![]() |
Citat:
1. Man. Mihai Voda - o statie de metro de la Unirii 2. Bis. Sf. Elefterie - o statie de metro de la man. Mihai Voda 3. Bis. Sf. Gheorghe - intre Unirii si Universitate 4. Bis. Rusa - Universitate 5. Bis. Sf. Antonie - statia de metro Unirii. Sunt cam in aceeasi zona fiecare. Cat timp vei sta? |
Sat Pestera, Brasov
|
Muntii Rodnei
|
Citat:
ps: superbe priveliști, ce țară frumoasă avem... |
1 atașament(e)
Citat:
Adaug și eu o icoană cu Sfânta Familie. |
Citat:
Am să relatez o minune a făcută de Maica Domnului prin acestă icoană care a fost adusă în pelerinaj, la Victoria și apoi la Mănăstirea Sădinca (unde am avut ocazia să mă închin acestei icoane). Acestă minune mi-a relatat-o unul dintre monahii care au însoțit icoana în acest perelinaj. Un copil de 3 ani a căzut pe scări și a intrat în comă, iar medicii spuneau că numai aparatele îl mai țin în viață și că șansele de a supraviețui sunt zero. Mama copilui a auzit de acestă icoană și fiind ultima ei speranță, aceata s-a dus la Mănăstirea Hadâmbu pentru a se ruga Maicii Domnului să o ajute. Ajunsă la mănăstire, aceasta a întrebat de icoană, însă cei de la mănăstirea i-au spus că icoana se află la Victoria în perelinaj. Atunci femeia disperată a spus că ea are neapărat nevoie de această icoană căci fiul ei este într-un moment foarte dificil. Atunci monahul cu care acesta discuta i-a spus:"Cumpărați de la pangarul mănăstirii o copie a acestei icoane și mergeți și o atingeți cu credință de capul copilului și Maica Domnului vă va ajuta". Femeia a făcut așa cum i s-a spus și atingând capul copilului cu copia icoanei, copilul s-a trezit din coma în care se afla. Acum este sănătos, iar medicii nu pot explica cum acest copil s-a vindecat. Copilul când s-a trezit a spus că a venit la el o femeie îmbracată în alb care i-a spus că locul lui nu este acolo. |
Citat:
|
Walkway between Bermeo and Bakio, Spain.
|
|
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:49:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.