![]() |
Citat:
Citat:
|
Badie centes....mie nu imi place lipsa de bun simnt!Dai la plesneala cu Greaca alexandrina dar sub denumirea de Koine.Ce zici?:ia sa arunc eu o pastila ca sa par balena!Apoi iata expresia originala:[ τὰ ] χίλια } ἔτη .Si cel mai prost cunoscator de koine vede ca e pluralul,adica mii de ani.Ca unii au tradus dupa ureche a fost pt ca nu aveau textul original la dispozitie sau fie ca falsificau (precum neoprotestantii)traducerea pt scopuri de misiune intru minciuna numaitine pt ca acum textele originale sunt accesibile in fotocopii!.Neoprotestantii si-au pregatit armele impotriva bisericii papale(fals autointitulata catolica) dar cand s-au intalnit cu ortodoxia crestina s-a vazut ca nu au contraargumente si ca bolmojesc improvizatii pt ca nu cunosc real dogmatica crestin ortodoxa.Daca ar traduce corect nu ar putea sa sustina ca Iisus Hristos ai venit pt Parusie cum zic ei,si ca adventistii sunt deja mantuiti.Diferenta dintre Elef si Ala fim o stii?Ce ai gandit?Ai crezut ca ai dat peste un prost care nu stie diferenta dintre demotica si elenistica.Apoi numai tine cu vrajeala.E timpul ca minciuna voastra sa se dea de gol!
|
Centesimus, ai mare dreptate: o catehizare slaba e ca o imunitate slaba, duce la imbolnaviri spirituale. Normal ca, pentru a preintampina un dezastru moral major la nivel national, propovaduirea neoprotestanta vine in intampinare.
|
Citat:
Uita-te la tine. Nu-ti lipseste catehizarea, zic eu. Si totusi.. Citat:
Morfina nu trateaza cancerul, doar ascunde simptomele metastazei, amelioreaza durerea celor care urmeaza sa intre in nefiinta. |
Citat:
Stiu, stiu, tu quoque si toate cele. |
Dupa cum ati citit am cerut sa nu fiu ispitit cu dezvaluiri despre adventisti!Cererea mea a fost tratata superficial de unul dintre ei ba chiar ironic:Atunci sa fie dupa pohta lui si iata o declaratie a sefilor adventisti:
Noi consideram ca pazirea, in sine, a Sambetei (Sabatului) nu ne mantuieste si intelegem ca oricine intra in odihna la care ii invita Dumnezeu „se odihneste si el de lucrarile lui, cum S-a odihnit si Dumnezeu de lucrarile Sale” (Evrei 4:10). Gasim deci in odihna de Sabat, o eliberare de oboseala fizica si de stresul cotidian, dar mai ales o odihna spirituala, o pregustare a celei vesnice. Ce spun astia? Dar cand dormi noaptea nu te eliberezi de oboseala?Daca din Sabat nu te mantuiesti cum de sunt adventistii mantuiti dupa spusa lor si pt ca tin Sabatul?Inseamna ca oricine se poate mantui fara a pazi Sabatul!Si atunci nu ai nevoie sa fii adventist pt a te mantui!Asta rezulta din declaratia aceasta a lor! Declaratia se afla pe site-ul oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea! Pai daca e odihna spirituala de ce exista predica in Sabat si adunare?Odihna spirituala inseamna cat mai putina gandire!Sa inteleg ca in Sabat adventistii gandesc mai putin? |
Citat:
Acum se pune întrebarea, cum e posibil ca un erudit precum IPS Bartolomeu Anania să fi făcut o asemenea greșeală puerilă atunci când a tradus textul din Apocalips 20? Personal, cred că comis-o doar din rațiuni ”politice”, doar pentru a combate pe ”ereticii” milenariști și în ciuda faptului că toate celelalte versiuni ale Bibliei traduc corect această expresie. Inclusiv unele versiuni românești ale Bibliei Ortodoxe: http://s11.postimg.org/tlo17n41f/Buc_1688.jpgBiblia de la București 1688 http://s27.postimg.org/fb0dbwy77/1917.jpgBiblia Sinodală 1917 http://s3.postimg.org/gekxf198j/Galaction.jpgBiblia Galaction 1939 |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:26:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.