![]() |
Citat:
Oricum stim cam cum sta treaba..in orice adunare neoprotestanta functioneaza un fel de mica inchizitie, toata lumea supravegheaza pe toata lumea, daca cineva are anumite obiceiuri care ies din standard, este luat imediat in vizor, posibil sa fie si exclus. |
Citat:
Si, da, suntem un pic mai stricti. Ai dreptate, pacatul nu trebuie tolerat. |
Citat:
Citat:
|
Glumea. :))
Lacrimi, nu stiu de ce se ascundea fratiorul respectiv, esti sigura ca adunarea de care vorbesti nu e adunare de disidenti ? Sunt penticostali de cult? Ca pe la noi sunt frati care fac studii biblice folosind si cartile din versiunea sinodala. Si eu am diferite variante de Biblii, inclusiv cea in engleza, NIV sau Biblia Anania. |
Citat:
Apropo, eu doar am constatat, nu sustin ideea. :68: |
Citat:
Dar de ce? Ce e rau in a citi o Biblie Ortodoxa? Si daca aude Biserica, care-i problema? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
A pus cateva intrebari "ne la locul lor" in Biserica din Dollis Hill si a fost dat afara. Acum merge in alta parte (unde merge si sotul meu) si nu vrea sa riste sa fie dat afara si de acolo. Dar, ideea e ca a gasit Biblia Ortodoxa identica cu cea foarte veche pe care o citise si a ajuns sa aiba ceva dubii... I-am recomandat niste carti... sa vedem daca le citeste... |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:32:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.