Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Scad salariile si pensiile (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9372)

eodor nastasa 11.05.2010 01:11:59

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 246284)
Hmmm....Fritzi ala..e prin Austria.... as fi preferat sa fi un lup intelept. De lupi batrani e plina Romania, care mai de care mai rotunzi.....Zicea bine Creanga: "La placinte-nainte, la razboi-napoi"

pai io zic ca's intelept din moment ce(inca) nu m-am "rotunjit" spre tine...Iar despre Creanga ce sa spui : mare dreptate nenicule, mare dreptate...cine mananca placinte...in fritzia ? Cine sta si "lupta'n" Romania ?
(lupta la figurat, fatuca, asta ca nu care cumva sa rastalmacesti din nou)

AndruscaCIM 11.05.2010 01:13:20

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 246282)
mai sa fie, Logasnu'n corzi salvat de fritzi...ha, ha, ha esti haioasa fatuca...esti haioasa...si ti-am spus si iti repet...nu ma provoca...ca sunt lup batran, si'i pacat de tine...daca nimeresti in falcile mele, fatuca...
sa traduc treaba cu bordelu' : civilizatori de bordeluri, fatuca...vezi ca pierzi din graiu' stramosesc, si ti strici la fritzi...

De preotii ortodocsi de prin strainataturi...tot asa opinie giftuita aveti dom' lup?

Cam urata viziune, si scrijelita judecata, iar nasul meu... snif snif...niet spiritualitate din directia dumneavoastra!:71:

AndruscaCIM 11.05.2010 01:14:15

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 246286)
pai io zic ca's intelept din moment ce(inca) nu m-am "rotunjit" spre tine...Iar despre Creanga ce sa spui : mare dreptate nenicule, mare dreptate...cine mananca placinte...in fritzia ? Cine sta si "lupta'n" Romania ?

Cum luptati concret?

eodor nastasa 11.05.2010 01:16:33

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 246287)
De preotii ortodocsi de prin strainataturi...tot asa opinie giftuita aveti dom' lup?

Cam urata viziune, si scrijelita judecata, iar nasul meu... snif snif...niet spiritualitate din directia dumneavoastra!:71:

Vezi cum mai judecat deja ? Despre preoti numai de bine Andrusca.
Mirabela cred ca are o problema, nu eu. Harasho ?

mirabela 11.05.2010 01:18:34

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 246286)
(lupta la figurat, fatuca, asta ca nu care cumva sa rastalmacesti din nou)

Eheee, s-o intors roata...acu ti-ai dat matale cu parerea referitor la persoana mea....da, salariile a mii de romani care lucreaza in Germania, in baza formularului E101, care ajung in conturile de lei si euro, lunar, in Romania. Asta nu e lupta???? Ca sa nu mai zicem, ca un salar aici, e cat 10 in tara, tinand cont ca noi nu suntem langa mica si ticu. no vezi?

A cui e lupta mai dura, cand stai in tara si bati cu pumnul in piept ca lupti, sau cand iesi afara, muncesti si banii ajung in tara ?

eodor nastasa 11.05.2010 01:19:15

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 246288)
Cum luptati concret?

Lupt sa tin o familie in functiune. Lupt sa tin o firma in functiune, care, hraneste niste compatrioti de ai mei...Lupt cu fiecare cuvant, cu fiecare gest, cu fiecare gand, cu fiecare ruga...lupt cum pot si cat pot! Andrusca...

eodor nastasa 11.05.2010 01:22:58

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 246291)
Eheee, s-o intors roata...acu ti-ai dat matale cu parerea referitor la persoana mea....da, salariile a mii de romani care lucreaza in Germania, in baza formularului E101, care ajung in conturile de lei si euro, lunar, in Romania. Asta nu e lupta???? Ca sa nu mai zicem, ca un salar aici, e cat 10 in tara, tinand cont ca noi nu suntem langa mica si ticu. no vezi?

A cui e lupta mai dura, cand stai in tara si bati cu pumnul in piept ca lupti, sau cand iesi afara, muncesti si banii ajung in tara ?

Acum te-ai laudat, f E101...Eu sunt ticu pentru fii-miu, fatuca...ca al meu ticu, e la cimitir...
Acu te las sa judeci singura care lupta-i mai dura, fatuca...

mirabela 11.05.2010 01:23:45

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 246290)
Vezi cum mai judecat deja ? Despre preoti numai de bine Andrusca.
Mirabela cred ca are o problema, nu eu. Harasho ?

Andrusca pazea !!!! Se ia!!! Poate o sa ai si tu o problema, ca doar no, noi suntem cele mai fericite aici in Germania, numa la mancare ne gandim :))))

The_Fallen 11.05.2010 01:25:04

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 246291)

De ce va tot laudati ca trimiteti bani in tara?Asta nu este benefic dpdv economic, creste inflatia.Multumim mult.Si nu faceti asta pentru noi ci pentru rudele voastre, ca sa o duca bine, sa aiba fiu' calculator performant, fiica masina tare, nasu mai stiu eu ce.
Acum inteleg ca se pune impozit pe dobanda de la banca...multumim mult, voi cei care ati votat, afectand destinele unor oameni, pentru un regim pe care nu il suportati voi, muncitorilor si luptatorilor ce sunteti.

eodor nastasa 11.05.2010 01:26:34

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 246294)
Andrusca pazea !!!! Se ia!!! Poate o sa ai si tu o problema, ca doar no, noi suntem cele mai fericite aici in Germania, numa la mancare ne gandim :))))

Rastalmacesti, Mirabela...Rastalmacesti, totusi, recunosc elegant, cu gratie.
Nu pot decat sa ma inclin...ai spirit cobativ, esti o amazoana.:6:
Ma declar invins...

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:56:20.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.