![]() |
Citat:
adevarul atunci cand raman fara bani si mai scot un album ca sa faca lovele.Aia se hranesc cu ura voastra.Culmea este ca dupa ce isi vad banii in cont, incepe sa colaboreze in domeniul afacerilor cu aia pe care ii scuipa in melodiile lor. Deci ala doar bussiness, strict bussiness.De aceea nu sunt luati de nimeni in serios ce spune ei acolo in melodiile lor.Pt ca ei insusi nu se i-au in serios in compunerilor lor "lirice". Citat:
tau si al copiilor tai, va fi amanetat stapanului meu.Imi voi face vile, case si masini, furandu-ti din ceea ce se cuvine, imi voi bate joc de tzara ta cu ajutorul tau, iar tu imi vei fi complice atunci cand ma votezi pe mine politician" sunt sigur ca l-ai fii votat nu ? Dar in schimb in loc sa-ti zica cele de mai sus , ti-au spus: " Vin la primarie, Sa traiti bine" ->T.Basescu "De ce le este frica, nu scapa, Hai la referendum"->T.Basescu "Invingem impreuna"->M.Geoana " Romania bunului simt "->C.Antonescu "El, poate"->P.Roman Citat:
serviciu, da , bine. PS: cum sa ai prentatia sa intrii in spatiul Schengen, cand aia fug si le este frica de nebuni.Pt ca trebuie sa fii un pic mai mult decat dereglat mental sa-ti bati joc de propria ta tzara si sa ti-o transformi in groapa de gunoi si sa te obisnuiesti cu mirosul. Omenii ca astia n-au ce cauta intr-o europa civilizata.Oamenii ca astia la perferie, acolo unde le este locul. :D Multi s-au infuriat cand francezi au facut misto de cersetorii romanii: "donnez-moi s'il vous plait".Pai n-au exagerat.Ei stiu ce stiu.Ei stiu ca ei platesc banii pensiilor si salariilor din Romania,pt ca aceasta tzara a intrat in faliment din 2008.Si ei practic din mila lor iti dau de mancare.Si asta pt ca valoarea muncii tale merge la plata datoriilor catre FMI. Ca daca Franta/Germania te-ar lasa din brate, tu n-ai avea nici bani de apa si paine,caci peste 100 % din veniturile tale pleaca la datoria catre FMI.Asta inseamna ca mai pune statul roman din alte imprumuturi bani la partea ta ca sa-ti platesti datori/cota indiviza la FMI. Fac pariu cu tine pe ce vrei ca tu de-abia acum aflii ca: 1.Esti datoare individual la FMI cu peste 2000 de euro lunar. 2.Habar n-ai de cand esti datoare.Iti zic eu.Cand ai votat te-ai obligat la plati. 3.Habar n-ai si nici nu poti vedea legatura dintre stampila de vot si plata unor astfel de obligatii =)) Dar stii de ce nu stii ? Pt ca nu s-a gasit nimeni sa o zica asa...diplomat.S-o infasoara in foaie de staniol, sa-i puna funda, sa nu se supere.WTF...tu crezi ca oamenii activi, dinamici au timp de chestii da-astea ? Nu. De aia te-au lasat in afara Europei.SI vei fii forever in afara. https://www.youtube.com/watch?v=VpkJZuxSayo PS2: cel care cauta adevarul, nu se impiedica de forma in care este expus.Insa de forma in care este expus se impiedica cei care cauta pretexte pt a fugi de adevar.Caci trebuie intai sa dea pe la psiholog ca se pregateasca.Ai inteles ? Bine.Sa traiesti bine ! |
Citat:
Mai punem si noi manutza pe un manual de aritmetica, ceva? |
Citat:
curentul eletric consumat. Adica ai curent electric de X lei si factura este 2x, unde al doilea X sunt acele "taxe verzi, "accize" si alte prostii care sa mascheze datoria /cota indiviza. Si dupa ce treci de artimetica si ajungi la algebra vei vedea din pix, de ce totul in Romania costa mult mai scump ca-n afara si vei intelege de ce Ungaria a fugit ca dracu de tamaie de un nou imprumut de la FMI. Ai pix, hartie, ia si culgerea de Gheba pt antrament si spor la treaba. A da, era sa uit: mult succes ! |
Lasa nene povestile, pune cifrele pe hartie si arata-ne si noua de unde ti-au iesit 2000euro/luna
Daca nu poti, vino cu scuzele de rigoare. Asta daca mai poti si sa recunosti cand gresesti. Ca daca nu poti, tot restul discursului e apa de ploaie. Ca mai stim pe unul care n-ar recunoaste nici in ruptul cornului ca a gresit. Sau al cozii. Ala e taticul tuturor caposilor care se cred cu cap dar se impiedica in coada. |
Citat:
Muieți-s posmagii ? Citat:
si nici pe aceea n-o s-o ai. |
Citat:
Eu sunt multumit :) |
Da bai da ce site-uri au aia...
Ai intrat vreodata pe feisbuc din Canada ca sa vezi diferenta ? Ce crezi ca doar viteza conteaza ? :71: |
Ce treaba are coada vacii cu stampila primariei?
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:49:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.