osutafaraunu |
08.08.2012 14:37:51 |
Citat:
În prealabil postat de AlinB
(Post 463608)
Nu e imposibil, dar ceva mai greu, oricum multi nu stiu in ce se baga si de obicei ajung in fatza faptului implinit.
|
Ha! Cică " mulți"... prietene, cei ce intră în apa botezului nu sunt bebeluși! Aceștia - conform poruncii lui Hristos- în prealabil învață doctrina și apoi " se bagă".
Citat:
(Post 463608)
Si chiar daca nu inghit de la inceput povestea, dupa ce realizeaza ca fara zeciuiala ajung efectiv la coada si dupa o portie consistenta de predici si literatura: "uite ca nasol le merge la aia care nu dau zeciuiala" se lasa jumuliti.
|
Nimeni nu te ține cu forța și nimeni nu te arde pe rug dacă pleci.
Citat:
(Post 463608)
Pentru ca facem mai mult de atat (ma refer la reperele sectei adventiste).
|
Eu mă refeream la reperele biblice. De ce nu încercați, mai ales că le numiți " mare brânză"?
Citat:
(Post 463608)
In predicile unui pastor adeventist.
Sigur, teoretic este si pocainta pe undeva dar la modul pur teoretic, fiecare se pocaieste cat il duce capul, din moment ce nu e obligat sa dea socoteala nimanui pentru faptele sale, decat dumnezeului adventist imaginar.
|
Aiurea... Nu cred că un pastor adventist ar fi putut spune o asemenea enormitate. Pocăința nu e teoretică, ea trebuie realizată practic, iar socoteala o dăm doar lui Dumnezeu, căci El e Singurul Judecător.
|