Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9333)

Dumitru73 07.05.2010 09:35:55

Citat:

În prealabil postat de gibilan (Post 244122)
daca imi apar ograda de neaveniti sunt fanatic? sunt un luptator care nu maninca la masa cu sectari vezi psalmul2 biblia ortodoxa.

Si talibanii isi apara ograda si Bin Laden la fel.

penticostalulmantuibil 07.05.2010 09:38:55

Citat:

În prealabil postat de gibilan (Post 244151)
acest penticostal[tremurici]ca asa li-se spune la secta lor crede ca e cel mai tare in gura dar totus cred ca este doar o tentativa de penticostal tremurici emanatie a lui pavel corut,vai batrinetile lui.am facut rost de pompa flit si solutie antidaunatori:plojnite,paduchi flausati,etc va dau flit sa vedem daca solutia e buna daca nu o sa incerc si alt sortiment ati minjit ca melcii acest forum.

Frate Gibi, vad ca te-ai atacat un pic cam tare.

E o noua zi, hai sa ne impacam :67:. Asta inseamna ca eu imi cer iertare pentru ca te-am mai intepat si ca te iert de nazdravaniile pe care le-ai scris impotriva mea. Nu inseamna ca tu trebuie sa te faci sectar sau ca trebuie sa agreezi cu vreo idee de-a mea.
Insa daca vei continua sa vorbesti in acest fel eu nu iti voi mai raspunde

P.S. Vezi ca ai atacat-o si pe Jane Says crezand ca-i un barbat si probabil ca e si „sectar”. Jane este o doamna/domnisoara si mai e si ortodoxa. Poate ar fi fain sa-ti ceri scuze de la ea.

eodor nastasa 07.05.2010 10:08:28

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 244172)

Cine-i dom'le bin a lu laden asta ? James bond cu turban ?...de nu-l prind maretii de americani cu fbi-ul si nsa-ul si cia-eul, mamii lor ? A ? Nu cumva sta la o cafeaua cu safu di la america si mai puni la cale o noua vrajeala ?:4:

Dumitru73 07.05.2010 10:10:23

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 244189)
Cine-i d'mle bin a lu laden asta ? James bond cu turban ?...de nu-l prind maretii de americani cu fbi-ul si nsa-ul si cia-eul, mamii lor ? A ? Nu cumva sta la o cafeaua cu safu di la america si mai puni la cale o noua vrajeala ?:4:

Exact asa este.
Obama si Osama stau in fiecare dimineata la o cafea planuind cum sa subjuge lumea ;)

eodor nastasa 07.05.2010 10:21:52

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 244190)
Exact asa este.
Obama si Osama stau in fiecare dimineata la o cafea planuind cum sa subjuge lumea ;)

Ce sa mai subjuge, pretine ? Doar pi estrateresti, ca'n rest treaba-i facuta.:36:

Doriana 07.05.2010 10:27:33

Eodor, avatarul ti se potriveste de minune. :)) Dai culoare forumului.

eodor nastasa 07.05.2010 10:34:01

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 244198)
Eodor, avatarul ti se potriveste de minune. :)) Dai culoare forumului.

Multumesc.

gibilan 07.05.2010 11:25:45

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 244172)

iti multumesc dle.dumitru ce ideie geniala mi-ai dat oare fie vorba intre noi nu observi cita asemanare este intre talibani si voi cei ce nu prea aveti treaba pe aci.din acea trupa speciala ce ati enumerat-o aseara nu crezi ca ar fi nimerit sa alegeti seful ca de e nevoie si de asa ceva si vorba ardeleanului "no multam fain" de ideie ca" o fost tare no

gibilan 07.05.2010 11:37:56

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 244128)
Un bob zabava, asta era topicul dedicat ateilor hulitori, ce faceti aici, stricati gazonul.
Doi metri mai incolo e terenul vostru de joaca :48:

doamna sau dsoara jane o zis penticostaluvesel sa iti cer scuze si iata o facui ca si pe dumnealui am suparat si acu il alint.

Dumitru73 07.05.2010 11:52:38

Citat:

În prealabil postat de gibilan (Post 244226)
iti multumesc dle.dumitru ce ideie geniala mi-ai dat oare fie vorba intre noi nu observi cita asemanare este intre talibani si voi cei ce nu prea aveti treaba pe aci.din acea trupa speciala ce ati enumerat-o aseara nu crezi ca ar fi nimerit sa alegeti seful ca de e nevoie si de asa ceva si vorba ardeleanului "no multam fain" de ideie ca" o fost tare no

Doar ca talibanii sunt ultra religiosi, asa ca tine.

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:38:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.