Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Referendum national pentru demiterea parlamentului anticonstitutional si ilegitim (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15183)

DragosP 05.07.2012 12:25:14

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 456493)
LOVITURA NIMICITOARE cu care BĂSESCU vrea să ZDROBEASCĂ USL

Haidi mă... Termină cu prostiile!

Adriana Cluj 05.07.2012 12:25:48

Ghici cine era ministru al transporturilor atunci.. si a adus minerii la Bucuresti, ca doar nu era pe vapor.....

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 456456)
Nu suntem condusi de sfinti cu aureola, e clar. Dar intre sadismul cu care faci un anunt si sadismul cu care ucizi oameni in mneriade si apoi speli sangele cu furtunul, as alege anuntul.

Priviti si plangeti:

http://www.paginademedia.ro/wp-conte...captura-JN.jpg

In ochii lor ar trebui sa il privim pe Nastase ca martir, asa cum Iliescu e presedinte de onoare...cu mainile pline de sange pana la umar...

Adriana Cluj 05.07.2012 12:26:33

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 456497)
Haidi mă... Termină cu prostiile!

Pai eu v-am informat... ca asta oricum nu linisteste...

kikyo_ea 05.07.2012 12:29:42

Citat:

http://www.stiri.com.ro/stire-32063/...easca-usl.html

[SIZE=3]LOVITURA NIMICITOARE cu care BĂSESCU vrea să ZDROBEASCĂ USL[/SIZE]

Este de asteptat. Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva... In.acest caz iar ar sterge mintea prostilor si l.ar face sa il voteze. Are o putere de convingere fantastica. Un fel de guru pt unii. Daca le.ar spune sa se sinucida ar face-o !

vsovivi 05.07.2012 12:32:02

Citat:

În prealabil postat de kikyo_ea (Post 456496)
Jos Basescu! Viclenia acestui om este nemarginita!!! Iar vrea sa distraga atentia fraierilor de la adevaratele probleme. Nu va ceda usor pentru ca este mult prea avar dupa putere. Jos Basescu!

Da, mă, e viclen și rău și distrage atenția de la adevăratele probleme. Nu va ceda ușor că e mult prea avar după putere...

Parcă ar fi informarea de la PCR când vorbeau de refugiații politici anticomuniști din munți...

''Aveți grijă, e în stare de orice, nu ieșiți noaptea pe stardă... dacă veți vedea ceva lucind să știți că e chelia lui lucind la lună... exact cum lupii urlă înainte de a vâna... își cheamă PDLiștii în ajutor... feriți-vă de lupi și mistreți încolțiți... dar nu vă neliniștiți căci USLul va face totul ca să vă scape de această bandă de bandiți și trădători tirani și fanatici extremiști.''

Avertizări, semnale de alarmă, strigăte alarmiste, superstiții, închipuiri...

Mai bine v-ați teme de ce o să urmeze după el, și de ce vi se întâmplă acuma ia!:64::76:

El a adus minerii și-i comanda că încă de pe atunci conducea mineriadele, pe toate, el le-a comandat și le-a adus la București cu trenuri și pe șosele căci era la transporturi, iar la revoluție pe vapor a torpilat și trimis avioane împotriva revoluției de la Timișoara și când a venit la București a făcut ravagii, iar apoi s-a băgat la guvernare, căci era în structuri.

Am impresia că l-am văzut cum îmbrăcat în miner în 90 și 91 l-a bătut pe Marian Munteanu și apoi la sfârșit planta panseluțe... căci pe Roman îl ura și voia să-l răstoarne, din moment ce la congresul PD a candidat împotriva lui. Nu e clar? Sau ce să mai spun de perioada când îi împușca pe navă pe cei ce voiau să fugă în occident și apoi ca și colonel îi executa prin temnițe pe studenții regaliști. Aveți mare grijă să nu vă întâlniți cu el căci este foarte periculos, căci a trădat idealurile comunismului cu față umană, e conflictual și bolnav psihic, nu cumva să-l priviți când îl apucă plânsul sau când amenință... e ca o fiară încolțită ce se lasă foarte greu vânată, dar nu vă faceți probleme USLul vă scapă definitiv de el... și apoi îl băgăm nu la pușcărie ci la penitenciar în locul lui Năstase, cel mai bun primministru căruia fiara i-a furat voturile și scaunul de președinte.

Deci să ieșim și să-l hituim... ca nu cumva să scape... la prietenii lui americani.

kikyo_ea 05.07.2012 12:34:17

Acest Hitler al romaniei trebuie inlaturat urgent! Cei din afara se informeaza doar din.auzite, fara sa ste realitatea din interior. Si Nicholas S. l.a.vazut cat e de idiot. Nici mucii nu ii dai pe el si era de inteles gestul facut cu mana. Nu ai cu cine discuta. Ne.a facit de tot rahatul peste tot. Avadut tot ce se putea vinde. E normal sa il placa unii straini, americanii sau altii ca executa tot ce i se spune. Vinde tot, calca peste cadavre. AJUNGE!!! Ne.am.saturat de atata.bataie de joc!

kikyo_ea 05.07.2012 12:36:17

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 456501)
Da, mă, e viclena și rău și distrage atenția de la adevăratele probleme. Nu va ceda ușor că e mult prea avar după putere...

Parcă ar fi informarea de la PCR când vorbeau de refugiații politici anticomuniști din munți...

Aveți grijă, e în stare de orice, nu ieșiți noaptea pe stardă... dacă veți vedea ceva lucind să știți că e chelia lui lucind la lună... exact cum lupii urlă înainte de a vâna... își cheamă PDLiștii în ajutor...

Avertizări, semnale de alarmă, strigăte alarmiste, superstiții, închipuiri...

Mai bine v-ați teme de ce o să urmeze după el, și de ce vi se întâmplă acuma ia!:64::76:

Gura! Nu iti convine, pupa.l in fund! Vorbim dupa, ca mai rau n.are cum sa fie! Du-te si fa niste plecaciuni si poate il pune pe regele Mihai dupa ce isi cere scuze ca l.a facut in fel si chip!

kikyo_ea 05.07.2012 12:38:45

Jos Basescu!

Jos Basescu!

Jos Basescu!

iuliu46 05.07.2012 12:48:01

Citat:

http://www.stiri.com.ro/stire-32063/...easca-usl.html

[SIZE=3]LOVITURA NIMICITOARE cu care BĂSESCU vrea să ZDROBEASCĂ USL[/SIZE]

Stai linistita ca nu demisioneaza nimeni. N-avem noi norocul asta.:71:

vsovivi 05.07.2012 12:53:17

Citat:

În prealabil postat de kikyo_ea (Post 456503)
Acest Hitler al romaniei trebuie inlaturat urgent! Cei din afara se informeaza doar din.auzite, fara sa ste realitatea din interior. Si Nicholas S. l.a.vazut cat e de idiot. Nici mucii nu ii dai pe el si era de inteles gestul facut cu mana. Nu ai cu cine discuta. Ne.a facit de tot rahatul peste tot. Avadut tot ce se putea vinde. E normal sa il placa unii straini, americanii sau altii ca executa tot ce i se spune. Vinde tot, calca peste cadavre. AJUNGE!!! Ne.am.saturat de atata.bataie de joc!

Citat:

Gura! Nu iti convine, pupa.l in fund! Vorbim dupa, ca mai rau n.are cum sa fie!
Da, mă, așa este, ce Hitler, ăla avea ce avea cu evreii, ăsta are cu gravidele, cu handicapații, cu pensionarii și cu bugetarii prost plătiți, ăsta e tata lui Hitler și Stalin la un loc...

Îmi convine, propun să-l tragem în țeapa lui iliescu, în monumentul revoluției, că acum știu pentru cine l-a făcut... sau să-l ducem în piață și să-l stropim cu cerneală albastră, sau să-l ciuruim cu roșii și ouă stricate...

Să-l internăm la nebuni cred că e cel mai bine... sau să-l expulzăm în Congo sau pe axa aia a lui cu care ne-a aiurit ani de zile.

Mai bine l-am ucide, deși ar scăpa prea ușor...

Uite, mă supun și tac... deși atâtea metode sadice și regulamente de chin aș mai avea de zis și împărtășit, un nesfârșit Jos Băsescu, Jos Tiranul, Jos PDL, jos... la infinit, ce dacă nu-s plătit. Oau bine-i să dăm cu paru' și cu ciocu'...

Păcat că nu mă lași... :6:

Defapt e cel mai mare trădător național al tuturor timpurilor... păi să nu-l grațieze el pe vecinul și prietenul său Năstase? E ceva de neiertat. Sau n-ați văzut cum plesnea pe copiii care cântau ode lui iliescu? Cu pumnul, nu vedeți ce discriminare politică vădită? E clar că a călcat în mod repetat foarte grav constituția, și legile căci e nu numai gay ci pedofil și pește proxenet, deci cum îl vedeți sunați-ne ca să venim să punem mâna pe el... nu mai are scăpare.

Deci să-l demitem pe președinte cât mai rapid că n-are cum să ne fie mai rău și pentru ca să avem însfârșit liniște și stabilitate după atâția ani, 22 de ani de când nebunul ăsta ne-a păcălit pe toți dându-și lui casa din Mihăileanu și punându-și fiica agramată la parlamentul european în timp ce se lăfăia la Cotroceni.:4:

N-am dreptate?

Ieși afară javră ordinară!

Aiaiai ce-aș clănțăni din dinții unei pitraliere... ta-ta-ta-ta-ta-ta... așa cum au tras legionarii după trenul regelui Carol al II-lea scrâșnind din dinți ca Stololojan... aiaiai.... sau aș da foc... sau aș pune bombă... aș face eu ceva 'bun' să ne scăpăm de tiranul ăsta nenorocit și prăpădit.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:44:46.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.