul ! Te rog nu renunta ! ! !:53:

Rodica50 21.09.2010 21:31:45

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 290685)
Te rog mult Culai sa te gandesti bine ! Noi am mai vorbit de treaba asta !Supararea ta s-a accentuat mult mai ales din cauza Topicului " Margaritare Duhovnicesti ", si raspunsul tau de la pagina 9 ( M-as fi mirat ! ) explica aproape totul ! Te rog nu renunta ! ! !:53:

De cate ori nu ne vom mai supara- e omeneste! Sa avem curajul sa iertam si sa mergem mai departe!

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:29:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.