Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Sa ne cunoastem...!!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5006)

doctor_faustus 29.10.2010 00:24:58

Citat:

În prealabil postat de claudiu-marius (Post 301426)
Exista calitate in oameni.Mie imi spunea cineva ca nu are de ce sa isi arate numele real pentru ca nu e site de socializare ci e aicea ca sa invete .Si am stat si m-am gandit ca daca Hristos ar fi folosit un pseudonim lumea nu ar mai fi fost crestina azi pt ca comuniunea presupune cunoasterea celuilalt mai ales cand spunem ca suntem crestini si credinciosi dar e optiunea fiecaruia si poate ca daca exista apropiere intre persoane care scriu si socializeaza comunica pe forum pe comunitate atunci se vor cunoaste si altfel .Eu unul chiar mi-am facut prieteni vorbesc fie pe mess fie pe telefon cu ei nu sunt multi e adevarat dar au o calitate deosebita pur si simplu mi-au scris in suflet si mi-au atins sufletul

Tinere, cred că nu ai înțeles despre ce este de fapt vorba. Kir radu32, printre alții, pur și simplu s-a "inflamat" din pricina mesajelor scrise de mine pe forum, și probabil că și de alții, iar la astfel de kiri acționează mentalitatea tipic securistă de "demascare a dușmanului de clasă". Faptul că aș spune că mă cheamă, spre exemplu un nume fictiv, Manole Gheorghe din jud Teleorman, acest lucru nu înseamnă că pe mine chiar mă și cheamă așa și că eu chiar locuiesc acolo, deci îți dai seama până unde le poate merge mintea unora. Însă mentalitatea asta comunistă-securistă este pur și simplu prea înfiptă în mințile unora ca să se mai poată dezbăra de ea.

Miha-anca 29.10.2010 00:51:14

Sunt si pe aici multe clone si atunci omul trebuie sa-si ia nume, varste, locatii si ocupatii diferite.

claudiu-marius 29.10.2010 00:54:12

Citat:

În prealabil postat de doctor_faustus (Post 301444)
Tinere, cred că nu ai înțeles despre ce este de fapt vorba. Kir radu32, printre alții, pur și simplu s-a "inflamat" din pricina mesajelor scrise de mine pe forum, și probabil că și de alții, iar la astfel de kiri acționează mentalitatea tipic securistă de "demascare a dușmanului de clasă". Faptul că aș spune că mă cheamă, spre exemplu un nume fictiv, Manole Gheorghe din jud Teleorman, acest lucru nu înseamnă că pe mine chiar mă și cheamă așa și că eu chiar locuiesc acolo, deci îți dai seama până unde le poate merge mintea unora. Însă mentalitatea asta comunistă-securistă este pur și simplu prea înfiptă în mințile unora ca să se mai poată dezbăra de ea.

Dragul meu daca este asa cum se zice la mine in ardeal Dumnezo sa ii ierte si sa-i miluiasca .Dar sa sti ca nici mie nu imi plac cei ce se ascund sub pseudonime de cen isihastul sfanta nu stiu cum si care sunt atat de agitati atata nu stiu rautae simt in postarile lor raportat la viata duhovniceasca infiereaza cu usurinta si multi din ei ...nu stiu Dumnezeu ma ierte dar lasa impresia ca nu mai conteaza Scriptura pt ei Sf Traditie ci sunt ai lui cutare parine al lui cutare parintel sau dau impresia citirii cartilor duhovnicesti una sau mai multe si gata acelea sau aceia sunt pt ei tata si dumnezeul lor (expresie de pe la mine fara sa fie injuratura).Eu ce sa zic suntem multi de multe feluri toti avem cate o pasarica si cativa stoluri nu vreau sa judec lasa pe fiecare in legea lui nu merita sa ne ...nu stiu sa ne intepam si apoi sa ne inegrim pt ca uni au pareri atat timp cat nu deviaza de la credinta sau atat timp cat nu exista pericolul sa sminteasca eu zic ca e bine .Cum am mai spus daca cei ce posteaza pe forum vor gasi puncte comune intre ei si vor junge sa se cunoasca poate ca va fi altfel .Mie imi place linistea de aceea am scris ce am scris mersi de lamuriri :1:

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:15:08.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.