![]() |
Atunci nici pariuri nu ne permitem să punem, nu?:21:
|
Citat:
Și ce făcuși, frate, de ți-ai atras interdicția de a intra în sfântul lăcaș? Ai cerșit agresiv, ai pus băbuțelor piedică, ai intervenit la predică să îl corectezi pe părinte, tulburînd sfânta slujbă, ai cântat aiurea, ai râs ori fluierat în biserică, ai pus bombe? Ori poate ai venit mereu cu blugii ăia jerpeliți și cu tricoul ăla roșu, cam puturos, pe care scrie hail hitler, parcînd motorul cu o roată proptită în ușa bisericii.... ? Sau cum? Ia zi-ne, că io mă bag la pariu, dacă șoptești nițel care-i treaba... Că n-am pomenit biserică unde preoții să pună stop unor oameni nevinovați. Nici celor vinovați, de se întorc de la păcatele lor ori de caută sincer îndreptare. Dimpotrivă, la cât rabdă preoții cu noi, într-adevăr se cuvine să le sărutăm dreapta, fie și când aceea ne-o fi tras vreo binecuvântată scaltoacă... |
Citat:
ps: o pauză nu ți-ar strica |
Citat:
O discriminezi? :39: |
Corinusha, nu te supara, dar ai facut-o lata. Sau si tu stii de dosarul electronic de care se va tine seama cand suboamenii din conducere vor decreta stare de asediu/razboi, si, cf. "verba volant, scripta manent", scrii si tu ce e corect politic?! Si asta inca ar fi bine, mult mai bine decat sa fi scris monstruozitatea aceea din convingere.
|
Treci și tu la loc.
|
Citat:
Într-una din locuințe își ținea intimitatea acasă doamna cu soțul ei și cu fiul lor. Viețuiau ca orice familie de pe lumea asta. În cealaltă locuință, care avea două dormitoare, își țineau uneori intimitatea acasă fiul ei și soțul ei. Răstimp, doamna nu avea nici o problemă. În prima cameră a celeilalte locuințe, Fiul doamnei își ținea intimitatea acasă cu iubitul lui. Erau gay. În timp ce își desfășurau intimitatea, doamna era foarte mulțumită că fiul nu e discriminat și, în semn de mulțumire, făcea cartofi prăjiți pai. Apoi îi trimitea frumos ambalați, printr-un coșuleț pe care îl lansa de la fereastră către locuința de vis-avis, fiului ei, în pauza dintre două acte de intimitate cu iubitul său. În timp ce coșulețul luneca încet de-a lungul firului de mătase care lega parfumat o locuință de alta, Doamna era foarte fericită și se simțea liberă și nediscriminată. Avea certitudinea că trăieștre într-o lume mai bună. Vorbea fluent engleza, turca, somaleza și păsăreasca veche. În general era o damă bine. Nu fuma des. În a doua cameră a locuinței de vis-a-vis, pentru bunul mers al treburilor familiei și pentru menținerea liniștii, de trei ori pe săptămână, prin acord comun, soțul doamnei își ținea intimitatea acasă cu iubitul său. Erau gay. Ei făceau acolo tot ce fac iubiții gay când își țin intimitatea acasă. Răstimp, pentru a-și exprima bucuria și recunoștința, doamna făcea sarmale, pe care le trimetea împreună cu o sticlă de vin, într-un alt coșuleț, pe un fir de itamină, celor doi iubiți. Doamna era foarte fericită, liberă și nediscriminată. În vremurile acelea pline de pace și mulțumire, discriminare nu exista și aveau să mai trebuiască să treacă încă multe secole până când acest trivial cuvânt, discriminare, să apară în limbajul tot mai decăzut al viitorilor oameni. Cu toate acestea, vestigii ale acelor vremuri mai pot fi admirate și în zilele noastre. Putem încerca o frescă de Pompei, un oarecare vas chinezesc pentru păstrarea apei înmiresmate cu petale de trandafir ori cu flori de cireș, sau, ca să nu ne mai complicăm, putem s-o întrebăm direct pe Corinusha, vestala vremurilor apuse. Ea ne va spune melancolică, însă, că acele vremuri au pierit dintre noi, vai, tot prin discriminare... |
Citat:
Iar copilul crescut de doua mame probabil are aceleasi experiente neplacute ca si cand ar fi crescut de o mama singura. Nu inteleg cum a fost deviat subiectul...daaar... ne intoarcem la el? |
Citat:
Da, mai, sa face tot ce ai scris tu mai sus. E viata lor, nu a mea, nu a ta. oi nu suntem absolut nimeni; nu avem de ce sa le luam dreptul asta. Uite ca in tara asta nu existati doar voi crestinii. Exista si oameni pe care voi ii considerati oricum, numai normali nu. Dar e problema voastra; nu a lor. Ei tot au dreptul sa traiasca impreuna, sa se casatoreasca daca vor si sa adopte copii. Sunt la fel de oameni cum esti si tu. Nu-s alte creaturi. Citat:
Citat:
Citat:
Nu e vorba de corect politic. E vorba ca am scris-o din convingere. Si am motivele mele de ce sa am convingerea asta, mai ales cea legata de adoptii. Spre deosebire de majoritatea, eu chiar stiu cum e sa traiesti intr-un orfelinat; daca treceati si voi prin experienta asta, poate intelegeati. Citat:
Si totusi, propun sa se revina la subiectul initial, ca nu eu am deraiat pana aici; eu am continuat doar ce au inceput altii. Daca mai vreti ceva pe subiectul gay & co., deschideti subiect. Eu aici nu mai discut despre asta; ca nu asta e subiectul forumului. |
Eu mă bag pentru că sunt în intimitatea mea. Probleme? Nu cumva mă discriminezi?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:09:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.